KOI Cosplay :3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
aj jo wakar mama atbego ir rode man ish "Savaite su TV"
tj sake "ishsikirpk ir pasikabink kur nors"
lol XDMy current Kingdom is RuruSuzaComment
-
Ne, man vistiek neaisku (gal as durna ar ka) kur viesbutis yra as zinau, bet iejus i pati viesbuti, kur reikia eiti norint patekt i ta sale?Comment
-
o seip, suguglinau Reval Hotel Lietuva konferenciju saliu isdestymo plana:
Spoileris:Comment
-
-
antra - įėjus pro pagrindinį įėjimą, viskas, kaip supratau, jau prasidės hole (nepastebėt nebus neįmanoma), konferencijų sakė, kiek pamenu, iškart pasukus į dešinę, tad nėra ten ko pasiklyst, nereiks ten niekur į kažkurį aukštą lipt ar leistis. Čia papraščiau, nei galima įsivaizduoti.
Kai ten vietoj būsi, tai susigaudysi dar lengviau.
Ir įsiskaitykit ką Wishmaster parašė: įėjimas nuo Europos pusės, nes kiek dabar pamenu yra tik 2 įėjimai, vienas žemiau, bet ten jau į patį viešbutį, o kitas, kurį minėjau, na ten kur ir turi būti [nesikartosiu]. Taigi dabar jau neturėtų kilt klausimų.
Comment
-
vieta (bent jau man) aiski, malonu :]
o dabar man kyla kitas klausimas- anksciau buvo parasyta kad persirengti kambarys bus, tai norejau paklausti ar ten bus seip kambariukas su kilometrine eile laukianciu persirengt ar didesnis koks? Nes jei mazas tai butu gerai zinot ir stengtis kuo daugiau kostiumo daliu pries ateinant uzsidet.
ir ar bus kur palikti daiktus (striukes, kuprines, rubus)? kazkaip nelabai malonu butu viska tampytis su savimi.
laukiu naujienudeviantArt
BLACKOUTComment
-
tik vat man kyla klausimas, ka tuo skelbimu noreta sudominti, ar tuos kurie zino ka reiskia zodziai "otakas" bei "cosplay" (kas tikrai pavyko ^^) ar ir tuos kurie siaip noretu pasiziureti kas tai per renginys (jei taip tai truksta paaiskinimo kas tai....)
na tai tiek ^_~ :rolleyes:Comment
-
It's NEAR...
Praėjo tik savaitė, o už lango jau žiema. O mes – lyg maniakiška Kalėdų eglutė, po kuria vis atsiranda naujų staigmenų.
Taigi, štai kokios naujienos:
Koks yra pagrindinis prizas
Kur ir kada vyks vakarinė renginio dalis
Kokios bus meninės ir kūrybinės dirbtuvės (Dar liko kelios vietos dirbtuvėms, tad skubėkite pranešti apie savo idėją, kurią padėsime įgyvendinti)
Kaip tapti didvyriu
Kas vertins kostiumus
Ir dar kelios detalės apie renginį
Visos naujienos sudėtos į pirmąjį šios temos pranešimą.
Beje, kol kas matėte tik nespalvotą plakato versiją, tad leiskite įlieti spalvų į Jūsų pasaulį:
Spoileris:
Ačiūčiū panelei G. už meistriškai išmėsinėtą merginą ant plakato. Daugiau šios mikrochirurgės darbų rasite čia: http://yurla.deviantart.com
O štai dyyydelis variantas, šiaip sau: http://cosplay.xz.lt/uploads/images/...akatas_med.jpgPaskutinis pakeitimas nuo riyo; 2009-02-20, 22:41."Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)Comment
Comment