Hey minna-san, gal jum keistai nuskambes..bet gal galit apsviesti kurioj viesbucio vietoj bus ta konferenciju sale?, nes as niekada nebuvau prie tu viesbuciu ir net naisivaizduoju kur eit. Dar nuklysiu kur...
KOI Cosplay :3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Tam yra šnekėjimo dovana:rolleyes:Taigi matysi kur maždaug visi otakiškai atrodantys žmonės eina, eik iš paskos👍 1Comment
-
O jei as atvyksiu tokiu laiku, kai niekas neis. Ir apskritai as net nzn ar mane ten ileis, nes juk busiu su kardu (aisku netikru), bet vistiek gali sustabdyt
Tuomet man labai idomu is kur tie otakiskai atrodantys zmones suzino kur eit...Comment
-
manau kardas bus tau neproblema
va 2,5m dalgis tai sudaro problemu VISUR
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.👍 1Comment
-
-
-
Mieli organizatoriai,
būtų malonu kuo greičiau išvysti programos išklotinę: kokią valandą koks konkursas vyksta. Tarkim, mano pasirodymą norėtų stebėti grupelė pažįstamų, bet jie tikrai negali būri nuo 12 h iki 18 h, o norėtų atvykti konkrečiu laiku ir žiūrėti konkretaus konkurso (jie tiesiog nori pasižiūrėti kas per daiktas tas anime ir cosplay). :]~Isha :]*~Comment
-
jau mačiau reklamą laikraščio pabaigoj, brolis atnešė parodyt, taigi reklamavimas vyksta sekmingai :3
tik kad apie mokamą įejimą ten nė žodžio, tai gali atsirast nesupratusių :\\Comment
-
-
-
Cosplay Vol.3 nuotraukos - Jeigu kam reikia sutvarkytos nuotraukos vienos ar kitos - rašykit.
http://warfare.lt/screens/gallery2/m...?g2_itemId=230Comment
Comment