ir as turiu ta silpnybe... ji galima vadinti das kakashi ... jis toks paplaukes kazkoks.... pavaro tas kakashi...
KOI Cosplay :3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yo,idomiausia butu kad dauguma skirtingu,tada ir pati Anime vos ne reklamuoja tjp x33My current Kingdom is RuruSuzaComment
-
17LT absoliučiai beveik niekas dabar, dar už renginį. Šiaip aš čia tą kelionę kaip pavyzdį pasakiau, man bent pačiam tiek susidės daug ant visko, bet tiesiog noriu pasižiūrėt, nes nesu buvęs.
Meskit žalingus įpročius, susitaupysit tų pinigųCosplay Vol.3 nuotraukos - Jeigu kam reikia sutvarkytos nuotraukos vienos ar kitos - rašykit.
http://warfare.lt/screens/gallery2/m...?g2_itemId=230Comment
-
pirma tai koks skirtumas kas kaip apsirenges ateis. juk svarbiausia yra to have fun :]
o antra tai 13-17lt kaina yra labai normali, nes juk ir su prizais ir su sale isnuomota.
taip kad relax people ir dziaukites kad isvis cosplay busdeviantArt
BLACKOUTComment
-
Man įdomu už kokį dabar įdomesnį renginį ar šiaip kultūrną dalyką žmogus moka mažiau nei 15lt? Padori kaina padoriam renginiui.
Po paskutinės info kaip ir nekyla daugiau klausimų, apart dėl afterparčio, bet manau su laiku, vis dėl to suprantama, jog nevisi ten bus įleidžiami.Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2009-02-12, 00:06.Comment
-
man atrodo kad db zmonems dazniausiai tenka moketi uz renginius daugiau nei 15 LT tdl tik galime dziauktis tokia ganetinai maza kaina zinoma as kalbu tik uz saveComment
-
P.S. mano manimu reklamint per velai pradedat, per tv ar kur jus ten reklaminsit.. Nes renginys bus 28 vasario, jau 12vasario, ir dar reklamu nera.. Likus maziau nei 16 dienu reklamint...Comment
-
Įdomu kas jau ten į afterparty nebus leidžiami, ar čia amžiaus cenzą turėjai omeny ar kažką kito?Comment
-
Ir bus ta reklama, jums vis tiek jos nereikia, nes ir taip žinot kas, kur, kada bus.Comment
-
nors viskam savas laikas...Paskutinis pakeitimas nuo Jogarasu; 2009-02-12, 20:32.Comment
-
Kazkaip pilna diskusiju apie nieka, informacijos nori..gal nori tie kas nezino kad tas Cosplay aplamai bus, o tie kas jau zino ( zmones cia) vel pradeda aptarinet kaina ir kiek Narutardu ateis i Cosplay...jmj, arba galvojam klausimus arba ishvis patylim ...
Informacijos paaishkejimas nereishkia kad galima chatint apie neesminius dalykus.Comment
-
Kazkaip pilna diskusiju apie nieka, informacijos nori..gal nori tie kas nezino kad tas Cosplay aplamai bus, o tie kas jau zino ( zmones cia) vel pradeda aptarinet kaina ir kiek Narutardu ateis i Cosplay...jmj, arba galvojam klausimus arba ishvis patylim ...
Informacijos paaishkejimas nereishkia kad galima chatint apie neesminius dalykus.
"FORUME vyksta KOI Cosplay :3 aptarimas."
Nemanai, kad forumas diskusijoms skirtas?Cosplay Vol.3 nuotraukos - Jeigu kam reikia sutvarkytos nuotraukos vienos ar kitos - rašykit.
http://warfare.lt/screens/gallery2/m...?g2_itemId=230Comment
-
Diskusijoms, kurios turi pagrindą, o ne pliurpalams apie neesminius dalykus. :rolleyes:Comment
-
Būtent amžiaus cenzą ir turėjau omeny, tačiau manau, kad bus daug norinčių ir taip ateit. O jei bus per daug? Vadinasi kažkokia atranka bus (kad ir: kas pirmesnis tas gudresnis).Comment
Comment