KOI Cosplay :3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nenusišnekėk, jau geriau, kad ir Kakašiais būti, negu iš viso nedalyvauti. Manau čia labiau eina mintis su bendraminčiais pabūti, o ne į kostiumus žiūrėt, ypač tokias akcijas vykdyti, kad neįleisti vieno anime veikėjų.Cosplay Vol.3 nuotraukos - Jeigu kam reikia sutvarkytos nuotraukos vienos ar kitos - rašykit.
http://warfare.lt/screens/gallery2/m...?g2_itemId=230👍 1Comment
-
aha, tiesiog labai smagu žiūrėt į dešimt pseudootakių su blogiausio(pataise Wishmaster) įmanomo anime kostiumais. Iškart nuomonė apie animefanus krinta.xD šiaip cosplay apskritai yra absurdas, mano manymu, bet nesigilinsiu, nes manęs jau pakankamai nuomonių nepriimantys šito forumo nariai nekenčia.I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!👍 3Comment
-
Paskutinis pakeitimas nuo Eid; 2009-02-10, 22:51.Cosplay Vol.3 nuotraukos - Jeigu kam reikia sutvarkytos nuotraukos vienos ar kitos - rašykit.
http://warfare.lt/screens/gallery2/m...?g2_itemId=230Comment
-
aha, tiesiog labai smagu žiūrėt į dešimt pseudootakių su blogiausio(pataisė Wishmaster) įmanomo anime kostiumais. Iškart nuomonė apie animefanus krinta.xD šiaip cosplay apskritai yra absurdas, mano manymu, bet nesigilinsiu, nes manęs jau pakankamai nuomonių nepriimantys šito forumo nariai nekenčia.Paskutinis pakeitimas nuo riyo; 2009-02-10, 23:27.👍 1Comment
-
-
oh my.. tikrai tikiu kad viskas iš organizatorių pusės yra gerai pasvarstyta ir apmąstyta, ir daugybės Naruto fanų reikalas, ir kaina, ir šeip kiti dalykai.
Spoileris:žinoma, cosplay yra rimta, nes aiškus reikalas, geras cosplay reikalauja ir laiko, ir kantrybės ir veido-kūno bruožu tam tikro panašumo, šiokio-tokio profesionalumo, o ką mes čia trecią kartą turėsim - bent jau man (kaip ir daug-daug-daaaugeliui) - just for fun, save parodyt ir į kitus pažiūret, pvz aš negaliu tiek laiko paaukot ir nesakyčiau kad mes čia Vilniui (tyliu apie kitus miestus) labai galimybių turim (ok-ok, kas nori, tas sugeba), ir labai džiugu kai pamatau kažką gerai padaryto, apart iškart atpažįstamo. Tikėkimes, kad mūsų tokių gražių daugės ir cosplay nebebus "beprąsmis ir negailestingas" (C).
nu sorry, nuo pat pradžių stebių giją, chill guys, have funPaskutinis pakeitimas nuo Yukari Murasaki; 2009-02-10, 23:26.Comment
-
Ko jus visi prie to Naruto pristojot, na jai nepatinka net nekreipkit demesio. Ar jusm sirdi nuo tabai skauda. Neveltui Orgaizatoriai ir parde geriausias Personazas Naruto. Na ir viskas. Kas ka nori tas ta ir Cosplejina. Jai man nepatinka Helsingas tai man irgi padet rekt kad cia sudas ir dauk kas ji kosplejins??? Zmones aprimkit.👍 1Comment
-
Ko jus visi prie to Naruto pristojot, na jai nepatinka net nekreipkit demesio. Ar jusm sirdi nuo tabai skauda. Neveltui Orgaizatoriai ir parde geriausias Personazas Naruto. Na ir viskas. Kas ka nori tas ta ir Cosplejina. Jai man nepatinka Helsingas tai man irgi padet rekt kad cia sudas ir dauk kas ji kosplejins??? Zmones aprimkit.
please, wake up to reality...Comment
-
O dėl Narutų, tai kaip Bagy sako, tam yra jiems atskira nominacija. Tegul jie džiaugiasi. Man tie narutai nemaišo, nors ir kartais pastumiu ant jų. Jei pamatysiu gerą kosplayerį Kakashį, tai tikrai gali būti taip --> ....deja, turiu kažkokią silpnybę KakashiuiComment
Comment