Tikrai ne pati geriausia ideja gyvuneliu cosplay...Suprantu kad lb idomu ir t.t., bet vistiek tas triuksmas ir daug zmoniu lb nepatiks augintiniams.Jiems tai bus tikra kancia ;/
KOI Cosplay :3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kas tiesa tas tiesa. Renginys mums, zmonems, zinoma bus nusisekes, taciau gyvunams tai yra smarkus stresas, ir as nelabai tokia ideja palaikau. Tai gali baigtis ne kuo, pradedant galinciu pasikeist gyvuno charakteriu baigiant gal net kokia nervine liga. Musu mazieji draugai - tai ne mes, jiems cosplayinti visai nesinori...Comment
-
norejau paklaust. ar bus vieta kur galima normaliai pavalgyt? ar reiks temtis kruva sumustiniu kaip i turistini zygi? (gal kam pasirodys kad mastau kaip Chouji, bet skrandis pietu reikalaus) ar bus ne japoniska virtuve? (kaip bebutu gaila mano skrandis nepriima sushi )
please, wake up to reality...Comment
-
Oi, pagaliau iš rankų paleidau adatą (bent šiandienai ) - kostiumą sau jau baigiau. Dar 2 liko... BET, manau, kad verta stengtis (ir aukoti savo trumpų studentiškų atostogų laiką ) šiam renginukui Laukiu, kada cosplay.lt puslapyje bus viskas patalpinta ir paaiškinta.
Bent tiek gerai, kad pamačiau, jog Ergo Proxy bus kosplėjinančių, tai išvengiau pasikartojimo... Nežinau, ar tik man taip atrodo, bet kuo daugiau įvairesnių kostiumų, tuo įdomiau. Kiekvienas nori būti išsiskiriantis. Todėl, pavyzdžiui, ir nesirenku nieko iš Naruto. Žinau, tai populiaru, bet... nėra taip įdomu būti ,,ne vieninteliam". Aišku, pliusas, kai tave atpažįsta ( ,,O, žiūrėkit, Sasuke, Kakashi ar koks Rock Lee"), bet... vis tiek ne tas. Taigi. Tiek pamąstymų iš mano varpinėsComment
-
Comment
-
Pagalvojau dauguma rengiasi cosplay ~2 men. o man per 2 savaites bus padaryta, na tai nuo kostiumo priklausys. Ir kada zmones nustos cosplay'ine naruto char'us?OO visur ju pilna.x DComment
-
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.Comment
Comment