ar bus ir tie konkursai, kurie buvo ir per 2 cosplay???
KOI Cosplay :3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kokia kaina?, nes praitam siokia tokia buvo... ^^Paskutinis pakeitimas nuo dreamygirl; 2009-01-19, 15:17.Comment
-
Comment
-
dreamgirl ir ugnieska mokestis tikrai bus [šiais laikais nieko dykai negausi >.<]
O kaina manau bus didesnė šiek tiek negu per paskutinį KOI Cosplay, bet KOI neturėtų kosplayerių nenuskriaut kosminėm kainom, nes paskui dar galit ir neateit.Comment
-
Comment
-
Nereikia būt nustebusiam kai eini į aukštesnio lygio anime renginį, su konkursais ir perforancais ir dar nori nemokamai. Šios srities renginiai ne taip ir seniai pradėjo įsivažiuot, o jiems paruošt vien rėmėjų kelių numestų litų nepakanka. Kadangi šis renginys bus dar didesnis ir įdomesnis tai tikrai neatmetama galimybė, jog kainos šiek tiek kils.Comment
-
Taigi, Aivarėli, pradėk taupyt.Comment
-
mokestis savaime supramtamas dalykas ir atsizvelgiant i renginio mazstaba, manau atsipirks, bet mano nuomone, jei ~15 litu bus bilietai - sumazes "mirtinguju". (is vienos puses bus daugiau kosplejeriu, bet ar tiketis geru kostiumu ir vaizdo?) tarkim man tiesiog smalsu kas ten per renginys bet ~15 litu moket nenoriu... ai ! sumokesiu maziau ir apsivilksiu balta maike ir dzinsus visiems sakysiu (nepykit please nieko pries personaza neturiu) kad esu kazkoks ten L ar kas panasaus.... mmm... gal taip ir geriau:rolleyes:? bet jei kaina bus mazesne, gal ziurovu bus daugiau? na man tu litu tikrai negaila geram dalykui, tad kiek pasakysit tiek ir badausimComment
-
Manau, kad del gero renginio neturetu buti gaila paaukoti tu 15 Lt~ O jei riesta su finansais, manau per menesi 15 Lt laisviau negu laisvai susikraspstyt galima siaip palyginus, cia dar gan juokinga kainaComment
Comment