KOI Cosplay :3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • riyo
    Čefyro Katilas

• 2008 08 01
    • 127

Pirmas variantas Daugiau piešinukų, multikų, dyyydelių akių ir juodų kontūrų, CG iš žaidimų ir mangų. Mažiau realybės.

Autorius meskiukas
    AMV Live-action ne daugiau 10% - ar tai reiškia, kad daugiausiai turi buti piešinukų is anime ir manga, ar daugiau ištraukų iš anime ir žaidimų??
    Prašau atsakyti kiek galime greičiau, nes laiko liko nedaug ir negaliu išsirinkti kurį amv imti, nes padariau 2 :'(
    "Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)

Comment

• Sharp_katana
      Stebėtoja

• 2007 02 28
      • 147

Autorius senshi-seeramuun
      Noreciau paklausti, 13lt uz iejima su kostiumu. Tai ieiti reikia JAU kostiuma apsirengus, ar tik parodyti kad ji turi ir tik veliau uzsidesi?
      Senshi paklausė to, kas ir mane domina... Tai kaip ten? Nes, tikiuos, kad nereiks kraustyt krepšių ir rodyt amunicijos

Comment

• Airiz
        מיד

• 2004 01 09
        • 1656

Taip, už ką mokėsim pinigus tame Hotel of the Stuffs?

Comment

• YuukiKuran
          Love vampires
          • 2009 02 23
          • 22

Autorius May.
          Mieli organizatoriai,
          būtų malonu kuo greičiau išvysti programos išklotinę: kokią valandą koks konkursas vyksta. Tarkim, mano pasirodymą norėtų stebėti grupelė pažįstamų, bet jie tikrai negali būri nuo 12 h iki 18 h, o norėtų atvykti konkrečiu laiku ir žiūrėti konkretaus konkurso (jie tiesiog nori pasižiūrėti kas per daiktas tas anime ir cosplay). :]~
          Man tai irgi butu labai idomu ir aktualu...dar noreciau suzinot ar uz vakarine programa reiks atskirai moket?
          Saulėlydis. Vėl. Dar viena pabaiga. Nesvarbu, kokia tobula bebūtų diena, ji visuomet baigiasi...

Comment

• Airiz
            מיד

• 2004 01 09
            • 1656

Autorius YuukiKuran
            Man tai irgi butu labai idomu ir aktualu...dar noreciau suzinot ar uz vakarine programa reiks atskirai moket?
            Taigi aiškiai parašyta, ĮĖJIMAS Į TŪSA SU KOSTIUMU - 13, BE - 17 LT
            kaip jūs skaitot žmonės? ....

Comment

• Keira-chan
              Naujokas
              • 2009 02 23
              • 1

Norejau paklausti, pagalka bus vertinama konkurso daina, mat as ja atlikti noriu pati viena su akustine gitara, ir nesiryztu uzsiregistruoti, mat bijau jog galiu pamirsti teksta dainuojant is jaudulio -_- japoniskai nedainuoju....esu vokaliste

Comment

• Airiz
                מיד

• 2004 01 09
                • 1656

Viskas parašyta pirmajame puslapyje
                nespaudžiam skaičiuko 13, o spaudžiam skaičiuką 1
                ir skaitom

Comment

• nysaka
                  ...
                  • 2008 02 23
                  • 20

Jo, su reklamom tai pasistenget, smagu ^^
                  Gaila pati negalesiu dalyvaut
                  sigpic

Comment

• Airiz
                    מיד

• 2004 01 09
                    • 1656

ir kodėl aš ne organizatorius....

JEI PIRMAME ŠIOS GIJOS PUSLAPYJE NERANDAT INFOS, JŪSŲ PASLAUGOM WWW.COSPLAY.LT
                    JEI NERANDAT IR TEN, REIŠKIASI INFORMACIJA RUOŠIAMA - TAI BŪNA PARAŠYTA ŠALIA, BET MAŽESNĖMIS RAIDĖMIS,
                    PRIEŠ FLUDINANT KLAUSIMAIS, BENT JAU PASKAITYKIT PRADŽIOJE.

P.S. bet jei jūsų klausimas atsiprašant kvailas - atsakymo niekur nerasit.
                    Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-02-24, 15:33.

Comment

• D1e
                      Koishop Founder

• 2008 02 26
                      • 114

Autorius Keira-chan
                      Norejau paklausti, pagalka bus vertinama konkurso daina, mat as ja atlikti noriu pati viena su akustine gitara, ir nesiryztu uzsiregistruoti, mat bijau jog galiu pamirsti teksta dainuojant is jaudulio -_- japoniskai nedainuoju....esu vokaliste
                      Vertinama bus pagal tam tikrus kriterijus. Jeigu bijote pamiršti tekstą - atspausdinkite lapą su žodžiais, kaip į tai žiurės vertinimo komisija - jų reikalas, bet mes perspėsime, jog kai kurie dalyviai gali būti su help-sheet'ais.

Aišku - daugiau pliusų, kai mažiau minusų, o lapelis aiškiai yra minusas.

P.S.: Airi, prašytumėme kantrybės ir postųnetrinimo, ne visiems čia 25+ metų.
                      cAPS oFF plzx0r.
                      Paskutinis pakeitimas nuo D1e; 2009-02-23, 22:35. Priežastis: to airiz

All hail Lelouch!!

Comment

• bithuthe
                        Last Frame Studio

• 2003 11 14
                        • 399

Autorius D1e
                        Vertinama bus pagal tam tikrus kriterijus. Jeigu bijote pamiršti tekstą - atspausdinkite lapą su žodžiais, kaip į tai žiurės vertinimo komisija - jų reikalas, bet mes perspėsime, jog kai kurie dalyviai gali būti su help-sheet'ais.

Aišku - daugiau pliusų, kai mažiau minusų, o lapelis aiškiai yra minusas.
                        Nu čia priklausys nuo jūsų karaokinės aparatūros, jei reikės iš tikrųjų subines, atsiprašant, atsukus dainuot, tai mes tikrai iš lapų dainuosim, nes karaokė ir yra teksto nudainavimas, o ne mintinai iškaltos dainos dainavimas, kokie dar čia gali būti minusai.

Comment

• Airiz
                          מיד

• 2004 01 09
                          • 1656

D1e
                          Wright, tik kodėl aš labai retai matau jūsų atsakymus čia?
                          Trinami postai? Or did u mean these ones:
                          Spoileris:
                          " Dalyvauju!!!"
                          " Nedalyvauju"
                          "NORIU!!!BET NEGALIU!!!nusišausiu"
                          "GALIU, bet bl*t man brangu, PADĖKIT"
                          "O ar ten TIKRAS TURGUS SU TIKRAIS STALAIS?

Capslockas...damn, su juo taip viskas iškart paaiškėja, tu negali apkaltint mane geranoriškumų.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-02-23, 22:52.

Comment

• arar
                            Naujokas
                            • 2009 02 23
                            • 1

Turiu toki klausyma: grosim dviem akustinem gitarom, bijau, kad bus labai tyliai skambet, ar galima bus pritraukti mikrafus prie ju? Ta prasme, ar daug mikrafu ish vis bus?

Comment

• D1e
                              Koishop Founder

• 2008 02 26
                              • 114

Autorius arar
                              Turiu toki klausyma: grosim dviem akustinem gitarom, bijau, kad bus labai tyliai skambet, ar galima bus pritraukti mikrafus prie ju? Ta prasme, ar daug mikrafu ish vis bus?
                              Mikrofonų bus pakankamai, ir taip, galima bus pritraukti mikrofonus arčiau.

Autorius bithuthe
                              Nu čia priklausys nuo jūsų karaokinės aparatūros, jei reikės iš tikrųjų subines, atsiprašant, atsukus dainuot, tai mes tikrai iš lapų dainuosim, nes karaokė ir yra teksto nudainavimas, o ne mintinai iškaltos dainos dainavimas, kokie dar čia gali būti minusai.
                              Dėkojame už Jūsų nuomonę, tačiau kalba eina apie Dainos atlikimo konkursą, o ne apie Karaoke konkursą, kurių koncepcijos akivaizdžiai skiriasi.

Autorius Airiz
                              Trinami postai? Or did u mean these ones: ...
                              Mes nematome, kokia žinutė buvo ištrinta, tad mums "ištrinta žinutė" neparodo priežasties, kodėl ją reikėjo trinti. Būtų malonu, kad ateityje, pasirodžius neadekvačioms žinutėms būtų pranešta gijos įkurėjams galutiniam sprendimui priimti.

Ir visgi, cituoju "prašytumėme kantrybės ir postųnetrinimo, ne visiems čia 25+ metų."

Autorius Airiz
                              Wright, tik kodėl aš labai retai matau jūsų atsakymus čia?
                              Jeigu Jūs krepiatės į mane, tai galiu pasakyti, jog aš ne vienintelis, kuris atsakinėja į klausimus, KOI atlieka tai.
                              Jeigu Jūs kreipiatės į KOI, tai norėčiau nepritarti Jūsų nuomonei.

All hail Lelouch!!

Comment

• Airiz
                                מיד

• 2004 01 09
                                • 1656

Žinai ką, aš iš lempos netrinu pranešimų, gal čia dauguma manes nemėgsta (laisvai tikiu), bet nesąmonėmis aš neužsiiminėju.
                                Neištryniau nei vieno adekvataus klausimo, kuris kažkiek liečia Cosplay programą, todėl jų (klausimų) čia pakankamai daug.
                                O kol Jūs užimti ir žmonės prašo atsakymų, mes bendrom jėgom atsakom, nes jūs nevieninteliai forume kas gali tai padaryt. Bent jau pabandyt.
                                Todėl kad ir su Capslock, kad ir su spalvom, BET EILINĮ KARTĄ nukreipiam žmogų ten kur reikia. Suprantu, daug postų gal gerai atrodo kai neskaitai jų, bet kiek pastebėjau jus jų beveik netvarkot.
                                Citata:
                                Autorius Airiz
                                Trinami postai? Or did u mean these ones: ...
                                Mes nematome, kokia žinutė buvo ištrinta, tad mums "ištrinta žinutė" neparodo priežasties, kodėl ją reikėjo trinti. Būtų malonu, kad ateityje, pasirodžius neadekvačioms žinutėms būtų pranešta gijos įkurėjams galutiniam sprendimui priimti.
                                ---->Patarčiau pasedėt čia kokia diena ir paskaityt, klausimų nekiltu.
                                ---->Citata: Ir visgi, cituoju "prašytumėme kantrybės ir postųnetrinimo, ne visiems čia 25+ metų."

Kantrybė? O kur ji dingo? Ne aš kelis kartus parašiau kas ir kaip?
                                Biurokratija dėl fludo? Gal nedarom Seimo...
                                Dėl amžiaus, ačiū kad priminei, aš atsimenu. Todėl ir esu čia.
                                P.S. Kreipiausi ne tik į tave.
                                Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-02-23, 23:51.

Comment

Working...