Wishmaster,taisyt galima kai matai kad ryshkiai kazkas ne tas,siuo atveju kalba eina apie "shlifavima".Reikes dar karta paskaityt aprashyma,bet later
KOI Cosplay :3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Oy~ minna-san!
Dedame video-anonsą, tikimės, jog Jums patiks.
Manome, jog tai būtų geriausias būdas Jūsų draugams ir pažįstamiems sužinoti apie vyksiantį renginį.
P.S.: Paspaudus ant video, galima bus pasidaryti "watch in high quality", patogiau žiūrėti.
Dėkui Last Frame Studio už šaunų video-klipą, o dar jame - už fajnulkėją godžirrą.Paskutinis pakeitimas nuo D1e; 2009-02-18, 19:34.
All hail Lelouch!!👍 5Comment
-
Sveiki as naujas forume..
gaila anksciau niekaip neidavo sudalivauti cosplay... Na bet tikiuosi kad si karta galesiu atvykti. Ir dar...
Mane sudomino sita programos aprasymo dalis:
Kūrybinės dirbtuvės ir draugų stendai:
Meno alėja, kurioje galėsite pasigrožėti gabiausių anime-dailininkų Lietuvoje piešiniais ir pamatyti juos in action. Ir jūs norite parodyti savo darbus ar tiesiog prisėsti papiešti? Atsineškite piešimo reikmenis ir savo kūrybą į renginį, susiraskite vietelę Meno alėjoje ir būkite kūrybingi.
norejau suzinoti kas tie gabiausi?? labai idomu pasidare nejau kazkas kuria anime lietuvoje???Comment
-
-
Sveikas, vienas iš tų gabiausių anime-dailininkų bus žmogelis, kuris KOI Cosplay vol.2 metu taip pat dalyvavo, o tai visiem žinomas game.exe.
p.s. aš prieš game'ą neturiu nieko prieš, tik baisiai išsidirbinėja jis.Comment
-
"Durys atidaromos: 11:00 ryto
Programa: 11:30-18:00"
Na taigi, susipažinti reikia, persirengti cosplayninkams, man lenzes objektyvų nusišlifuot. Šiaip manau programa nebus trumpa, ir žiūrint iš mano pusės tai man geriau, kuo ankščiau, nes mieste šalti atvažiavus iš ryto....Cosplay Vol.3 nuotraukos - Jeigu kam reikia sutvarkytos nuotraukos vienos ar kitos - rašykit.
http://warfare.lt/screens/gallery2/m...?g2_itemId=230Comment
-
-
Anonsa tai dievinu.Man ta Godzila taip praeina xD
shita anonsa klausau kaip muzika,ish youtube'o parsisiuntus XD
o su tom durim tai nzhnz,reiks turbut jau 9 sedet ir laukti kol atidarys,nes veliau cosplayeriai kjp grusis XD
tarpdury pastrige busim xDMy current Kingdom is RuruSuzaComment
-
žinau kad tarp mūsų yra žmonių kas last.fm naudoja, tj galim prisijungt dar čia - http://www.last.fm/event/946855 ^__^Comment
-
-
Hmm... Kol nėra jokiu žinių apie persirengimo kambary, galiu pasiūlyti cosplayerems nemokamą atvežimą.
Tai gi jai jus galvojat kad jūsų kostiumas per sudėtingas kad apsirengti vietoj, Ir jus ne norit apsirengus važioti visuomeniniu transportu, parašykit man ir aš pabandysiu jus atvežti į, ir išvežti iš renginio iki namu.
e-mail: thekolaj@gmail.com👍 1Comment
-
ech, neteks mums su Semashke but didvyremis (didmoteremis?..)
mokyklos jegos is auksciau neleido kabint plakato. cituojant - "nesusije su svietimu"
paminejus japonijos amabasada lyg padetis buvo pagerejus bet tada uzsimane rastisko patvirtimo kad jie zino kas cia vyksta ir kad nebus nieko "nelegalaus"
anyway laukiam nesulaukiam (dar 8 dienos! ) ir skleidziam zinias senoviniu budu: burna->zodziai->ausys :]deviantArt
BLACKOUT👍 1Comment
Comment