Koi Cosplay vol.2
Collapse
X
-
-
Renginys buvo nuostabus, labai patiko butinai dalyvausiu ir kitame...Tiek daug spalvingu kostiumu, tiek daug konkursu..Comment
-
renginys labai patiko, nepaisant to, kad pastoviai uz nugaros "L" bambejo ir buvo per daug Naruto...
!!! Ninirvuok !!!Comment
-
Vienintelis kostiumas/personažas, kuris mane nustebino buvo iš anime "Princess Mononoke", tikrai nesitikėjau šio personažo išvysti ir smagu, kad kai kas dar turi šiokių tokių įdomesnių įdėjų. Gaila, kad jos nuotraukų yra mažiausiai.... Taip pat patiko kaip Satana įsijautė į Alucardo vaidmenį iš anime "HELSING" ir Eguros vaidmo iš man nepažistamo veikėjo iš anime "Bleach".Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-08-13, 02:14.👍 2Comment
-
Vienintelis kostiumas/personažas, kuris mane nustebino buvo iš anime "Princess Mononoke", tikrai nesitikėjau šio personažo išvysti ir smagu, kad kai kas dar turi šiokių tokių įdomesnių įdėjų. Gaila, kad jos nuotraukų yra mažiausiai.... Taip pat patiko kaip Satana įsijautė į Alucardo vaidmenį iš anime "HELSING" ir Eguros vaidmo iš man nepažistamo veikėjo iš anime "Bleach".KartoškėComment
-
mano personažas buvo Nanao iš Bleach
jau pradėjau galvoti apie kitus metus... ir kažkaip mintys sustojo prie Oboro iš "Basilisk". Bet šiaip būtų neblogai surinkti baziliskinę komandą :-) Gal kas prisijungtų? laiko pasiruošimui ir kostiumui daug :-) *mirkt, mirkt*
prieš tai dar mintys sukosi apie Yamato nadeshiko shichi henge ir " goth goth loli loli siztaz"Comment
-
Cia mano video As pats "nekosplaijinau" bet labai renginiu suzavetas buvau Su dviem shaman king coplayeriais susipazinau nes taip vienas buciau buves Jeigu kas nors turi kokiu yspudingu foto ar video, ir laisvo laiko, parasykit man y skaipa: saimonassakoDar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpic👍 1Comment
-
:d mano personažas buvo nanao iš bleach
jau pradėjau galvoti apie kitus metus... Ir kažkaip mintys sustojo prie oboro iš "basilisk". Bet šiaip būtų neblogai surinkti baziliskinę komandą :-) gal kas prisijungtų? laiko pasiruošimui ir kostiumui daug :-) *mirkt, mirkt*
prieš tai dar mintys sukosi apie yamato nadeshiko shichi henge ir " goth goth loli loli siztaz"👍 1Comment
Comment