Koi Cosplay vol.2
Collapse
X
-
Comment
-
Dievaži, net mane sugebėjo nutraukt......
NU gal nereikėjo čia dabar taip paviešint?
Oh well~
Fainos foto~
Ir žinot ką? Oras vakar buvo nuostabus palygint su šiandiena~
Mums visiems žiauriai nuskilo~
Paskutinis pakeitimas nuo Džiro sesė; 2008-08-11, 11:23.
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
As taip ziuriu fotkes, pamaciau pilka dalgi - pirma mintis "DEATH SKYTCHE-KUN" Bet paskui ziuriu kad ner Stein-hakase, sakau, ne tas. bet isivaizduoju kaip ilgai ta puse veiduko issipaisiusi pentagramomis, kazkokiais zodziais ir kitais zenklais mergina grizus namo praustis turejo, kol viska nutryne, bet ko nepadarysi del coooosplay...Comment
-
Nereikėjo sakyt tokiu atvėjų...
Futari, kad buvo ir SoulEateriu komandą, prastai žiurai nuotraukasComment
-
Beje Egura tikrai zavinga👍 1Comment
-
Gaila negalėjau atvykti nė pasižiurėti ;/ peržiūrėjau visas fotkes ir video, na gerai atrodė, gražu, smagu, kad žmonės tiek stengės reik tikėtis, jog su kiekvienu cosplay anime populiarės taip ir toliau tik va man visada nesiklijavo ir nesiklijuos, jog merginos cosplayina vaikinu personažus, na visur taip daroma, bet nežinau, man nei šeip, nei taip , bet vistiek smagu, kad stengiasi, šaunuoliai cosplayeriai, taip ir toliauPaskutinis pakeitimas nuo TheCoolMaker; 2008-08-13, 19:48.Comment
-
Egura kaip visada too cute su savo personažu, nors Bleach net nė vienos serijos nesu matęs ir sužinojau tai iš draugų, bet tinka taip pat gerai kaip ir paeitas kostiumas. Beje, o kodėl Bardakas, stovintis prie Eguros, be kostiumo?👍 1Comment
-
-
Comment
Comment