Koi Cosplay vol.2
Collapse
X
-
Padėkite visi, kas fotkinot čia viską~
Gal kas turit foto vienos moters, kuri
beveik visą laiką buvo prie Kendo
stendo, jin tokia visa juoda, truputį
gal gotiška, su pašiauštais juodais plaukais
ir spiraliniu auskaru juodu, rodos dešinėj ausy?
Ai, dar jos kelnės šonose turėjo diržiukus~
Prašau, man labai labai reik tos foto, gal kas tyčia
netyčia pagavot?
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
Padėkite visi, kas fotkinot čia viską~
Gal kas turit foto vienos moters, kuri
beveik visą laiką buvo prie Kendo
stendo, jin tokia visa juoda, truputį
gal gotiška, su pašiauštais juodais plaukais
ir spiraliniu auskaru juodu, rodos dešinėj ausy?
Ai, dar jos kelnės šonose turėjo diržiukus~
Prašau, man labai labai reik tos foto, gal kas tyčia
netyčia pagavot?Paskutinis pakeitimas nuo Dream Eater; 2008-08-11, 08:31.👍 1Comment
-
Renginys buvo iš tiesų puikus :-) Didelis ačiū organizatoriams :-)
Tikrai puikiai praleidau laiką :-)
Lauksim sekančio ir tikiuosi bus daugiau laiko pasiruošimui :-)
Roveri, jei nesunku, imesk savo foto į kokį rapidsharą ar sendspacą, nes tas failas vėl "expired"...
Aš jau nebespejau pamatyti tų nuotraukelių...
(btw afteris buvo super, tik žiauriai sunku šiandien darbe vos kelias valandas pamiegojus :-) )👍 1Comment
-
o patykek kaip man sunku buvo atsikelt, dashliauzt iki troleibusu aiksteles, iki stoties ir pagaliau nuvaziuot namo...net prisimint nesinori
MAN
LABAI
PATIKO~
Foto nežinau ar vykusios gavo, tai gal vėliau indėsiu~
Na taip laukimas nelabai patiko, bet nevermind,
tikrai nesigailiu atėjusi~
(Eguros kostiumas nuostabus~ Dievaži, kaip
tikra veikėja atrodei~
Staigmena buvo kai kažki kas nick'u mane gatvėj
pašaukė, niekas in mani taip nesikreipia~
Labas ir tau ,Bardake, hi hi hi~~)Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-08-11, 10:40.Comment
-
A, tiesa, ir aš norėjau dar kartą padekoti orgams už puikiai surengtą renginį ir kvietimą pristatyti kendo šiame renginyje. Buvo išties malonu pabendrauti su žmonėmis, sužinoti ką jie žino ar galvoja apie kendo bei gal kažkiek praplėsti jų žinias, susijusias su šiuo tradiciniu japonų kovos menu .
Kas dėl cosplay, tai taip pat buvo išties nerealu matyti tiek daug persirengėlių, ypač kai kaikurių kostiumai buvo tikrai įspūdingi .
Vat gaila, kad tik afterpartyje su zoniečiais nesudalyvavau . Kažkaip nulipęs nuo scenos jaučiausi visiškai išsunktas, nors pasirodymas mūsų truko tik 15 min. Vos partempiau mantą namo griuvau kaip negyvas ir praktiškai nebepakilau
P.S. Airiz, laukiam tavo foto reportažoO daba pasigailėsi!!!Comment
-
Spoileris:A, tiesa, ir aš norėjau dar kartą padekoti orgams už puikiai surengtą renginį ir kvietimą pristatyti kendo šiame renginyje. Buvo išties malonu pabendrauti su žmonėmis, sužinoti ką jie žino ar galvoja apie kendo bei gal kažkiek praplėsti jų žinias, susijusias su šiuo tradiciniu japonų kovos menu .
Kas dėl cosplay, tai taip pat buvo išties nerealu matyti tiek daug persirengėlių, ypač kai kaikurių kostiumai buvo tikrai įspūdingi .
Vat gaila, kad tik afterpartyje su zoniečiais nesudalyvavau . Kažkaip nulipęs nuo scenos jaučiausi visiškai išsunktas, nors pasirodymas mūsų truko tik 15 min. Vos partempiau mantą namo griuvau kaip negyvas ir praktiškai nebepakilau
P.S. Airiz, laukiam tavo foto reportažo
Bus bus, peržiurinėju nuotraukas,iki jūsų pasirodymo dar neprisiartinau
Nu ka galiu pasakyt, aparatura kažkiek pavede, nes jau labai jūs greitai judat, so, yra kiekis nuotraukų, jas greitai "vartant" matosi visi smūgiai, asmeniškai jaudinaus dėl kelių tavo nuotraukų kur dariau bet viskas ok tenPaskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-08-11, 09:49.Comment
-
bump
Kadangi ikelinet ilgai trunka, duodu rar fila. http://rapidshare.com/files/136371555/LT_Cosplay_02.7z Apie 100mb. gal ryt idesiu atskirai jei kas nenori siustis. Ten yra dalies dalyviu prisistatymas ant scenos, eitynes ir siap picai. Ne visi geros kokybes. Sorry x)Comment
-
Tiesiog ašen ją spėjau pamatyt tik akimirką ir man jin
pasirodė LABAI panaši in vieną asmenį, tad man
reikėjo foto tam įsitinkinti~
AIRI - kažkaip nesiseka mums pasilabint, hi hi hi~
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
KoiShopCosplayVilnensisVol.2 2008/08/10
Kadangi bendro plano nuotraukų nestinga, dariau kaip visada, atskiri veidai/žmonių grupės renginyje. Video kėliaus į YouTube, arba ftp (jei labai rėikia geros kokybės)+ video visai nedaug.
P.S. F*ck..pirmą kartą gyvenime 1Gb neužteko...
P.S.s. Egura--->
Nuotraukos:
Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-08-25, 19:22.👍 8Comment
-
Comment
Comment