BLemba,man autikas tik ~9.30-10... kaip lievai =S O ten toli nuo stoties vyks? Spesiu idomu nueit per keliolika minuciu ar ne xD Gal kas rimtai ateitu pasitikt? ^^
Koi Cosplay vol.2
Collapse
X
-
Na aš tikriausiai pirmas pasisakysiu
Šiaip renginys labai geras, man kaip naujokui tai labai patiko. Ir svečiai ir dalyviai turėjo ką veikt. Buvo daug konkursų, ir kitokios programos.
Tik va gaila iki galo tai ir neteko pabuti, tikiuos kas recenzija įmes su laimėjusių costplayeriu foto ( ar bent jau numeriais ).
Ir patarimų turiu rengėjams:
1- Kitą syk pasistenkit ne vėluoti ( susirinkė žmonės nuo puse dvylikos prastovėjo iki 12:15, kadangi žmonių buvo nemažai, dalis jų stovėjo ant gatvės ir trugdė eismą - gerai kad baudos negavom ).
2- Kad bilietelis nebūtų vien poperielis, kuri visi poto ant žemės numeta, atspauzdinkite ant jo mini programą su laiku, kada kas vyks ( dalinai išsispręs šiukšlinimo problema ).
3- Ir toliau organizuokite panašius renginiusComment
-
O , kad Leninas būtu matęs
Tai va, tik gryžau ir aš iš šio šaunaus renginio ir tikėkit manim tiktai labai vis kas puiku buvo. Cosplay'erių buvo tikrai labai nemažai ir manau jog jai ne tas sumautas galvos skausmas kuris manę pradėjo kankinti įpusėju renginiuj tai dar dabar manęs čia nebūtu, bet praleidau tik pasivaikščiojima po senamiestį.sigpicComment
-
aš irgi po senamiestį beveik nevaiksčiojau.atsiskyrus trumpam buvau.
renginys manau nusisekė,ir buvo geresnis nei pirmasis(na čia ir taip aišku n.n)
fotografavau,šiek tiek filmavau,bet katik grįžau tai foto iš manęs bus po kokio pusvalandžio-valandos n.n laukiam ir kitų foto,nes mano atminties nelabai užteko fotoaparate XDComment
-
-
MAN
LABAI
PATIKO~
Foto nežinau ar vykusios gavo, tai gal vėliau indėsiu~
Na taip laukimas nelabai patiko, bet nevermind,
tikrai nesigailiu atėjusi~
(Eguros kostiumas nuostabus~ Dievaži, kaip
tikra veikėja atrodei~
Staigmena buvo kai kažki kas nick'u mane gatvėj
pašaukė, niekas in mani taip nesikreipia~
Labas ir tau ,Bardake, hi hi hi~~)
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt👍 2Comment
-
Nagi nagi! Laukiam foto kokios jos bebutu
Nekantrauju suzinoti, kas gi buvo isrinktas geriausiu Cosplayeriu ir ar kas nors dalyvavo Best Manga konkurse
Beje, pildydama "Sielu Rijiko" bloga netycia uzmyniau ant vieno iraso apie si Cosplay, jau maciau keleta foto. Turiu pasakyti, likau suzaveta!
Kokie kostiumai! Pirma net pamaniau, kad ne Lietuvos cia cosplayPaskutinis pakeitimas nuo Futari; 2008-08-10, 20:41.Comment
-
Ziuriu nelabai kas skuba nuotraukas deti, tad idesiu as
http://www.mediafire.com/download.php?mqdycl2qpdk
Siaip fotkinau dazniausiai net normaliai nematydamas ka, nes visalaika kitu galvos uzstodavo
Melancholikiu sokis
Kendo
O renginys tai labai patiko, kaip ir praeitas, o gal net ir labiau, nes sikarta buvo normali programa Jau dabar laukiu sekancio renginio
P.S.Sveikinu konkursu nugaletojusPaskutinis pakeitimas nuo Rover; 2008-08-11, 09:55.Ieskau merginos anime fanes (18 -23 m. Vilnius) , kuri bent suprastu "su kuo tie anime valgomi", o tai kai kurios nesuvokia mano hobio ir aistros👍 9Comment
-
Lucy is home xD
Renginys buvo puikus Man labai patiko. Na tipiskai padekosiu organizatoriams.
Man patiko ne tik organizavimas, bet ir visu puikus kostiumai ^^Comment
Comment