atvyksim, dalyvausim^^ Nanashi is sword of the stranger
Koi Cosplay vol.2
Collapse
X
-
...[svarsto] ...Gal kokį japoną prisikalbint kendo demonstracijai, kad būtų gražu ir teisinga?...Comment
-
👍 1Comment
-
Pas mane irgi panašiai apie 10% ... bet manau, kad spėsiu... kai susikaupi visai neblogai einasi, man tiktai sunku, kad aš net siuvimo mašinos neturiu....tai absoliučiai viską rankomis siuvu... tai prie vienos tokios prakeiktos a la mašininės siūlės pusantros valandos prasikankinu...Šiandien darbe jau su redbuliu sėdžiuComment
-
Autorius SataNapatarkit kaip pasigamint alukardo akinukus iš ebay nespės atsiust
O po to kažkaip aptraukti, gal kokios spalvotos izoliacijos rastum...arba gali pabandyti į apšvietimo įrangos parduotuvę nueiti, ten raudoną filtrą prigriebtum ir iš jo pasigamintum... tas filtras neturėtų brangiai kainuoti....
vat žėk yra tokia parduotuvė "doja"
http://www.dojafest.com/index.php?s_id=154&lang=lt
čia kažkas panašaus yra, Džono Lenono akinukai raudonais stiklais, parduotuvė netoli Lukiškių aikštės, šiaip grimas ten brangus, kiek aš ten buvau užėjus, bet gali pabandyti nueiti, gal jie dar turės tuos akinukus ir nebus pernelyg brangūs:-) tada tik remelius juodai perdažai su kokiu markeriu ir viskas :PPaskutinis pakeitimas nuo Egura; 2008-07-29, 10:44.👍 1Comment
-
Na dabar ir matosi, kad bus, kazkas rimtesnio, o nesiaip kazkoks susirinkimas-pasibuvimas. Sekmes!Comment
-
-
o kam? XD aš varysiu kaip apsirengsiu kosplay, kadangi, nesiruošiu mąstyti, kur man ten persirengti. Visgi važiuosim keliese, tai man nebus taip baisu ir liūdna :PComment
-
Em...Damn! taip noreciau! Bet negaliu. ...gal ir Kaune bus cosplay?Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
Comment