Koi Cosplay vol.2

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Mplius
    Pasimetęs

• 2007 09 12
    • 133

Plakatas gražus, tačiau kaip jau minėjo, viską gadina Naruto. Juk pasaulyje tiek daug visokiausių, negirdėtų anime. Galėjot ir vieną cosplayer'io foto padaryti.
    Taip pat, pats tekstas šiek tiek per plačiai parašytas, turėjo likti vietos tarp teksto ir "burbulo" (kaip mangoje), o dabar prie pat kraštų prilipę.
    Taip pat nelabai supratau kaip ten su skyrybos ženklais vienoje vietoje, bet tiek to. Tikiuosi nesulaukti būrio vaikų, apsirengusių sasukėm, kakašiais ir narutais. Ech...

P.S. AC truputį mirė lol.
    dArt (click) MAL (click)

Comment

• slicKrox
      Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
      • 2161

Beje... o prie draugų, plakato apačioje, taip pat galėjote įdėti ir AZ ir AC logotipus, kurių forumuose plačiai viešininama ir diskutuojama apie buvusi ir dabartinį rengynį.

Comment

• vilkduobe
        *

• 2008 07 22
        • 30

Autorius Mplius
        Taip pat nelabai supratau kaip ten su skyrybos ženklais vienoje vietoje, bet tiek to.
        Atsiprašau, tačiau leisiu ir sau įkišti trigrašį.
        Žinoma, pats plakatas padarytas kokybiškai ir apskritai smagu matyti, jog žmonės deda pastangas organizuojant renginį, tad viskas, taip sakant, juda į priekį. Tačiau skaičiau vienaip, skaičiau kitaip, bet frazė "Geriausių rinkimai 8-ios kategorijos" skamba nelabai logiškai.. Nebent aš kažką ne taip supratau.
        Ir kodėl, pavyzdžiui, Anime-fight rašoma per brūkšnelį (matyt neverta įrodinėti, kad vietoj "fight" įrašius žodį "kova" plakato kokybė nenukentėtų..), o Kendo fight jau be jo?

Comment

• Darker

Hm pagalwojau jei dalyvauciau kada cosplay taj geriausiai butu rinktis L is Death Note ir nereikia galwos sukt daug ir wisai nrml atrodo xD

Comment

• Milky
            Way
            • 2008 08 02
            • 5

Nors ir pati ateisiu apsirengusi Sasuke(jau laukit vieno vaiko) mane irgi nervino Naruto ant posterio.Tikrai galejo uzsidet daug ivairiausiu Anime bet neeeeeee....kur jau?
            O apie visokiausius negirdetus anime...Jeigu bus cosplejeriai apirenges personazais is tokiu tai ir niekas ju ir neatpazins!Aisku visada galima prieiti ir paklausti,bet ispudis jau bus ne toks.

Comment

• vilkduobe
              *

• 2008 07 22
              • 30

Autorius Milky
              O apie visokiausius negirdetus anime...Jeigu bus cosplejeriai apirenges personazais is tokiu tai ir niekas ju ir neatpazins!Aisku visada galima prieiti ir paklausti,bet ispudis jau bus ne toks.
              Na, čia jau sąlyginis dalykas. Vienam negirdėtas anime kitam gali pasirodyti puikiai žinomas(:

Comment

• Milky
                Way
                • 2008 08 02
                • 5

Autorius vilkduobe
                Na, čia jau sąlyginis dalykas. Vienam negirdėtas anime kitam gali pasirodyti puikiai žinomas(:
                Na tai zinoma!Bet ne manau kad ateis daug anime ekspertu.Ir tai bus viskas del plakato D:

Comment

• vilkduobe
                  *

• 2008 07 22
                  • 30

Autorius Milky
                  Na tai zinoma!Bet ne manau kad ateis daug anime ekspertu.Ir tai bus viskas del plakato D:
                  Na, juk tiem žmonėm, kurie iš tikrųjų domisi anime, rimtai ruošiasi cosplay'ui ir yra pasiryžę jame dalyvauti, plakatas tikrai jokios įtakos neturės ir nuo renginio jų neatbaidys. Tad šiaip jau nemanau, kad jis galėtų labai žymiai pakeisti cosplay'uje dalyvausiančių žmonių auditoriją, o tokių "ne ekspertų" ten atsiras ar taip, ar taip.

Sakyčiau, jei kostiumas gerai parengtas, čia jau ne cosplay'erio, o į jį žiūrinčio žmogaus reikalas ar atpažįsta jis veikėją, ar ne. Mano nuomone, originalūs kostiumai yra pagirtinas dalykas, o ne atvirkščiai: man asmeniškai būtų įdomiau žiūrėti į penkis skirtingus, nors ir nežinomų anime personažus, o ne į penkis vienodus Naruto.
                  Paskutinis pakeitimas nuo vilkduobe; 2008-08-02, 19:55.

Comment

• Bardakas
                    Žmogus Ne

• 2005 09 22
                    • 1462

Man keistas nusistatymas dėl tų anime žinovų ir kaip sakoma "noobu" ar paprastų paprasčiausių "narutardų". Po velnių, jei domėtis anime, tai anime neapsiriboja bleachais ir narutais, nepaisant to kokie tokio tipo anime populiarūs jie yra visiškas niekalas lyginant su didžiąją dalimi išleidžiamų kitokio pobūdžio anime. Man įdomus klausimas kyla iš viso šito, negi niekas daugiau nėra matęs be naruto kitų anime, kad visi kaip vienas apsirengia sasukėm? Nes realiai nebuvo didelis malonumas iš praeito cosplay pamatyt tiek daug klonų. Negi niekas nežiūrėję iš tos gaujos vaikų Miyazakio darbų? Čia bent minimali pradžia "rengiantis pasirodyt pasauliui" su savo cosplay ar žiniom. Bet neatbaidau jaunime jūsų rengtis tam cosplayui, tikrai ne, tik kiti atėję rimti dėdės ir tetos jei pradės juoktis nenusiminkit, suprasit gal bent, kad nereik apsiribot vienu anime.
                    Galvoju gal į šitą renginį reiks atlėkt, akis paganysim, iš narutardų pasijuoksim
                    Maybe on Earth, Maybe in the Future
                    sigpic
                    Kurokawa idėjinis lyderis
                    Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Milky
                      Way
                      • 2008 08 02
                      • 5

Na negalima taip jau greitai sakyti D: Tikrai dabar blogai jauciausi...Esu maciusi labai daug skirtingu anime ir is vis mano megstamiausis yra Ghost In Shell(is pradziu norejau buti Motoko),bet i cospleji ateisiu kaip Sasuke,argi cia jau taip blogai?Cia gi iskart nereiskia kad as kazkokia fangirl megstanti tik Naruto D: Cia gi laisva salis!Bet kazkodel diskriminojam kitas rases,o dabar ir Narutardus?
                      Ir Miyazaki jau visi zino...kas per klausimai?
                      Paskutinis pakeitimas nuo Milky; 2008-08-02, 23:25.

Comment

• SataNa
                        Mind Zone

• 2008 02 15
                        • 600

na tų sasukių per akys lažinuosi tikrai bus, man vien tik juokinga bus nuo sasukių kiekio
                        Kartoškė

Comment

• mpryuu

Cia turbut nebent keli tarp ju as,jei aisku atvykciau is Klaipedos su Tales of The Abyss Luke kostiumu,teisingai tie Naruto jau klonai,kaip kazkas cia forume sake,kad 85 procentu vaiku bus ir Naruto

Comment

• Shit Happens
                            a.k.a JoinK!!!
                            • 2008 07 24
                            • 15

As tikrai atvaziuosiu kaip ziurovas (Blin siuveja uzvelavo) jaj ka as su savim pasiimsiu Katana (butoforine) jaj kas mastot apie after party tj parasykit man. (uz velu atrasima is karto aciprasau nes dirbu tai nelabai prie kompo galimybe prisest buna)
                            Ginklai, Soviniai, <ANIME>, Toks jau mano givenas...

Comment

• Cheshiro
                              uztat as balta ir pukuota

• 2007 09 23
                              • 110

zmogeliai gelbekit.. mum labai truksta vieno zmogaus....(lytis, amzius, isvaizda nesvarbu) jei jus nelabai zinot ka cosplayinsit, bet galvojat, labai prasau atsiliepkit... bus atsilyginta uz supratima^^ ... jei kas visgi suglvojot prasau parasykit man i privata... Kostiuma (jei pas jus neatsirastu nieko panasaus) padarysim.

isanksto aciu
                              Never trust a smiling cat...

Spoileris:

Comment

• mpryuu

turiu kostiuma bet Klaipedoje esu

Comment

Working...