Koi Cosplay vol.2

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Maryuu

Kazkaip ne prie sirdies nedalyvausiu laiko truksta,siek tiek itemu mano cosplejaus personazui,kazkaip ne prie sirdies,gaila pavelavau i France Expo 2008

Derogatory nesigailek,gal kitais metais sugebesi dalyvauti,o del anime DVD gali uzsisakyti internetu,jei esi is Klaipedos uzsakau anime DVD kokiu reikia ir is kur reikia,taip kad nenusimink.Taip pranesa tik pries kelias savaites,as vos cosplay kostiuma spejau gauti,o ziuriu dar ir to,ir to reikia,na bet derogatory jeigu kazkiek turi pinigu patarciau i france expo 2008 kur cosplejus vyksta arba i Baltimore kur otaku vyksta,na cia tik mano nuomone.Tai tiek,sekmes
    Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-07-28, 13:59.

Comment

• Egura
      Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
      • 684

Autorius Maryuu
      Derogatory nesigailek,gal kitais metais sugebesi dalyvauti,o del anime DVD gali uzsisakyti internetu,jei esi is Klaipedos uzsakau anime DVD kokiu reikia ir is kur reikia,taip kad nenusimink.Taip pranesa tik pries kelias savaites,as vos cosplay kostiuma spejau gauti,o ziuriu dar ir to,ir to reikia,na bet derogatory jeigu kazkiek turi pinigu patarciau i france expo 2008 kur cosplejus vyksta arba i Baltimore kur otaku vyksta,na cia tik mano nuomone.Tai tiek,sekmes
      Tai jai kostiumas yra, tai reik dalyvauti
      O aš vat dar tik pradėsi siųstis savo kostiuma, bet jis very simple, tai tikiuosi, kad spėsiu

Comment

• Egura

• 2007 05 17
        • 684

Autorius Maryuu
        lengva sakyti kai Klaipedoj gyventum ir dar vienam varyti reiktu tai nlb noretum
        Na iš Klaipėdos tolokai, kita vertus jei tik entuziazmo yra....tai pirmyn :-) Šiaip gal ten ir daugiau kas iš Klaipėdos važiuoja, reiktų pasidomėt tau, praeitą kartą iš įvairių Lietuvos kampelių susirinkę buvo :-) Kad ir vienam nėra gi taip jau blogai, o po to jau su visais susipažinsi :-)
        Na o kai noro pritrūksta, tai jau būna, kad žmogus prisigalvoji milijoną priežasčių, dėl ko tu negali dalyvauti (na čia iš savo patirties sakau ).

Comment

• Maryuu

Respect Egura,nzn paziuresiu,o Egura ar dalyvausi ir ka zadi cosplejinti?

Comment

• Egura

• 2007 05 17
            • 684

Autorius Maryuu
            Respect Egura,nzn paziuresiu,o Egura ar dalyvausi ir ka zadi cosplejinti?
            Taip būtinai dalyvausiu Pirminio varianto kostiumo nespėjau pasisiųti (darbo prie to kostiumo daug), planau vieną bleach personažą kosplayinti :-) Šitą paliksime kitam kartui.
            Šį kartą būsiu Midori, kosplayinsiu savo "avataro" personažą

Comment

• Derogatory`
              Loki'd

• 2007 10 06
              • 350

Autorius Maryuu
              Kazkaip ne prie sirdies nedalyvausiu laiko truksta,siek tiek itemu mano cosplejaus personazui,kazkaip ne prie sirdies,gaila pavelavau i France Expo 2008

Ačiū už sėkmę.
              Kad internetu aš neužsisakinėju, nes banko kortelės neturiu. Ir ne iš Klaipėdos esu. O štai cosplay būtų puiki vieta įsigyti DVD. :] O štai į užsienyje vykstančius renginius kol kas nelabai galiu nuvykti dėl to, kad mane nelabai išleistų, manau. Todėl tenka laukti Lietuvoje vykstančių renginių, iš kurių vienas geriausių kol kas skamba šis Cosplay, o ir veiklos šį kartą daug nusimato. Tai reiškiasi, kad būtų linksma, nes ir praeitą kartą buvo linksma. : D
              Tad šiaip laukiu kada šis renginys vyks ir gausiu pažiūrėti nuotraukų, išgirsti įspūdžių.

Comment

• Maryuu

MIdori cia is kokio anime,nes Midori yra daug.Bleacho koki personza norejai?O pati kur gyvenI Vilniuje?As tai is Tales of The Abyss Luke fon Fabre noreciau kosplejinti

Aisku derogatory as tai pilnametis man kitaip su tais isleidimais
                Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-07-28, 16:36.

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                  • 684

Autorius Maryuu
                  MIdori cia is kokio anime,nes Midori yra daug.Bleacho koki personza norejai?O pati kur gyvenI Vilniuje?As tai is Tales of The Abyss Luke fon Fabre noreciau kosplejinti
                  Midori iš "Midori no Hibi", o Bleacho tai norėjau kosplayniti Nanao... bet sunkiai man ėjosi rankom viską siųti, tik hakama spėčiau pabaigti realiai, tad šitą kitam kartui paliksiu :-)
                  Aš pati iš Vilniaus Man važiuoti niekur nereikia Pasisekė

Comment

• Maryuu

Jo pasiseke,a tai pati hakama,as tai internetu uzsisakiau kostiuma jau gavau,tik su plaukais nlb dazyti arba peruko nenoriu,Midori no Hibi girdetas,tikiuosi spesi.Nanao chan idomus personazas is 8 th division

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                      • 684

Autorius Maryuu
                      Jo pasiseke,a tai pati hakama,as tai internetu uzsisakiau kostiuma jau gavau,tik su plaukais nlb dazyti arba peruko nenoriu,Midori no Hibi girdetas,tikiuosi spesi.Nanao chan idomus personazas is 8 th division
                      Na aš ir pati tikiuosi spėsiu :-)
                      O dėl plaukų tai nebūtina juos ten rimtais plaukų dažais dažyti, nusipirk kokio spalvoto plaukų lako, kuris po to iškart nusiplauna ir no problem:
                      pvz. : http://www.svarosprekes.lt/product_i...ducts_id=29748

Comment

• Maryuu

na ziuresiu gal ir pavyks atvykti as tai pats busiu pagal avatara jei atvyksiu,tai jei noresi galesi prieiti pasneketi,na siaip man 19

Comment

• Futari
                          AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                          • 1094

Nespejau sitam kostiumo pasidaryt lauksiu kitu metu..

Comment

• Wishmaster
                            KOI team founder

• 2008 07 18
                            • 411

Autorius Egura
                            Midori iš "Midori no Hibi", o Bleacho tai norėjau kosplayniti Nanao... bet sunkiai man ėjosi rankom viską siųti, tik hakama spėčiau pabaigti realiai, tad šitą kitam kartui paliksiu :-)
                            Aš pati iš Vilniaus Man važiuoti niekur nereikia Pasisekė
                            Aaaaaaa!!! Kodėl nespėji? As ruošiuosi būti Kyouraku Shunsui - 8th squad capitan... Grrr... dabar nebus Nanaoooo-chaaaaaan
                            Of all the things I've lost - I miss my mind the most
                            All bannanas in the world - unite!!!

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                              • 684

Autorius Wishmaster
                              Aaaaaaa!!! Kodėl nespėji? As ruošiuosi būti Kyouraku Shunsui - 8th squad capitan... Grrr... dabar nebus Nanaoooo-chaaaaaan
                              Brač...rimtai? GERAS....AAAA....goshh....ką daryti....savaitgalis prieš akis....
                              Oki palinkėk man sėkmės :-) No more Yaoi anime for me this week, gal kaip nors
                              Gamabarimasu Būsiu Nanao

Autorius Airiz
                              Tai kooperuokites, gal spesit, dar laiko yra, naktu dar kiek...
                              man net įkvėpimas atėjo ... bandysiu spėt

Comment

• Futari
                                AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                                • 1094

Ne, net su geriausiais norais nepasiruosiu. 10procentu yra, dar 90 reikia. Kaip nors dar siemet be amnes apsieis sis reikalas bet kitamet... *grin*

Comment

Working...