ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rugpjucio 2d. isvarau i anglija ir grysiu tik 16d. :'(((((
Koi Cosplay vol.2
Collapse
X
-
-
Autorius SataNanoriu afterParty, nors daugeliui kaip ir man kitą dieną bus darbas Velniop... Come on peapole, who wants to party?
Aš pati kostiumą pradėjau darytis tiktais dabar, bet tikrai nemanau, kad jis prastai atrodys.
Siuvėja man jį siūs pagal mano pačios duotus brėžinius, kurie yra tikrai tikslūs pagal veikėją. Tiktai nerandu tų smulkių detalių, kurios viską pavaerčia dar fainiau, nes pvz rožės pavidalo sagos- jas reikia užsisakyti ir trunka nemažai laiko padaryti arba koks specialus pakabukas, jei aišku, visko nesisiunti iš ebay. Man atrodo, kad viskas atrodys tikrai neblogai, ne visis turi laiko pasiruošti, bet pritariu, kad visig pusmečio riktų kostiumui pasidaryti.Comment
-
-
yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pagaliau
na kazkaip reikės su draugais atsibrukt i vilniu noriu ar nenoriu to butinai sudalyvausiu
blemba kaip daug man liko iki pilno Briareos kostiumo
oi kaip mazai laiko ir daug darbo
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.Comment
-
as pirmajam dalyvavau ir 2vieta uz kostiuma laimejau.sasuke su kates ausytem buvau....shikatr gal pavyks laimeti 1 vieta,tik jau su ispudingesniu kostiumu👍 1Comment
-
Konban wa minna-san.
Galime užtikrinti, kad Cosplay tikrai vyks. Šiuo metu kaip tik derinamas dar vieno mūsų mecenato dalyvavimas. Atskleisiu mažą paslaptį: su Cosplay į Lietuvą atkeliaus ir didžiūlė Anime siunta iš užsienio, so be prepared.
Atsiprašome dėl info-update vėlavimo. Nenorime skelbt informacijos, o po pusvalandžio pildyt ir taip klaidint žmones. Viską išklosim kelių dienų bėgyje. Registracija tikrai bus vykdoma jau nuo šio savaitgalio.
And remember, we are watching You O__________O~ x3
All hail Lelouch!!Comment
-
Comment
-
Registruosis tik cosplayeriai konkursuose, kuriems bus reikalinga registracija (pvz best anime fight ir tt), ne už ilgo išvysite.
All hail Lelouch!!Comment
-
Autorius AirizAs Usual..mano cosplay Saiga
Nors iš tiesų aš savo kostiumo irgi nespėju pasigaminti per tumpa laika, kažkaip baisiai ilgai einasi, net hakama kelnės nepabaigtos, šitą dar kitam kartui teks atidėt....
Imsimės plano B : kito personažo, kurį aš visvien buvau pasiryžusi ateityje kadanors pakosplėjintiComment
Comment