Koi Cosplay vol.2

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • D1e
    Koishop Founder

• 2008 02 26
    • 114

Mūsų puslapyje įdėtos visos savadarbės Mangos, apsilankykite, atsisiųsti .rar'a pavyks kolkas tik is RapidSharo, nes neužtektų mėnėsinio srauto ^^, truputi vėliau manau bus geresnis būdas.

All hail Lelouch!!

Comment

• Džiro sesė
      X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
      • 604

Autorius Wishmaster
      Po renginio rastas skietis
      Kas pamete - PM me
      Ha, skėtis mano~ ir ne pamestas, o tyčia paliktas~
      Gi palūžęs~ Dar garsiai pasakiau, kad
      "kam reikės sulūžusio skėčio, galite pasiimt"~
      Tai labai nustebau, kai pamačiau, kad jį iš tikro kažkas pasiėmė~
      Taigi dovanoju~

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• bithuthe
        Last Frame Studio

• 2003 11 14
        • 399

Autorius Airiz
        ne iš matymu, tik kai pasakė, pats buvau nustebęs, beto nzn kad jis Wishmaster
        che che as tik begte i skype contacts ir suzinojau kiek jam metu, bet vis tiek neatrode, kad butu jau vyresnis uz mane. hm

Futari>>
        Spoileris:
        Is kartono ir lentu puikiausius ginklus pasigamina ir jais patenkinti lieka. Neatsinesi gi tikro peilio. As pavyzdziui, gaminsiuos kusari-gama - ginkla is dvieju mini-dalgiu sujungtu grandine - ir neapsieisiu be kartono, medzio ir kitos atributikos. Entuziazmo, ir medzio gabaliukas tavo rankose gali tapt idealia ginklo imitacija, tad netingek eksperimentuoti!
        va va kur ideju zmongus, netingi ir medi ir kartona panaudot. orginaliau nei is ebay'jaus uzsisakinet. per daug paprasta.

Mplius>> siaubas!!! kokia filmuota medziaga idejai is arti mane springstancia nufimavai, God damn it!

Comment

• Mplius
          Pasimetęs

• 2007 09 12
          • 133

Ei, tik nemušk labai, filmavau ką įdomesnio pamačiau ^^ Jei nori geresnės kokybės video, parašyk AŽ, duosiu savo skype ir atsiųsiu. Vėliau gal dar kelis įmesiu, tiesiog dabar labai reikalais užimtas, o dar reikia kai ką Klaipėdos cosplay pasigaminti

P.S. AC truputį mirė lol.
          dArt (click) MAL (click)

Comment

• bithuthe
            Last Frame Studio

• 2003 11 14
            • 399

Autorius Mplius
            Ei, tik nemušk labai, filmavau ką įdomesnio pamačiau ^^ Jei nori geresnės kokybės video, parašyk AŽ, duosiu savo skype ir atsiųsiu. Vėliau gal dar kelis įmesiu, tiesiog dabar labai reikalais užimtas, o dar reikia kai ką Klaipėdos cosplay pasigaminti
            mušt, tai nemušiu, bet reik dar pagalvot ar noriu tokios kompromituojančios medžiagos. Anyway, kai grįšiu iš gimtinės jaučiu visi gi užsimanysiu ir parasysiu tau.

Comment

• Cheshiro
              uztat as balta ir pukuota

• 2007 09 23
              • 110

Autorius Airiz
              Ahaha...jisai 6ais metais už mane jaunesnis beto tai vienas iš KoiTeam narių
              manau daug kas tep susipainiojo.. as maniau kazkiek vyresnis.. bet kam rupi^^ svarbu zmogutis geras^^
              Never trust a smiling cat...

Spoileris:

Comment

• bithuthe
                Last Frame Studio

• 2003 11 14
                • 399

Keletas nuotraukų iš after party, po Cosplay 2 renginio. tik tiek pafotkinau, sorry
                Spoileris:

Comment

• Wishmaster
                  KOI team founder

• 2008 07 18
                  • 411

Autorius Bithuthe
                  Keletas nuotraukų iš after party, po Cosplay 2 renginio. tik tiek pafotkinau, sorry
                  Spoileris:
                  Uuuuuuu.... mongolas ant stalo neisgertas....
                  Of all the things I've lost - I miss my mind the most
                  All bannanas in the world - unite!!!

Comment

• smlilium

Autorius Bithuthe
                    che che as tik begte i skype contacts ir suzinojau kiek jam metu, bet vis tiek neatrode, kad butu jau vyresnis uz mane. hm

Futari>>
                    Spoileris:
                    Is kartono ir lentu puikiausius ginklus pasigamina ir jais patenkinti lieka. Neatsinesi gi tikro peilio. As pavyzdziui, gaminsiuos kusari-gama - ginkla is dvieju mini-dalgiu sujungtu grandine - ir neapsieisiu be kartono, medzio ir kitos atributikos. Entuziazmo, ir medzio gabaliukas tavo rankose gali tapt idealia ginklo imitacija, tad netingek eksperimentuoti!
                    va va kur ideju zmongus, netingi ir medi ir kartona panaudot. orginaliau nei is ebay'jaus uzsisakinet. per daug paprasta.

Mplius>> siaubas!!! kokia filmuota medziaga idejai is arti mane springstancia nufimavai, God damn it!
                    apie ebay ir uzsakyma norejau pasakyti , seip yra zyymiai maloniau kaip pasako kad is kur toki kostiuma gavai pirkais? , ir atsakyti yra zymei maloniau kad pati dareis ir siuvais ^_^ , nya mikuru kostiuma siuvaus , kitam cosplayuj irgi siusiuos ^__^

Comment

• noone.ninja
                      •٠ZetsubouSensei٠•

• 2008 06 22
                      • 34

pritariu.zymej maloniau kj kostiumas savom rankom darytas (na tik pirshtj subadyti buvo iki kraujo)...ash savaji tj ilgai siuvau....

Comment

• Lax..
                        reLaxed

• 2005 12 24
                        • 516

Pasiduodu. Paaiškinkit man kuo bleach doujinas buvo geresnis už kitus. Aš aklas, durnas ir taip toliau, bet tikrai labai įdomu kokie buvo vertinimo kriterijai? Yra du tikrai aukštos kokybės shotai, bet kodėl jie buvo prastumti pro šalį I have no f u c k i n g idea >.>

Comment

• carorizu
                          Last Frame Studio
                          • 2008 08 11
                          • 12

Autorius Lax..
                          Pasiduodu. Paaiškinkit man kuo bleach doujinas buvo geresnis už kitus. Aš aklas, durnas ir taip toliau, bet tikrai labai įdomu kokie buvo vertinimo kriterijai? Yra du tikrai aukštos kokybės shotai, bet kodėl jie buvo prastumti pro šalį I have no f u c k i n g idea >.>
                          nezinau kiek tiesos ar kiek poksto ten buvo, bet jei gerai pamenu Wishmaster'is minejo jog darba isrinko burtu traukimo metotdu.
                          motion in pixels

Comment

• Futari
                            AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                            • 1094

Burtu traukimo Nesamone, nes kitaip kam deti pastangas i darba jeigu jo laisvai gali neistraukti tuo burtu traukimo metodu. Per daug statytu ant kortos tuo atveju tas, kas i doujinke sirdi sudejo. Negali taip buti!

Nesikentus pradejau savo kostiuma po truputi tobulint jau dabar, ne ziema kaip zadejau nu ir ka baigsiu dabar ir iki pavasario padesiu graziai i spinta

Comment

• Egura
                              Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
                              • 684

Autorius Bithuthe
                              O mes ten dar ir fotkinomės.... ...ai gi tiksliai...
                              gerai, kad tik tiek jų ir yra....

Comment

• bithuthe
                                Last Frame Studio

• 2003 11 14
                                • 399

Autorius Egura
                                O mes ten dar ir fotkinomės.... ...ai gi tiksliai...
                                gerai, kad tik tiek jų ir yra....
                                dar lyg yra keletas jų, ir + truputį filmuotos medžiagos, nes viso kambario nuotrauka apimt neišėjo
                                na, bet vėliau įkelsiu, nes tingiu dabar uploudint

Comment

Working...