Mūsų puslapyje įdėtos visos savadarbės Mangos, apsilankykite, atsisiųsti .rar'a pavyks kolkas tik is RapidSharo, nes neužtektų mėnėsinio srauto ^^, truputi vėliau manau bus geresnis būdas.
Koi Cosplay vol.2
Collapse
X
-
-
che che as tik begte i skype contacts ir suzinojau kiek jam metu, bet vis tiek neatrode, kad butu jau vyresnis uz mane. hm
Futari>>Spoileris:Is kartono ir lentu puikiausius ginklus pasigamina ir jais patenkinti lieka. Neatsinesi gi tikro peilio. As pavyzdziui, gaminsiuos kusari-gama - ginkla is dvieju mini-dalgiu sujungtu grandine - ir neapsieisiu be kartono, medzio ir kitos atributikos. Entuziazmo, ir medzio gabaliukas tavo rankose gali tapt idealia ginklo imitacija, tad netingek eksperimentuoti!
Mplius>> siaubas!!! kokia filmuota medziaga idejai is arti mane springstancia nufimavai, God damn it!Comment
-
Ei, tik nemušk labai, filmavau ką įdomesnio pamačiau ^^ Jei nori geresnės kokybės video, parašyk AŽ, duosiu savo skype ir atsiųsiu. Vėliau gal dar kelis įmesiu, tiesiog dabar labai reikalais užimtas, o dar reikia kai ką Klaipėdos cosplay pasigamintiComment
-
mušt, tai nemušiu, bet reik dar pagalvot ar noriu tokios kompromituojančios medžiagos. Anyway, kai grįšiu iš gimtinės jaučiu visi gi užsimanysiu ir parasysiu tau.Comment
-
Comment
-
-
che che as tik begte i skype contacts ir suzinojau kiek jam metu, bet vis tiek neatrode, kad butu jau vyresnis uz mane. hm
Futari>>Spoileris:Is kartono ir lentu puikiausius ginklus pasigamina ir jais patenkinti lieka. Neatsinesi gi tikro peilio. As pavyzdziui, gaminsiuos kusari-gama - ginkla is dvieju mini-dalgiu sujungtu grandine - ir neapsieisiu be kartono, medzio ir kitos atributikos. Entuziazmo, ir medzio gabaliukas tavo rankose gali tapt idealia ginklo imitacija, tad netingek eksperimentuoti!
Mplius>> siaubas!!! kokia filmuota medziaga idejai is arti mane springstancia nufimavai, God damn it!Comment
-
pritariu.zymej maloniau kj kostiumas savom rankom darytas (na tik pirshtj subadyti buvo iki kraujo)...ash savaji tj ilgai siuvau....👍 1Comment
-
Pasiduodu. Paaiškinkit man kuo bleach doujinas buvo geresnis už kitus. Aš aklas, durnas ir taip toliau, bet tikrai labai įdomu kokie buvo vertinimo kriterijai? Yra du tikrai aukštos kokybės shotai, bet kodėl jie buvo prastumti pro šalį I have no f u c k i n g idea >.>Comment
-
nezinau kiek tiesos ar kiek poksto ten buvo, bet jei gerai pamenu Wishmaster'is minejo jog darba isrinko burtu traukimo metotdu.motion in pixels
👍 1Comment
-
Burtu traukimo Nesamone, nes kitaip kam deti pastangas i darba jeigu jo laisvai gali neistraukti tuo burtu traukimo metodu. Per daug statytu ant kortos tuo atveju tas, kas i doujinke sirdi sudejo. Negali taip buti!
Nesikentus pradejau savo kostiuma po truputi tobulint jau dabar, ne ziema kaip zadejau nu ir ka baigsiu dabar ir iki pavasario padesiu graziai i spintaComment
-
Comment
Comment