P.S. Kiek daug graziu paneliu kosplayno Atminty Akatsuki chebra atminty ystigo Paneles tikrai liksmai laika leido, bokaliuka kazkoky sudauze Labiausiai turbut naruto Sexy no jutsu costiumu pasipuosusi panele suzavejo, tikrai kawaii costiumelis buvo
Koi Cosplay vol.2
Collapse
X
-
Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpic -
Comment
-
Nuotraukų tiek daug kad net atrodo jog tai buvo fotografų suvažiavimas. Nors... Nuotraukų tiek daug kad galima pasijusti ten buvus. Ir net keliais asmenimis vienu metuComment
-
-
Anime OST contest
01 - GTO
02 - Trigun
03 - Ergo Proxy
04 - Love Hina
05 - BECK
06 - Abenobashi
07 - FLCL
08 - Air
09 - Hack
10 - Gungrave
11 - Elfen Lied
12 - Gunslinger Girl
13 - Bleach
14 - Wolf's Rain
15 - Cowboy Bebop
16 - DearS
17 - Read or Die
18 - Naruto
19 - GANTZ
20 - School Rumble
21 - Azumanga Dioh
22 - Naruto
23 - Black Cat
24 - Hellsing
25 - NHK ni Youkoso!
26 - BECK
27 - EVA
28 - Paradise Kiss
29 - Naruto
30 - TENJOU TENGE
Finalas
01 - Alien 9
02 - DBZ
03 - Darker_than_Black
04 - Getbackers
05 - His and Her Circumstances
06 - Kujibiki Unbalance
07 - Black Heaven
08 - Karin
09 - Green Green
10 - Saikano
11 - Black Lagoon
12 - Slayers
13 - Shingetsutan Tsukihime👍 2Comment
-
Tiesa... šiaip kažkas buvo propagandą paskleidęs, tai taip ir prilipo Barzda labai sendina žmogu, tai nėra sunku sumaišyti. Nenorėjau sendinti žmogaus ir tikiuosi dėl mano neapdairumo žmogui nekils joks kompleksas. Kas liečia Cosplay atribūtų, tai viskam yra savo ribos, jei aš negaliu gauti katanos, tai gal man ir iš medžio isidrošt ir su medine ateit? bet kaip tai atrodis? Aš tokiam pokemonizmui nenusiteikęs.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-08-14, 14:35.Comment
-
Tiesa... šiaip kažkas buvo propagandą paskleidęs, tai taip ir prilipo Barzda labai sendina žmogu, tai nėra sunku sumaišyti. Nenorėjau sendinti žmogaus ir tikiuosi dėl mano neapdairumo žmogui nekils joks kompleksas. Kas liečia Cosplay atribūtų, tai viskam yra savo ribos, jei aš negaliu gauti katanos, tai gal man ir iš medžio isidrošt ir su medine ateit? bet kaip tai atrodis? Aš tokiam pokemonizmui nenusiteikęs.
BTW may someone post at KoiShop site all the doujinshi that were brought to Doujinshi Contest please???Paskutinis pakeitimas nuo Futari; 2008-08-14, 16:14.Comment
-
👍 4Comment
-
Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-08-14, 22:08.Comment
-
Na matai, tau teko matyti ji realybėje, o man ne, o kitas priežastis dėl kuriu sumaišiau, taip pat esu paminėjęs. Kad jis vienas iš organizatorių taip pat nėra sunku suvokti iš čia esamų jo pranešimų, nuotraukų ir video.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-08-14, 22:15.Comment
-
Comment
-
matyt pats laikas pasireikst... man labai patiko, vis del to atejau paziuret (teks pirkt remeli bilieteliui)... kitais metais zud but dalyvausiu kaip kosplayer'e... organizatoriams ir dalyviams ACIU neapsakyt koks didelis. visu kostiumai tokie nuostabus... geda prisipazint.. net seile tyso. galva uzliejo apmastymai apie Koi Cosplay vol.3 .. dar karta Dekui.Comment
Comment