thx visiem! was amazing! ;D buvo tikrai nuostabiu kostiumu. o del foto manau reiketu visiem pas kazka siusti kad padarytu 1 dideli rinkini
Koi Cosplay vol.2
Collapse
X
-
ir dar vienas momentas.
turiu pakankamai daug nuotrauku.
bet nezinau serverio/linko/saito kur galeciau juos idet.
300 nuotrauku.
konkursai/vaidinimai/eitynes po Vilniu.
taigi. gal kas galetu duot koki linka i gera/greita/pakankamai paprasta serveri kad galeciau ten savo fotkes ir ikist. ^^''''
domou arigatou iskart.
Death Note'o maisas jus myli. xD👍 1Comment
-
-
sugoi
vov
nerealus renginys
a
gal kas turit foto su gaara?
jeigu turit tai prasau man i pm
busiu dėkingas
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.Comment
-
woo... nuotraukos su Taicho yeah :-)
Och pagaliau pavyko šiek tiek numigt, neužilgo antrai dozei miego eisiu... reikia atsigauti..
Dar karto Ačiū organizatoriams, Ačiū dalyviams :-)
Buvau daug puikių kostiumų, itin abstulbino Seras Victoria ir Alucardas, raudonos akys, dantukai, kostiumas... Perfect ... jūs nuostabūs :-)
Didelis Ačiū visiems palaikiusiems mane :-)👍 3Comment
-
Aciu uz silta komentara
Maniau kad valsas mums visai nepaviko ir jis niekam nepatiko... Kazkaip negerus atsilepimus apie ji girdejau. O ko tau musu vaidinimas patiko? Ta prasme kuri scena ir kodel?Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-08-11, 22:34.Comment
-
ir as buvau trumpam uzsukes. kas is karto krito i akis, tai puiki, silta atmosfera, ryskus cosplay'eriu kostiumai ir daug daug dalyviu. net mano sesei, kuri nieko bendro neturi su anime, padare dideli ispudi; beja, ji pati ir pasiule uzsukti i si rengini, kai ejome pro sali (slapta to ir tikejausi ): vis tik sis renginys turejo magiska traukiamaja galia, jei net kritiskus ir isrankius zmones (kaip mano sese) gali sudominti ir pritraukti
Pagarba sio renginio organizatoriams. Jus sukurete grazia svente . Linkiu ir toliau palaikyti sios idejos testinuma!
P.s.: pastabele cosplayer'iams:
- vis tik i akis pirmiausiai krinta ryskus kostiumai. zmoniu maseje pirmiausia tokius ir pastebi.
P.s.s.: Airi, tavo foto daugiau yra portretines ir kazkiek tai menines. O renginio foto apzvalgai labiau tinka dokumentines/panoramines/fragmentines ir kitokios -ines.
1GB kortelė + tokių (panoraminiu, fragmentiniu nuotraukų gausa iš kitu žmonių), todėl padariau kitokias nuotraukas, čia ne apžvalga, toli man iki tokio lygio
sakai kažkiek meninės, ghm..
-------->D1e..kad macro pas manę tik keleta
-------->Nebu, dristu teigti kad kažkas gavosi
O čia likučiai:
Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-08-11, 23:19.👍 4Comment
-
Comment
-
Spoileris:
Stai as su kita Lucy xD Ju isviso buvo 3 berods
Geriausias vyr kostiumas ir 3 geriausias kostiumas ^^
Geriausiai zinanti anime soundtrackus - Geriausiai vaidinismas.
- geriausia kova
Cia tik maza dalis mano foto, bet deja, del savo leto interneto tai ko gero geriausia ka galiu padaryti T-TComment
-
-
iie,dėl šito abejoju.jie paliko po vazonu tą skėtį.sakė jei dar bus pasiims rodos XD nu žodžiu per daug ir pati nežinau,o pati džiro sesė dabar išvažiavo,tai vėliau pas ją pačią ir paklausitComment
-
maybe busiu truputi ne i tema, but
amb kalbasi japoniskai. maza dalis.
http://ru.youtube.com/watch?v=VdHIicWbcusComment
Comment