oro temperaturos as nebijau. bet jei lis
Koi Cosplay vol.2
Collapse
X
-
Nu, tikiuosi kad oras bus geras. Pati ant scenos tai tikrai nelipsiu, nors mėgstu būti dėmesio centre, bet rodytis prieš daugybę žmonių dažniausiai baigiasi taip. Visgi, bent jau paganyti akis į kosplay galėsiu. Taip laukiu XD
Reiks pasiruošti bento būtinai, o Osaka, tai jau nežinau, man namo teks važiuoti tuo metu nes pirmadienį visgi į palangą iš pačio ryto važiuoju.Comment
-
O kaip ruošiesi parkeliauti namo? XDD Aš kiek atsimenu, paskutiniai autobusai į panevėžį važiuoja 18.35 , 19.05 ir 19.45 nebet ruošiesi nakvoti vilniuje, man tokios prabangos ten nėra, nes visgi išvykstu kitą dieną.
Nors kadangi eisena 17.30 tai gal bus dar laiko ir man į Osaką nuvaryti XDComment
-
Comment
-
Comment
-
-
Sveiki,
Aš tik vakar grižau iš atostogų, puikiai pailsėjau prieš cosplay (YAY) xD...
... norime pranešti, kad Koishope yra paskelbtas paskutinis informacinis papildymas apie Koi Cosplay vol.2, manau vertėtų apsilankyti mūsų tinklapyje http://www.koishop.lt !
Taip pat, nuo Koi Team'o norime palinkėti visiems sekmės besiruošiant sekmadieniui morališkai ir cosplayiškai.
Laukiame Jūsų visų prie iėjimo, lygiai 12:00, tikimės, kad mūsų renginukas Jums patiks!
Iki sekmadienio!!
All hail Lelouch!!Comment
-
Cia, be offense, noreciau paminet viena man itin patikusi sakinuka is www.koishop.lt :
"Taip pat bus suteiktos atskiros patalpos norintiems persirengti iš žmogaus į cosplayerį prieš renginį." Labai prajuokino mane
O siaip visiem vaziuojantiem linkiu dideles sekmes ir gerai praleisti laika! ^^ Ir parvezkit geru foto, o jei kas pasiimsit kamera tai ir video medziagosComment
-
Cia, be offense, noreciau paminet viena man itin patikusi sakinuka is www.koishop.lt :
"Taip pat bus suteiktos atskiros patalpos norintiems persirengti iš žmogaus į cosplayerį prieš renginį." Labai prajuokino mane
O siaip visiem vaziuojantiem linkiu dideles sekmes ir gerai praleisti laika! ^^ Ir parvezkit geru foto, o jei kas pasiimsit kamera tai ir video medziagosPaskutinis pakeitimas nuo Morphine; 2008-08-09, 12:23.sigpicComment
-
Cosplayeriai lygtais ne zmones xD Jo, geras line'as ^__^ Laukiu nesulaukiu rytojaus xDComment
Comment