Koi Cosplay vol.2

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Haji
    Horror and Mystic lover
    • 2008 07 05
    • 116

oro temperaturos as nebijau. bet jei lis

Comment

• biganimefan
      Vienišė manijakė

• 2008 03 20
      • 228

Nu, tikiuosi kad oras bus geras. Pati ant scenos tai tikrai nelipsiu, nors mėgstu būti dėmesio centre, bet rodytis prieš daugybę žmonių dažniausiai baigiasi taip. Visgi, bent jau paganyti akis į kosplay galėsiu. Taip laukiu XD

Reiks pasiruošti bento būtinai, o Osaka, tai jau nežinau, man namo teks važiuoti tuo metu nes pirmadienį visgi į palangą iš pačio ryto važiuoju.

Comment

• Haji
        Horror and Mystic lover
        • 2008 07 05
        • 116

As jauciu i Osaka keliausiu. Aisq jei ne 1 busiu xD o taip neturetu but.

Comment

• biganimefan
          Vienišė manijakė

• 2008 03 20
          • 228

Autorius Haji
          As jauciu i Osaka keliausiu. Aisq jei ne 1 busiu xD o taip neturetu but.

O kaip ruošiesi parkeliauti namo? XDD Aš kiek atsimenu, paskutiniai autobusai į panevėžį važiuoja 18.35 , 19.05 ir 19.45 nebet ruošiesi nakvoti vilniuje, man tokios prabangos ten nėra, nes visgi išvykstu kitą dieną.

Nors kadangi eisena 17.30 tai gal bus dar laiko ir man į Osaką nuvaryti XD

Comment

• Haji
            Horror and Mystic lover
            • 2008 07 05
            • 116

as greit begu xDD seip manau laiko liks o jei ka tesks nakvoti ;D

Comment

• FinalFantasy
              Naujokas
              • 2007 01 02
              • 20

Autorius Wishmaster
              Nu negasdink tu jau taip zmoniu - tan parasyta kad 16 bus nakti, o diena bus iki 22

Kaip galvoji prognozės nekinta ? Pirmaideni kai žiurėjau lietu pranašavo

Comment

• Airiz
                מיד

• 2004 01 09
                • 1656

Nedidelis prašymas, įmeskit žemėlapį kur parodytas Mokytojų Namų kiemas, nes vieni žino, kiti gal ir nelabai.

Comment

• FreaK`aZ
                  Rimtas architektorius

• 2005 02 22
                  • 532

ir eisenos maršrutą būtų gerai matyt
                  "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
                  with a sick idea of world domination"

Comment

• biganimefan
                    Vienišė manijakė

• 2008 03 20
                    • 228

Autorius Airiz
                    Nedidelis prašymas, įmeskit žemėlapį kur parodytas Mokytojų Namų kiemas, nes vieni žino, kiti gal ir nelabai.
                    koishope yra žemėlapis kuriame pažymėtas kelias iki kiemelio nuo gedimino prospekto /katedros. Visai neblogai, bent jau tikrai žinosiu kur surasti XD

Comment

• Wishmaster
                      KOI team founder

• 2008 07 18
                      • 411

For some reason suddenly:

Of all the things I've lost - I miss my mind the most
                      All bannanas in the world - unite!!!

Comment

• Bagy
                        Bagy-san

• 2008 05 24
                        • 289

Šiaip
                        jai kas nežino kur eit, juk galima prieš susitikt ir visi draugiŠkai kartu ten nueiti. Nematau tame problemos.

Comment

• D1e
                          Koishop Founder

• 2008 02 26
                          • 114

Sveiki,
                          Aš tik vakar grižau iš atostogų, puikiai pailsėjau prieš cosplay (YAY) xD...

... norime pranešti, kad Koishope yra paskelbtas paskutinis informacinis papildymas apie Koi Cosplay vol.2, manau vertėtų apsilankyti mūsų tinklapyje http://www.koishop.lt !

Taip pat, nuo Koi Team'o norime palinkėti visiems sekmės besiruošiant sekmadieniui morališkai ir cosplayiškai.
                          Laukiame Jūsų visų prie iėjimo, lygiai 12:00, tikimės, kad mūsų renginukas Jums patiks!

Iki sekmadienio!!

All hail Lelouch!!

Comment

• Futari
                            AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                            • 1094

Cia, be offense, noreciau paminet viena man itin patikusi sakinuka is www.koishop.lt :
                            "Taip pat bus suteiktos atskiros patalpos norintiems persirengti iš žmogaus į cosplayerį prieš renginį." Labai prajuokino mane

O siaip visiem vaziuojantiem linkiu dideles sekmes ir gerai praleisti laika! ^^ Ir parvezkit geru foto, o jei kas pasiimsit kamera tai ir video medziagos

Comment

• Morphine
                              trans/lithuania

• 2008 01 16
                              • 24

Autorius Futari
                              Cia, be offense, noreciau paminet viena man itin patikusi sakinuka is www.koishop.lt :
                              "Taip pat bus suteiktos atskiros patalpos norintiems persirengti iš žmogaus į cosplayerį prieš renginį." Labai prajuokino mane

O siaip visiem vaziuojantiem linkiu dideles sekmes ir gerai praleisti laika! ^^ Ir parvezkit geru foto, o jei kas pasiimsit kamera tai ir video medziagos
                              Taip mes transfomuosimės i aukštesnio lygio butybes '
                              Paskutinis pakeitimas nuo Morphine; 2008-08-09, 12:23.
                              sigpic

Comment

• Dark-Tarou
                                I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                                • 486

Cosplayeriai lygtais ne zmones xD Jo, geras line'as ^__^ Laukiu nesulaukiu rytojaus xD
                                /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

Working...