Koi Cosplay vol.2
Collapse
X
-
-
varysiu su autiku sekmadienį. 8-valandą ryto vienas yra kuris 10-tą būna vilniuje. Važiuoje Šiauliai-Panevėžys. Važiavau praeitą kartą su juo , visai neblogai
Aj nieko. Visgi dar trūkstu kai kurių dalių savo kostiumui, tikrai nėra tobulas, bent jau šis tas.
Nieko, visgi ne viena keliausiu. Brolis, draugas. dar Hajis galbūt kartu ^^Comment
-
aš šiaip ar taip imsiuos fotiką, tokią progą pražiopsoti yra gėda.
beje, kur tu gyveni? XDComment
-
Geriau būtų keletas gerai atliktų fotografijų parodančių viską kas vyko, negu miljono kur visi belenkaip staipsosi. Čia bent jau į AZ tokias siūlyčiau dėt, nes po praeito cosplay visi kaisugrūdo, tai neradau skirtumo tarp daugelio iš jų tik kad darytą su kitu fotoapartu.Comment
-
Damn...pasirodo butaforinius akinius pasidaryti brangus malonumas...:-(
Gal kas akinukus nešioja, žinot kur Vilniuje pigiai galima nusipirkti rėmelius ir kur lęšiai (patys paprasčiausi stiklai, be jokių dioptrijų) pigiai kainuotų...
Nes dabartinis variantas kokį susiradau man apie 80lt išeina, norėjau pirkti vien rėmus, bet mane patikino, kad gamintojo pavadinimo ant stiklo esančio niekaip nenuvalysiu, jei su acetonu liks "mingla", o nukrapstyt bandydama subraižysiu.Comment
-
Na, optikoje, kurioje aš lankausi, man pritaiko nuolaidą, bet šiaip tikriausiai ten nebūtų pats geriausias variantas.. Vieni iš pigesnių lyg ir turėtų būti "Fielman". Bent jau anksčiau buvo, dabar kažkas skundėsi, kad pabrango. O kur, tamsta, ketinot pirkti (turiu omeny tą aštuoniasdešimties litų variantą) ir kokie akiniai reikalingi?Comment
-
Na, optikoje, kurioje aš lankausi, man pritaiko nuolaidą, bet šiaip tikriausiai ten nebūtų pats geriausias variantas.. Vieni iš pigesnių lyg ir turėtų būti "Fielman". Bent jau anksčiau buvo, dabar kažkas skundėsi, kad pabrango. O kur, tamsta, ketinot pirkti (turiu omeny tą aštuoniasdešimties litų variantą) ir kokie akiniai reikalingi?
rėmeliai buvo apie 50, paprasti stiklai be jokių dioptrijų po 15 litų.
Akiniai reikalingi tik kosplėjui, daugmaž ovalo formos, akimis kaip ir nesiskundžiu...(na tiesa yra ten -0,25...bet akinių nesiruošiu nešioti).
Blogiausiu atveju reiks kokioj gal maximoj nusipirkt skaitymui skirtus (iš karto su stiklais ir dioptrijom ten buna) ir lupti tuos stiklus lauk... dar poto "apsinešiu" ilgai su jais būdama... pavojingaComment
-
Na, jeigu dar ir šiokie tokie trumparegystės požymiai yra pasireiškę, tikrai nekas būtų su pliusiniais cosplayint, ir akim blogai xD na, man akinių stiklų niekada lupt neteko, bet šiaip tokie maximiniai labai pigūs būna, tad, manau, verta pamėginti. Tik štai klausimas, ar ten bus tokie rėmeliai, kokie reikalingi.
http://www.fielmann.lt/akcijos_uz_aciu.htmlPaskutinis pakeitimas nuo vilkduobe; 2008-08-05, 15:25.👍 1Comment
-
Nusižiūrėjus buvau Vizijoje.
rėmeliai buvo apie 50, paprasti stiklai be jokių dioptrijų po 15 litų.
Akiniai reikalingi tik kosplėjui, daugmaž ovalo formos, akimis kaip ir nesiskundžiu...(na tiesa yra ten -0,25...bet akinių nesiruošiu nešioti).
Blogiausiu atveju reiks kokioj gal maximoj nusipirkt skaitymui skirtus (iš karto su stiklais ir dioptrijom ten buna) ir lupti tuos stiklus lauk... dar poto "apsinešiu" ilgai su jais būdama... pavojingaComment
-
O akinių stilius tai paprasčiausias ovalūs metaliniai rėmeliai, tokio tipo visur pilna, daugiau ar mažiau panašių... Nebaisu jei jau ne visai tokie, kokie turi būti :-)Paskutinis pakeitimas nuo Egura; 2008-08-05, 16:42.Comment
Comment