Koi Cosplay vol.2

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • biganimefan
    Vienišė manijakė

• 2008 03 20
    • 228

Autorius Haji
    Na joa kuo daugiau tuos magiau xD. Draugu manau susirasim o seip su autiku is pnvz i vilniu nekainuoja 20lt.
    panevėžietis? O.o aš irgi!

aš tai kostiumą jau pabaigiau. Nieko kito neruošiu. Man svarbu bent jau ten būti ^^

Ech, norėjau poros , kad būtų įdomiau, bet rodos, niekas nenori būti Zero iš Vampire knight :/

Comment

• Futari
      AZ rėmėjas

• 2007 01 07
      • 1094

O, tai musu Hajis is Panevezio? Na, uzjauciu BigAnimeFan, kad likai be porininko
      Stai kodel as jau nuo dabar pamazu kvieciuosi grupe kitu metu cosplejui kad nesigautu kad vienai tektu keliaut

Comment

• Haji
        Horror and Mystic lover
        • 2008 07 05
        • 116

biganimefan as gi tau i private rasiau xDDD any way tu su autiku varysi? ;D butu kitos aplinkybes ir anksciau pasakius gali buciau buves Zero tau i poras. Futari nesakyk kad nezinojai jog as is pnvz

Comment

• biganimefan
          Vienišė manijakė

• 2008 03 20
          • 228

Autorius Haji
          biganimefan as gi tau i private rasiau xDDD any way tu su autiku varysi? ;D butu kitos aplinkybes ir anksciau pasakius gali buciau buves Zero tau i poras. Futari nesakyk kad nezinojai jog as is pnvz
          kada tu čia man rašei? aš trinu visas žinutes, kurios senesnės nei 2 mėnesiai. Nieko nežinojau nuo pat pradžių XD

varysiu su autiku sekmadienį. 8-valandą ryto vienas yra kuris 10-tą būna vilniuje. Važiuoje Šiauliai-Panevėžys. Važiavau praeitą kartą su juo , visai neblogai

Aj nieko. Visgi dar trūkstu kai kurių dalių savo kostiumui, tikrai nėra tobulas, bent jau šis tas.

Nieko, visgi ne viena keliausiu. Brolis, draugas. dar Hajis galbūt kartu ^^

Comment

• Futari
            AZ rėmėjas

• 2007 01 07
            • 1094

Haji - o is kur as galejau zinoti? Nemoku atlikti Sielu Rezonanso su mazai pazistamom sielom (nieko, kitamet tavo mintys bus mano perskaitytos... hehehe...) Beje bukit geri, pasiimkit fotikus ir daaug foto parvezkit! ^^ Lauksiu! ^^

Comment

• biganimefan
              Vienišė manijakė

• 2008 03 20
              • 228

Autorius Futari
              Haji - o is kur as galejau zinoti? Nemoku atlikti Sielu Rezonanso su mazai pazistamom sielom (nieko, kitamet tavo mintys bus mano perskaitytos... hehehe...) Beje bukit geri, pasiimkit fotikus ir daaug foto parvezkit! ^^ Lauksiu! ^^
              o tu ką nevažiuosi? kaip čia taip?
              aš šiaip ar taip imsiuos fotiką, tokią progą pražiopsoti yra gėda.

beje, kur tu gyveni? XD

Comment

• Bardakas
                Žmogus Ne

• 2005 09 22
                • 1462

Geriau būtų keletas gerai atliktų fotografijų parodančių viską kas vyko, negu miljono kur visi belenkaip staipsosi. Čia bent jau į AZ tokias siūlyčiau dėt, nes po praeito cosplay visi kaisugrūdo, tai neradau skirtumo tarp daugelio iš jų tik kad darytą su kitu fotoapartu.
                Maybe on Earth, Maybe in the Future
                sigpic
                Kurokawa idėjinis lyderis
                Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Futari
                  AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                  • 1094

Autorius biganimefan
                  o tu ką nevažiuosi? kaip čia taip?
                  aš šiaip ar taip imsiuos fotiką, tokią progą pražiopsoti yra gėda.

beje, kur tu gyveni? XD
                  As jau sakiau, kad phailed with my costume this year. ^^' Kitamet varysiu
                  As is Jonavos

Comment

• Egura
                    Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
                    • 684

Damn...pasirodo butaforinius akinius pasidaryti brangus malonumas...:-(
                    Gal kas akinukus nešioja, žinot kur Vilniuje pigiai galima nusipirkti rėmelius ir kur lęšiai (patys paprasčiausi stiklai, be jokių dioptrijų) pigiai kainuotų...
                    Nes dabartinis variantas kokį susiradau man apie 80lt išeina, norėjau pirkti vien rėmus, bet mane patikino, kad gamintojo pavadinimo ant stiklo esančio niekaip nenuvalysiu, jei su acetonu liks "mingla", o nukrapstyt bandydama subraižysiu.

Comment

• vilkduobe
                      *

• 2008 07 22
                      • 30

Autorius Egura
                      Damn...pasirodo butaforinius akinius pasidaryti brangus malonumas...:-(
                      Gal kas akinukus nešioja, žinot kur Vilniuje pigiai galima nusipirkti rėmelius ir kur lęšiai (patys paprasčiausi stiklai, be jokių dioptrijų) pigiai kainuotų...
                      Na, optikoje, kurioje aš lankausi, man pritaiko nuolaidą, bet šiaip tikriausiai ten nebūtų pats geriausias variantas.. Vieni iš pigesnių lyg ir turėtų būti "Fielman". Bent jau anksčiau buvo, dabar kažkas skundėsi, kad pabrango. O kur, tamsta, ketinot pirkti (turiu omeny tą aštuoniasdešimties litų variantą) ir kokie akiniai reikalingi?

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                        • 684

Autorius vilkduobe
                        Na, optikoje, kurioje aš lankausi, man pritaiko nuolaidą, bet šiaip tikriausiai ten nebūtų pats geriausias variantas.. Vieni iš pigesnių lyg ir turėtų būti "Fielman". Bent jau anksčiau buvo, dabar kažkas skundėsi, kad pabrango. O kur, tamsta, ketinot pirkti (turiu omeny tą aštuoniasdešimties litų variantą) ir kokie akiniai reikalingi?
                        Nusižiūrėjus buvau Vizijoje.
                        rėmeliai buvo apie 50, paprasti stiklai be jokių dioptrijų po 15 litų.

Akiniai reikalingi tik kosplėjui, daugmaž ovalo formos, akimis kaip ir nesiskundžiu...(na tiesa yra ten -0,25...bet akinių nesiruošiu nešioti).
                        Blogiausiu atveju reiks kokioj gal maximoj nusipirkt skaitymui skirtus (iš karto su stiklais ir dioptrijom ten buna) ir lupti tuos stiklus lauk... dar poto "apsinešiu" ilgai su jais būdama... pavojinga

Comment

• vilkduobe
                          *

• 2008 07 22
                          • 30

Na, jeigu dar ir šiokie tokie trumparegystės požymiai yra pasireiškę, tikrai nekas būtų su pliusiniais cosplayint, ir akim blogai xD na, man akinių stiklų niekada lupt neteko, bet šiaip tokie maximiniai labai pigūs būna, tad, manau, verta pamėginti. Tik štai klausimas, ar ten bus tokie rėmeliai, kokie reikalingi.

http://www.fielmann.lt/akcijos_uz_aciu.html
                          Paskutinis pakeitimas nuo vilkduobe; 2008-08-05, 15:25.

Comment

• Airiz
                            מיד

• 2004 01 09
                            • 1656

Autorius Egura
                            Nusižiūrėjus buvau Vizijoje.
                            rėmeliai buvo apie 50, paprasti stiklai be jokių dioptrijų po 15 litų.

Akiniai reikalingi tik kosplėjui, daugmaž ovalo formos, akimis kaip ir nesiskundžiu...(na tiesa yra ten -0,25...bet akinių nesiruošiu nešioti).
                            Blogiausiu atveju reiks kokioj gal maximoj nusipirkt skaitymui skirtus (iš karto su stiklais ir dioptrijom ten buna) ir lupti tuos stiklus lauk... dar poto "apsinešiu" ilgai su jais būdama... pavojinga
                            Šiaip jei negaila laiko ir koju patarčiau kokiose Gariūnuose paieškot, ten visokio Š** galima rast ir su dioptriom ir be jų, ir kainuos nedaugiau nei maksimoi, o gal dar pigiau

Comment

• Lax..
                              reLaxed

• 2005 12 24
                              • 516

Kalvarkese bus pigiau, arciau ir t.t. tik klausimas ar bus tokio stiliaus akiniu, kokio tau reikia. Ir jie visi bus su dioptrijom, bet is akiniu stiklus isimt nera sudetinga...

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                                • 684

Autorius Airiz
                                Šiaip jei negaila laiko ir koju patarčiau kokiose Gariūnuose paieškot, ten visokio Š** galima rast ir su dioptriom ir be jų, ir kainuos nedaugiau nei maksimoi, o gal dar pigiau
                                ... ko tik tuose garuose nebuna. Pas mane Kalvarkė netoli namų... reiktų gal ten pabandyti ten paieškoti Ten gi kaip mini Gariunai, gal irgi bus

Autorius Lax..
                                Kalvarkese bus pigiau, arciau ir t.t. tik klausimas ar bus tokio stiliaus akiniu, kokio tau reikia. Ir jie visi bus su dioptrijom, bet is akiniu stiklus isimt nera sudetinga...
                                Jo...Barkšt į durų kampą ir vsio... anoks čia mokslas
                                O akinių stilius tai paprasčiausias ovalūs metaliniai rėmeliai, tokio tipo visur pilna, daugiau ar mažiau panašių... Nebaisu jei jau ne visai tokie, kokie turi būti :-)
                                Paskutinis pakeitimas nuo Egura; 2008-08-05, 16:42.

Comment

Working...