Koi Cosplay vol.2

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Cheshiro
    uztat as balta ir pukuota

• 2007 09 23
    • 110

jeigu jus planuojat vazuot i vilniu problemu nebutu.. atvazuotumet diena anksciau.. ankvyne ir maista parupinsim^^
    Never trust a smiling cat...

Spoileris:

Comment

• Wishmaster
      KOI team founder

• 2008 07 18
      • 411

Autorius sanika
      jeigu jus planuojat vazuot i vilniu problemu nebutu.. atvazuotumet diena anksciau.. ankvyne ir maista parupinsim^^
      Now that's the spirit!!! Daugiau tokios chebros reik
      Of all the things I've lost - I miss my mind the most
      All bannanas in the world - unite!!!

Comment

• Cheshiro
        uztat as balta ir pukuota

• 2007 09 23
        • 110

Autorius Wishmaster
        Now that's the spirit!!! Daugiau tokios chebros reik
        ^^ butu daug butu neidomu... o kai verkiant zmogaus reik....
        Never trust a smiling cat...

Spoileris:

Comment

• Airiz
          מיד

• 2004 01 09
          • 1656

Kas iesko tas randa

Comment

• Shit Happens
            a.k.a JoinK!!!
            • 2008 07 24
            • 15

Gal is kaunieciu kas galetu pasiulyti gera siuveja? nes pas ta kur usakiau tj man atrodo adata pajma i raka pasiuva 5min ir poto aciprasant B*** volioja. nes kiek galima AMBU kostiuma siut del dievo meiles...
            Ginklai, Soviniai, <ANIME>, Toks jau mano givenas...

Comment

• bigGuy
              Narys

• 2008 03 21
              • 47

Em, narutard priesams: koks Jums skirtumas, jei ateis 10 naruto ir 15 sasuke? Ziurekit ne i kitus o i save, ir ka nors originalaus apsirenkit. Tarp narutardu Jusu kostiumas dar geresnis atrodys.

Comment

• mpryuu

bigGuy tavo mintis lb gera,net paskatinanti kazkiek tuo tarpu ir mane atvaziuoti i cosplay,tik vat jei bus pilna vaiku,na as vaikas,na bet mano vaiko asmenybei yra 19,na gal atvarysiu siaip turiu gera kostiuma originalu is USA,tai siaip nezinau net,aisku ne Naruto ar Bleach tas kostiumas.Sutinku kad pries Narutarus kostiumas atrodys originalus

Comment

• Egura
                  Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
                  • 684

Turi žmogus kostiumą ir dvejoja, man jau mazolis ant piršto nuo adatos dedasi, bet aš nepasiduosiu... bet bent jau pabaiga matosi...Ir aš būsiu iš Bleachtardų chebros ir tuo esu patenkinta :P

Comment

• mpryuu

Dvejoju,nes bilietai man iseis su viskuom apie 120 lt,o tai brangu,na aisku kas nerizikuoja,tas negeria sampano,bet net nzn jei atvaziuosiu tai tik kaip cosplayeris,bet kovoj,sokyj ir vaidinime nedalyvausiu

Comment

• Egura
                      Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
                      • 684

Oho, čia iš Klaipėdos? Traukiniu pigiau būtų manau...kažkur apie 84 lt...
                      Na aš pati irgi tik kostiumą sekmadieniui spėsiu, apie vaidinimus, šokius net nėra laiko pagalvoti.... ech... nebent aš su tuo kostiumu greičiau nei planavau susisuksiu...

Comment

• Hellsing_lover
                        Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                        • 1318

Autorius mpryuu
                        Dvejoju,nes bilietai man iseis su viskuom apie 120 lt,o tai brangu,na aisku kas nerizikuoja,tas negeria sampano,bet net nzn jei atvaziuosiu tai tik kaip cosplayeris,bet kovoj,sokyj ir vaidinime nedalyvausiu
                        Mėgink traukiniu, nes perkant bilietą į abi puses, atrodo, yra 30% nuolaida (paprasta kaina į vieną puse 42lt)

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• mpryuu

Man nuolaidos nera,jei draugai varys kartu su cosplejais as varysiu,jei ne tai ne nes siaip biski busy esu,nors gaila butu praleisti,bet vienam irgi nesinori varyti

Comment

• Milky
                            Way
                            • 2008 08 02
                            • 5

Aisku butu gerai jeig su draugais!Bet jeigu viena tai irgi nera problema,nes per cospleji,patikek,rasi nauju draugu ir gal net bus su kuo namo vaziuoti :3

Comment

• Haji
                              Horror and Mystic lover
                              • 2008 07 05
                              • 116

Na joa kuo daugiau tuos magiau xD. Draugu manau susirasim o seip su autiku is pnvz i vilniu nekainuoja 20lt.

Comment

• mpryuu

tai is panevezio nekainuoja,o is Klaipedos vat

tai visi susigus i grupeles ir bus pamoinai
                                Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-08-04, 21:55.

Comment

Working...