Zirael, tavo draugas gal fotografas? Labai gražios jo nuotraukos.
Koishop Cosplay 2008
Collapse
X
-
-
jo , fotografas tik puse fotkiu jis issitryne nes 'negrazios'"...And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming,
And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor;
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!"
E.A.PoeComment
-
Beje sek0ne, buvo ir kitų anime cosplay, kiek aš atpažinau ir kiek patys pasisakė ar kiti atpažino: Naruto, Chobits, Bleach, Trigun, Loveless, Hellsing, Death Note, Kite. Gal ir kitų buvo, tik gal personažai ne tokie individualūs, kad iš karto atpažintum arba nematęs tų anime buvau.Paskutinis pakeitimas nuo DStalker; 2008-05-25, 15:48.Comment
-
-
http://i49.photobucket.com/albums/f2...5240021vb7.jpg
Štai iš kairės į dešinę: Lenalee, Road Kamelot ir Allen Walker. :]
http://i49.photobucket.com/albums/f2...SCF5100-vi.jpg
Ir čia iš kairės į dešinę: Lenalee, Allen bei Road.Comment
-
tik dabar turėjau progą prisėst prie kompiuterio.Dar vienas šioks toks video:
edit:
ir šioks toks šokis
Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2008-05-25, 16:41.Comment
-
Nu kas per... Ja Ja cia jauciu tie kalba kas nedalyvavo Baikit, kaip pirmas blynas ir dar lietuvishkas - visai neblogas.. Na gal ir ne 2000, bet gerai, kad is vis dar buvo.. Ir tu 29 naruto deka viskas cia ir vyko Barselona irgi pradejo nuo 29 naruto Seip tai ten buna komerciniai festai kur stengiasi kazka parduot, kazka pareklamint ir kaip prieda cosplay prideda, kad daugiau pirkeju butu - slamstas Kai siuo atveju ir remeju ir pardaveju nera o ir Lt. netokia didele... Man atrodo cia buvo svente patiem sau ir labai faina
Kas del foto.. Aga, grazios , ryskios, viskas matosiComment
-
Dar neviska matei, turiu Hellsing dvejules nuotraukas
http://img152.imageshack.us/my.php?i...5240063af9.jpg
,man asm. vienas ish labiausiai patikusiu cosplay, Egura taip, labai panashi
Taipogi BlackLagoon cosplay, nuotraukos bus veliauComment
-
Tai vat, cardreader jau pakeliuj pas mane, vakare paleisiu FTP serveri, bus sudeta viskas foto ir video, IP bus duotas, kas noresit - paimsit
Kanalas neguminis, teks palaukt.
P.S.Klausimas: ar det visas nuoraukas ar tik atrinktas?
P.S. Hellsingo cosa idesiu ir ciaPaskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-05-25, 16:20.Comment
-
P.S. Allen Walker gerai atrodė Taip pat pamiršau ir Black Lagoon paminėt, taigi jau yra kaip minimum 10 cosplayintų anime. Ir tikrai pažiūrėjus nuotraukas, neatrodo kad Lietuvoj tai vyko, superComment
-
Pritariu, kad geriau būtų visos nuotraukos. :]
He he, ačiū, ašen ir cosplėjinau Alleną. x>
Šiaip kitas cosplėjus planuojamas 2009 metų vasarą bei planuojama žymiai anksčiau nei šiais metais pranešti apie renginį, tad bus laiko geresniems kostiumams ir organizuotesniam renginiui.
Heh, ašen jau vakar nusprendžiau ką kitą kartą vaidinsiu ir vos tik mokslai pasibaigs pradėsiu kostiumo darymą.Comment
Comment