Yeeeep
Koishop Cosplay 2008
Collapse
X
-
-
👍 1Comment
-
Dar neviska matei, turiu Hellsing dvejules nuotraukas
http://img152.imageshack.us/my.php?i...5240063af9.jpg
,man asm. vienas ish labiausiai patikusiu cosplay, Egura taip, labai panashi
Taipogi BlackLagoon cosplay, nuotraukos bus veliau👍 2Comment
-
-
Buvai,su vienais susipažinau,su pažįstamais susitikau,ir šeip linksmai praleidau laiką)) tikrai nesitikėjau tokio rneginio.ir tiek gerų kostiumų buvo)))
ir dar gavau nuo zabuzos (rodos toks veikėjo vardas) iš kartoninio ginklo(kuris tikrai gerai atrodė beje) į galvą XDD na ir fotografavau,taigi vėliau idėsiu,nes katik grįžauPaskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2008-05-24, 19:44.Comment
-
Na, įkišim ir mes savo trigrašį. Įvykio vietoj atsidūriau pusė pirmos, kai dar visi tik rinkosi bei fotkinosi. Pirmą pagal tam tikrus šaltinius (tikriausiai pasenusius) maniau bus jau programos pradžia, bet žmonės ir toliau fotkinosi, fotkinosi ir fotkinosi... Kol pagaliau prasidėjo vaidinimai per kuriuos nieko beveik nebuvo girdėti ir 'anime' šokis, kuris nebuvo lydymas tos teminės muzikos (ar bent dainavimo - nors ten net dainuot neįtin ir reik) pagal kurią jis turėjo būt daromas, tai iš tų programinių dalių nieko gero ir nepamačiau. O ir apskritai trūko kažkaip to organizuotumo. Tai ir pradėjo dėl nėr ką veikt mergos yaojų pačios vaidint >_>'
Jei apie gerus dalykus, tai buvo malonu pamatyt tiek cosplayerių. Dėl dalyvių skaičiaus bent nuogastaut neteko O kai kurių žmogučių kostiumai tikrai gražiai pasiųti/padaryti buvo. Tuo atžvilgiu lygis gan nuostabą keliantis, turint omeny, kad tai tėra startas cosplayerių saviraiškos Vilniuj Antrinu Airiui dėl Hellsingo cosplayerių, tikrai vieni iš geriausiai savo vaizduojamus veikėjus parodžiusių žmonių. Na ir Egura irgi maladec, atkentėjo šaltį. Tik vis trūko jai Sawos ginklo
Taigi, buvo beveik linksmai. Beveik, nes nesijautė programos ir ilgainiui pabodo kažkiek. Aišku tiem, kas dalyvavo linksmumas buvo keliolika kart didesnisPaskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-05-24, 19:50.👍 3Comment
-
Buvau, mačiau, buvo šalta... Tiesiog žiūrint į kai kuriuos žmones ėmė šaltis. Tikrai nesitikėjau, kad tiek dalyvių bus, o svarbiausia, kad jie turėjo tikrai labai neprastus kostiumus (sorry, Egura, kad neatpažinau :] ). Nors ėjau su visai kitu tikslu, pats cosplay paliko labai neblogą įspūdį. Tiesa, jei ir buvo kažkokia programa, tai aš jos nemačiau, nors didžiąją susibūrimo laiko dalį stebėjau..."The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
FF sucks! Please, don't kill meComment
-
Taigi tarnaite buvo Roberta (a.k.a. terminatorius) is Black Lagoon, tik dabar dasilo
O Misos tai agresyvios - labai jau prie ginklu traukia, vos Captainui galvos nenukirto
O stai kaip zadejau ir nuotraukos - atrinkau iki 173 nuotrauku ir sumazinau iki 1024x768 rezoliucijos (viso talpa 35 MB).
P.S. gero ziurejimo
http://clan.dtiltas.lt/CosplayLT.rarIeskau merginos anime fanes (18 -23 m. Vilnius) , kuri bent suprastu "su kuo tie anime valgomi", o tai kai kurios nesuvokia mano hobio ir aistros👍 2Comment
Comment