nesijaudink del tokiu dalyku. Ten praktishkai visi bus po viena personazha ish skirtingu anime persirenge chiuvai
Koishop Cosplay 2008
Collapse
X
-
Tenka dalinai sutikt su solid, kad kazin ar kas bus, nes paskaites nematau organizavimo pedsaku, tekalba kiekvienas sau ka jisai darys ir O MY nu kaip man davaziuot iki Vln...o dar paklausiu, tevai ishleis? nes jum ir su anime perziura problemos, o ka jau apie ejimus kazkokius kalbet, nepykit, bet manau tai ne nepilnameciu reikalas
Autorius DarconiaPogalais.. Kaip man ten nesugaut... Negaliu praleis tokio iwykio...Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-05-12, 12:24.Comment
-
siulau po renginio visiems zoniechiams nueiti kur nors tusintis. Labai gera vieta jau esu sugalvojes. Ant tokio kalno prie Vetros stadionio.. Visai netoli senamieschio. Ta vieta yra perfect tuo, kad joje yra gamtos ir depresuojanchios kapines truputi tuoliau nuo kalno pagrindo
So what do you think about party after cosplay?KartoškėComment
-
nuvesiu nuo kelio tik silpnavalius, bet ir tai neimanoma nuo pirmo karto tapti priklausomu <.<. O kadangi, ash nlb tikiu kad chia tokiu yra tai zhinai Ir tik su norinchiais galima zhinoma bus tai padaryti, bet ne apie tai kalba eina! >.< Apskritai noriu su kiekvienu zoniechiu pabendrauti, pasizhmoneti, o ne kaip kox eilinis lietuvos alkoholikas - prisigeria kur nors kampe kaip svolachius be bendravimo ir uzhmiega. NU zhodzhiu, tai kas noretu?
http://foto.terpe.lt/inkelti/20061018/IMG_8944.jpg
Kaireje puseje ant to kalniukoKartoškėComment
-
Arigato uz palaikyma xD Nu vyray ir moterys, galiu pasakyt, kad kostiumu tikrai bus, jau gavau kai kuriu cosplayeriu foto, jeigu visus sumest i 1 kruva, tai bus labai grazu, ziuri ir matai anime veikejus.
Fotoaparatas bus, veliau imesim visas foto i interneta, manau turetu buti smagu sestadienio dienele x))
ALL ANIME FANS UNITE! >_> Stop complaining, optimistic way - the way we should look
All hail Lelouch!!Comment
-
Man tai nelabai ir reikia persirenginet-su sese cosplay'inam visada-gyvenu ne Vln, bet lb neigiamos reakcijos nesulaukiu. Pagirimu dar net. Patogiausia yra man cosplay'int Misa-Misa is Death Note
Linkiu jums sekmes ten. Pati i Vln atvaziuosiu tik 27, tai truputi po visko
Butu sauniausia, kad ir Vilniuj atsirastu kazkas panasaus i Harajuku, o prie katedros savo ploteli uzsitikrintu ir COSPLAYERIAIComment
Comment