gal kokių foto įmeskit ar ką
Koishop Cosplay 2008
Collapse
X
-
Arigatou Anita, well.. pirmas kartas niekada nebuna geras, bet poto zmones susiprates xD Taigi no problem kai kita karta darysim, o shita kas nori jau rasho, pakankamai normalei jau zmoniu ^^ Aisku raso ir 12 ir 13 metes, bet as long as they want really cosplay, its ok x)
Izzo, kolkas jokiu foto nera, poto bus ish renginio, kad butu idomiau, nes bus ir anksciau foto, bet is namu, tik suzinojo apie cosplay, tik pradejo ruostis
All hail Lelouch!!Comment
-
šiaip įdomu būtų sudalyvauti, bet mėnuo laiko yra per mažai pasisiūti normaliam kostiumui, perukui susiveikti... ar panašiai... Vien jau nuspręsti ką galima būtų cosplay'inti reikia laiko... nes realiai dabar man pvz. tai nebent tik kokią sunako (in ugly form) iš yamato nadehshiko shichi henge cosplay'int išeitų...Comment
-
Manau tikrai galima surasti sau tinkamą personažą, kurio drabužiai nebūtų tokie sudėtingi pasidaryt. Aš tai tikrai spėjau greičiau nei per mėnesį pasidaryt Mitarashi Anko kostiumą (na, aišku, galėjau ir geriau, bet ne tame esme ^^). Ir išvis manau didžiausia problema - pinigai, nes kai jų nėra, tai labai sunku kažką atitinkamo pritaikyti iš turimų medžiagų kostiumo gamybai.Comment
-
Ji pati graži, tai kas ir paverčia jos persirenginėjimus patraukliais, bet jos dėvimi kostiumai yra vieni iš paprasčiausių variantų. Vakar buvau rades labai neblogų nuotraukų, tai jei nepamiršiu įmesių į galerijos skiltyje esančia cosplay temą.Comment
-
Jei kas esat muzikantai, tai atsitempkit kokią gitąrą ir bus BECK kosplėjus"Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zioComment
Comment