Koishop Cosplay 2008

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • DStalker
    Kuroi kenshi

• 2007 04 16
    • 190

Autorius Airiz
    IP:78.60.105.83
    Login:Anonymous
    Pass:nera
    Apribojimas: 4 jungimai vienu metu.
    O ten Video[byZirael] ir turi būti tuščias? Beje gal parašytum kiek viskas užima (galvoju ar griebt visą pagrindinį katalogą ar po vieną)?
    Bei dėkui

P.S. Lucion666, gal laikas apsiraminti? Dabar taip išeina, kad dėl tavęs normali diskusija ir "susibūrimo" (jei tau netinka COSPLAY pavadinimas) rezultatų aptarimas pavirto kažkokiu vaikišku ginču.
    Paskutinis pakeitimas nuo DStalker; 2008-05-25, 22:55.

Comment

• Airiz
      מיד

• 2004 01 09
      • 1656

taip, Zirael sake uploadins veliau, pagr. NUOTRAUKOS uzima 169 mb
      Total ~415 mb
      Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-05-26, 05:26.

Comment

• zoD
        taichou banzai!!!
        • 2005 10 02
        • 4

malaciai! kazkaip eidamas mieste pamaciau kad kazkas tokio vyksta)) net nustebau nes animezonoj nesilankiau kazkiek laiko.. tikrai nustebino ir zmoniu kiekis ir kostiumai "thumbs up"

Comment

• Cheshiro
          uztat as balta ir pukuota

• 2007 09 23
          • 110

nyyaa.. apie 500 fotkiu nuo manes... kol isdesiu.. juk jus palauksity,ar ne? ^^"
          Never trust a smiling cat...

Spoileris:

Comment

• Zirael
            Narys
            • 2007 10 06
            • 45

sorry as vakar nebeturejau ineto
            "...And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
            On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
            And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming,
            And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor;
            And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
            Shall be lifted - nevermore!"
            E.A.Poe

Comment

• Sharp_katana
              Stebėtoja

• 2007 02 28
              • 147

Tiek, kam nepatiko svente - neskaitykit

Sau-nuo-liai! Per Youtube vaizdeliu paziurejau, tai net siurpuliukai palakste - kaip Lietuvoj tai UNREAL!
              Kakashi toks fainas, Naruto chebryte surinkta... Puiku!
              Skeptikam patariu tylet, nes jei ne aktyvus zmones, jei ne sie tikri anime fanai, nieko nebutu.
              Telaimina jus anime apvaizda, zmones!

Comment

• Rover
                Naujokas
                • 2008 05 16
                • 7

tai ten tiek paparaciu buvo, kad manau iamzinti netik visi cosplay'intojai, bet ir kogero visi patys fotografai Bet tai dabar galima pamatyti kai kurias nuotraukas is ivairiu kampu Pats irgi i kadrus papuoliau nors stengiausi isvengt ir dar kokiom pozom perdaug isijautes pats i fotografavima buvau ir tokio renginio iaudrintas, tai laksciau kaip zombis Nors dabar neatsisakyciau ir kitoj objektyvo pusej pabuti, jau pradedu galvoti koki ten kostiuma kitam kartui gamintis Mhh o vasara dar ilga ar tikrai verta rengini tik kitiems metams planuoti Na nors tikiuosi kad bent ir kitais metais ivyks
                Ieskau merginos anime fanes (18 -23 m. Vilnius) , kuri bent suprastu "su kuo tie anime valgomi", o tai kai kurios nesuvokia mano hobio ir aistros

Comment

• Futari
                  AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                  • 1094

Tures vykti, nieko nezinau. Nes manau ir patiems organizatoriams noras pakilo kitais metais kazka ruosti, juolab kad viskas taip zavingai pavyko

Comment

• Airiz
                    מיד

• 2004 01 09
                    • 1656

Epizodishkai...

labai grazios merginos akys

pastebetas, kalbintas ir iamzintas "stambus" animezonos funkcionierius

black lagoon is black

Kartu MES JEGA!
                    Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-05-27, 11:25.

Comment

• eSo
                      儒教皇帝

• 2008 04 21
                      • 24

Gražios nuotraukos! Na aš buvau nuvykes i cosplay ir tikrai nė trupučio nesigailiu.

Comment

• D1e
                        Koishop Founder

• 2008 02 26
                        • 114

Aciu Airi uz fotos ir videos, nice x) Nelabai buvo ka ir filmuot, bet 2009 COS bus tikrai ka filmuot, ir daugiau cos'u bus, bei ka idomaus paziuret ziurovams x)

Anime fanai buvo pasislepe per cosplay, ju nesimate XDDD

All hail Lelouch!!

Comment

• Airiz
                          מיד

• 2004 01 09
                          • 1656

Pozavusiuos fotografavau na ir veliau sheip gaudziau momentus, del kruvos savu foto esu nelabai patenkintas >:
                          Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-05-27, 11:02.

Comment

• Eisas Kuperis
                            Simintis Sun

• 2006 01 25
                            • 355

Ko dėl nebuvo? juk DSLR kamera kaip stop ženklas žmonės paveikia.

Comment

• Egura
                              Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
                              • 684

Po tokio gero savaitgalio tik dabar baiginėju atsigauti :-) Renginys iš tikrųjų sukėlė labai daug teigiamų emocijų. Ačiū D1e ir merginoms :-) Ačiū VAK'ui už palaikymą ir sušildymą, tik jūsų dėka, aš šiandiena sveikų sveikiausia... net menkiausios slogos nepasigavau... kas šiaip yra ganėtinai keista, kadangi paprastai peršalti sugebu ganėtinai greitai.

Lauksim kitų metų. Aš jau net sugalvojau pora variantų ką norėčiau kosplėjinti.. reiks prisiminti savo menkus siuvimo įgūdžius

Autorius D1e
                              EGURA!! Pamirshau padekoti uz plasteri : ((( ! XD Jeigu ne tu, as nukraujuociau, pasiseke T_T Ten tu tiek prisirinkusi buvai, kad uztektu ne tik pirhsta uzvyniot xD
                              Nėra už ką, džiaugiuosi, kad nors kuo galėjau pagelbėt Aš ten jų dėl viso pikto pasėmus buvau, jei netyčiai maniškiai nuo veido, rankų, kojų nusiluptų.

Autorius Sable
                              Na ir Egura irgi maladec, atkentėjo šaltį. Tik vis trūko jai Sawos ginklo
                              :-) Ginklas mano lagaminėlyje buvo...... t.y. turėjo būti
                              Vat ko man dar baisiai trūko tai Oburi šalia

Autorius SataNa
                              atbuvojom kokia valanda ir uzhknyso. Imesiu, ka pagavau
                              O... Harima... vienas iš mano mėgemiausių personažų ir kaip aš jo nemačiau.... turbūt Higės be barzdelės neatpažinau Brač...

Autorius Lucion666
                              Chia jus vadinat COSPLAY' ??????
                              NoWay man... this isn't normal cosplay...
                              chia buwo liewas... Kakashi's ishsidirbinejo, naruto neturejo kada nusifotkint beweik, nes puse laiko mobiliaku shnekejo, aj pamirhsau paminet kiek ash ten Misu machiau ish DeathNote'o ) krc insane.. gal kokias keturias..
                              Hmmm...na tada parodyk mums kitą kart su savo kostiumu ir įsijautimu į personažą kas yra real cosplay

Comment

• Lucion666
                                Forumo maniakas

• 2007 04 08
                                • 430

Autorius Egura
                                Hmmm...na tada parodyk mums kitą kart su savo kostiumu ir įsijautimu į personažą kas yra real cosplay
                                Kitais metais BŪTINAI, tik reiks daug repetuot, kostiumą per vasarą pasisiūsiu
                                Tik vat per šią arba kitą savaitę išsirinkti ruošiuos kuom būti..

Galvoju iš Bleach kuom nors, bet tai kas nebūtų sudėtinga ir t.t.
                                pvz Ichigo Kurosaki, bet tai kai aš aukštas ir su tokia sutana būsiu, tai nzn, jaučiu liewaj atrodysiu..
                                arba tuo galėčiau būti Chad'u (ar kaip jis ten kur su ranka bėgioja metaline defenso skillu, o kita devil rankutė), bet jaučiu tą dešinę ranką gana sunku bus padaryti tokio storio kaip realybėj... reiktų daug nesamonių daryt, sutvirtinų ir t.t., turėtų nebūt sunki, nes pavargsi kai kokias tris valandas išstovėsi plius kokia 10-15 min vaidinimas su žodžiais ir taip toliau bus...
                                reikia kažkokį charą išsirinkti...
                                dar galvojau apie Hellsing'o Alucard'ą, bet tai reiktų gaut skrybėlę ir pistoletą ilgą ir metalinį, arba kokiu sh nupurkšti, kad blizgėtų..(nenoriu, kad tik būtų pilkai nudažytas) <<<<<<<<šitas aišku daug paprastesnis variantas
                                Dar galėčiau kokiu light'o kostiumu apsirengt, bet tai nenoriu būt light'u dėl paprasčiausios priežasties: bus ir be manęs tų light'ų..
                                Alucard negaliu garantuot, kad nebus daug, bet man gan patiko Hellsing anime ir personažas... btw, pas mane skaičius 6 yra lucky, tfiu tfiu tfiu, kol kas..

Comment

Working...