Koishop Cosplay 2008

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • zhmogeliukas
    Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
    • 722

Sable,man patiko tavo akiniai)priminė kai ką)) XD
    gerai dabar nuotraukos:

Taip pat šiek tiek filmavau,jei kas gavosi tada vėliau įkelsiu))

Comment

• Airiz
      מיד

• 2004 01 09
      • 1656

Perziurejau savas nuotraukas, esu dalinai patenkintas

Comment

• SaimonasSako
        Manga >>> Anime

• 2008 03 13
        • 164

As su savo broliuku nuo 12 atejas buvau, tai viska nuo pradziu ten maciau, tikrai nesitikejau kad tiek cosplayeriu bus Labai patiko, pats pora foto padariau, kostiumai suzavejo Sasuke viena labai faina buvo Ypac manau Valteriui is helsingo paplot reikia Jeigu dar kada bus, tai ir pats noreciau sudalyvaut
        Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
        NEDELSK - CLICK TO READ IT!
        sigpic

Comment

• Sable
          The Hitchhiker

• 2005 03 11
          • 1530

Autorius zhmogeliukas
          Sable,man patiko tavo akiniai)priminė kai ką)) XD
          Aha, man irgi jie patinka xD Ypač tokia pilką dieną tai per juos bent viskas šilčiau atrodo

btw, dabar jau kai grįš dar ir patys cosplayeriai, tai jmj koks bus tų nuotraukų bumas >_> jau ir dabar margumynas

Comment

• Egura
            Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
            • 684

Autorius Izzo
            I wanna see Egura-senpai~
            neseniai tik grįžau...tiesa, mane retas atpažino ...
            aš tikrai labai džiaugiuso, kad jum patiko...
            i'm really touched

Cia dar kelios foto kur namie dariau (tik be megstuko):
            Spoileris:

Comment

• Izzo
              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
              • 1530

Kawaii~
              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Airiz
                מיד

• 2004 01 09
                • 1656

Njo..ten buvo dar viena kawai mergina tik ne cosplajino

Comment

• Derogatory`
                  Loki'd

• 2007 10 06
                  • 350

Eheh, geras renginys buvo, netgi nesitikėjau tokios kosplėjintojų bei žiūrovų gausos. Tikriausiai laiminga kokią savaitę ar ilgiau būsiu.
                  Džiugu buvo, kad visi drąsūs, draugiški, fotkinasi, kalbasi, maivosi kartu.
                  Šiaip laukiu kitų metų tokio renginio, tad geriau pasiruošiu, visus metus kostiumą darysiu.
                  Šiaip nuotraukų neturiu kol kas, nes mūsų fotografė neatvyko, tačiau buvo draugų, kurie fotografavo bei filmavo. Tad kadum patalpinsiu.
                  Damn, yeah, gerulis renginys būva. :3

Comment

• Zirael
                    Narys
                    • 2007 10 06
                    • 45

as ir , as ir buvau pafilmavau vaidinimu ir ta soki ir siaip eisena. gal kai konvertinsiu imesiu i yotbuua o ta agresivi misa tai mano klasioke
                    labai faina buvo, kad daug zmoniu atejo , ir visi tokie draugishki , tik fotkink
                    ai beje piccosan , as maciau , kaip tu ta eisena filmavai , ir, man atrodo , as tave ir nufilmavau
                    Paskutinis pakeitimas nuo Zirael; 2008-05-24, 21:28.
                    "...And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
                    On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
                    And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming,
                    And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor;
                    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
                    Shall be lifted - nevermore!"
                    E.A.Poe

Comment

• SaimonasSako
                      Manga >>> Anime

• 2008 03 13
                      • 164

Norejau paklaust tas ciuvas kur su kryzium dideliu buvo, tai koks cia anime? ir su kates ausim panu daug buvo, koks cia?
                      Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
                      NEDELSK - CLICK TO READ IT!
                      sigpic

Comment

• Derogatory`
                        Loki'd

• 2007 10 06
                        • 350

Tas su kryžiumi, tai iš Trigun, Nicholas D. Wolfwood. :]

Comment

• Tsuyu
                          VAK

• 2007 03 30
                          • 135

kawaii egura!!!!=3 tikiuosi nesushalai..siaubas o ne oras cosplayininkams..
                          reliai nesistikejau, kad tiek bus cosplayinanciu.shiaip kaip renginio to negaleciau pavadint, labiau tai buvo cosplay meetas.visi apsifotkino..bande vaidint.nelabai kas gavosi.bet svarbu vaidint ^...^
                          o shiaip shaunuoliai kas cosplayinot.su praktika ir cosplay tobulumas ateis..kitam renginiui, manau, dar geriau pasiruoshit.. =)
                          kaip pirmas apskritai vykes toks dalykas, sakykim nusisekes.
                          kitam kartui gal net ir ash sugalvosiu cosplayint XDD
                          tiesa, gaila, kad i cosplayinancius neitrauket Harajuku..manau cosplayeriu padaugetu trigubai ^...^

dar buvo smagu pamatyt kaip kas atrodo..nors asmenishkai nesusipazinau, bet dabar zinau kas slepiasi po kai kurias nikais XD
                          Paskutinis pakeitimas nuo Tsuyu; 2008-05-25, 00:02.

Comment

• D1e
                            Koishop Founder

• 2008 02 26
                            • 114

HUH!!! Pagaliau xD Galiu uzeiti ir parasyti zinute, truputi privargau rinkdamas fotkes ir tt, aciu visiems labai kas atejo dalyvaut ir ziuret xD! Aisku bus daugiau tokiu renginiu, beje - Airi, gal galetum man atsiusti fotkes plz? x) Ir video jeigu yra..

Egura tai puikiai atrode, nesporinsiu x) Ir sheip, beveik visi gerai atrode - nes cia vyko katedroje, ne kiekvienas isdristu su "levu" kostiumu ateiti..

All hail Lelouch!!

Comment

• Lax..
                              reLaxed

• 2005 12 24
                              • 516

Kitam kartui rinksiu komandą biedniems cosplayeriams sušildyti. Karštos arbatos ir antklodžių xD
                              Didžiausias minusas kas man nepatiko - šaltis. Ai jo - programos dar nebuvo. O programos nebuvimas + šaltis = beveik sibiras.

Comment

• Airiz
                                מיד

• 2004 01 09
                                • 1656

Autorius D1e
                                HUH!!! Pagaliau xD Galiu uzeiti ir parasyti zinute, truputi privargau rinkdamas fotkes ir tt, aciu visiems labai kas atejo dalyvaut ir ziuret xD! Aisku bus daugiau tokiu renginiu, beje - Airi, gal galetum man atsiusti fotkes plz? x) Ir video jeigu yra..

Egura tai puikiai atrode, nesporinsiu x) Ir sheip, beveik visi gerai atrode - nes cia vyko katedroje, ne kiekvienas isdristu su "levu" kostiumu ateiti..
                                Bus artimom dienom, kogero pakabinsiu FTP ir kas nores tas paims, nes nuotrauku tikrai nemazai..
                                Lax, gera ideja del ko nors karshto

Comment

Working...