Cosplay kostiumų apsikeitimai, pasiskolinimai
Collapse
X
-
-
Per NowJapan dar tokio dalyko nematėm, bet... nenoriu pasirodyt priešiška, netolerantiška ir šiaip bet gal būk geras berniukas ir pasirink vyrišką veikėją? Bus daug lengviau. Per cosplay.com kai pamatau kokią Man-Yoko ar Man-Mizune, tai paskui pusę dienos verkia iš skausmo širdis.
O šiaip vaikinam cosplayinti merginas mažų mažiausiai yra skausminga, jau vien tai kad
Spoileris:reikia sugebėti labai atsargiai (kitaip nebeateis Velykos) susikišti .... kiaušinius... ten iš kur jie atsirado, kad nebūtų female with male testicles visible.👍 1Comment
-
Ačiū tau, kad nesirenki cosplayint merginos, nes jau nuoširdžiai išsigandau.
Cosplay siuvamės patys, nes pirktinis ne taip įdomu, tegu ir atrodo gražiau. Iš eBay tik perukų kartais parsipučiu, bet šiaip nemėgstu jų. Tik tada kai LABAI reikia.
Apsieinam ir be jokių tutorialų, nes na, tarkim perdaryti rūbus ar susiūti vieną kitą medžiagos gabalėlį YouTube pagalbos neprireikia.Comment
-
patartina gamintis paciam, pirkti tik tai ko nebeišgali pasigaminti
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.Comment
-
Rodos Fantasmagoria.com yra, Pilies gatvėj ta parduotuvė. Ir gali bandyt ieškot http://dojafest.com/ "Doja" rasi Lukiškėse ;>Comment
-
pigiau galima isigyti svaros prekese arba panoramoje ten kur balionus pardavineja tik ju tikrai nemazai reikes, jei zadi visus plaukus dazyti. tiesa spalva nera lb ryskiComment
-
Rodos Fantasmagoria.com yra, Pilies gatvėj ta parduotuvė. Ir gali bandyt ieškot http://dojafest.com/ "Doja" rasi Lukiškėse ;>Comment
-
Comment
-
na mes buvome sestadieni apie pirma valanda o ten bu parasyta kad dirba nuo 11.00-15.00 ir viskas uzdarytaComment
-
nesiparink kartais pardese pamirsta pakabinti, kad šeštadieni nedirba XD apsilankyk darbo dienaComment
-
Gal kas zinot kaip padaryti kad suknele butu pusta? nezinau, ar deti lanka tenai , ar daryti labai daug pasijoniu.. ir jeigu lanka deti tai koki .. [suknele balta iki zemes]
o butinai turi buti is skelbiu.lt? negali buti is kokios kitos svetaines? ar tiesiog internetinio tinklalapio, nes ten skelbimai mokami , tai del kiekvieno daikto moket po lita biski nervina. XDPaskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-03-14, 18:50.👍 1Comment
Comment