Cosplay kostiumų apsikeitimai, pasiskolinimai
Collapse
X
-
-
gal kas žinot kur galima įsigyt tokius (pusės apskritimo formos) akinius?
dioptrijos nesvarbu, kad tik stiklas būtų jau įstatytas.Comment
-
-Labai labai skubus prašymas-
Mieli draugai, gal žinote kur galima pigiai nupirkti/gauti dėžę plunksnų už nelabai didelę kainą? Man reikėtų apie 300 plunksnų, o internete radau tik 0,59 Lt per vienetą. Jei nežinote, gal jūsų relatives žinos?
P.S. Skubiai!
Tie kas nežino, kaip atrodo plunksna.Comment
-
-Labai labai skubus prašymas-
Mieli draugai, gal žinote kur galima pigiai nupirkti/gauti dėžę plunksnų už nelabai didelę kainą? Man reikėtų apie 300 plunksnų, o internete radau tik 0,59 Lt per vienetą. Jei nežinote, gal jūsų relatives žinos?
P.S. Skubiai!
Tie kas nežino, kaip atrodo plunksna.👍 1Comment
-
Bet jų plunksnos per mažos. Reikia ~ 20-30 cm ilgio.
Varnos plunksnos gerai, bet jos juodos. o perdažinėti tikrai nėra noro.
..Ir aišku, nenoriu šią vasarą infekcijos pasigaut.Comment
-
Gal kas galit padėti? aš cosplay'inu narutą, bet man reikia peruko ir niekur jo nerandu. man reiktu paprasto trumpo,geltono peruko. gal kas žinot kur galima isigyti?My anime list- http://myanimelist.net/animelist/spookymonsterComment
-
Gali pirktis internete (ebay.com) arba nusipikrti labai pigų peruką turguje (nors ir ilgą/moterišką), o namuose jį apkirpti ir sumodeliuoti. Youtub'ėje yra nemažai gerų tutorial'ų, kuriuose paaiškina, kaip galima gražiai ir 'animiškai' jį apdoroti.👍 1Comment
-
Na ašen irgi dėl perukų klausimų turiu~
Gal kas turit paskolinti ar parduoti trumpą baltą peruką?~
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
Kadangi tik dabar atsikėliau iš vasaros miego suvokiau kad nj man trūksta ginklo.
Gal kas galėtu man paskolinti ar parduoti elementarų juodą pistoletą or smthng. Nes iš e-bay parsisiūsti jau nebespėsiu ir abejoju ar kas nors dar užsimanytų iki 20 dienos užsimt tą štučką drožt :P
Labai laukiu visokiausiu pasiūlymų ^^Comment
-
Kadangi tik dabar atsikėliau iš vasaros miego suvokiau kad nj man trūksta ginklo.
Gal kas galėtu man paskolinti ar parduoti elementarų juodą pistoletą or smthng. Nes iš e-bay parsisiūsti jau nebespėsiu ir abejoju ar kas nors dar užsimanytų iki 20 dienos užsimt tą štučką drožt :P
Labai laukiu visokiausiu pasiūlymų ^^👍 1Comment
-
Galima nusipirkt paprasta ginkla su logotimu ir tiesiog ji nudazyti taip iseis normalus tau tinkantis ginklo atsparlvisComment
-
PRAŠAU PAGALBOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Labai reikia vidutinio ilgio rudų plaukų peruko (Cosplay Hetalia Lithuania), jei kas žino kur būtų toki gauti ar gal turi Vilniuje. Ten būsiu nuo 16d. iki NJ, tad reikėtu kaip nors jį gauti. Prašau prašau prašau gal gali kas padėt, tikrai atsidėkosiuComment
Comment