Vadinasi registracija dar galima tada puiku
KAUNO COSPLAY NR.2
Collapse
X
-
Njūūū.... Cosplay buvo visai fainas,aišku galėjo būt ir fainesnis... Nepatiko,kad buvo šalta,tad išėjau ankščiau... Užtad labai patiko vedėjas,toks linksmas Ir laukite labai daug fotkių iš mano pusės,nes jų apie 100(įskaitant ir video klipus) Tuoj tikai dabar reikia sukelt fotkes į photobucketą ir video klipus į yuotubąComment
-
Nu kagi , katik gryzau .
Renginys seip patiko. Labai nustebino prizai!! ir gan maloniai nustebino. Tikejaus vel mangu ar panasiai.. o cia knygos , sudoku, sketukai .. zodziu ! labai sitoj srity gerai padirbejot.!
Na kagi dabar apie rengini.
Pascioje pradzioje tvyrojo itampa , poto \mones matesi labiau atsipalaidavo ^^.. ir per visa rengini sjp nuotaika buvo tikrai gera.
Seip dar labai pagirtinas apsvietimas , fotkiu kokybe tikrai visai nebloga gavos kaip patalpoje.
^^ nuu.. gal renginys uzsitese biskiuka per ilgai , manau butu uzteke kokiu 4 h. ^^ ir be jokiu tu ZEUREI ILGU pertrauku.
O sjp thx ^^. man visai patiko! ypac kai visi cia stume kad organizatoriams po 15-16 metu.
---
ps mano 5 mielieji modeliai kuriuos fotkinau!! ..
tuoj pavalgau ir sukelsiu fotkes XDDDComment
-
👍 6Comment
-
-
Spontaneous mini-review time!
Planavau neiti, bet teko dėl vienos tam tikros priežasties kuri yra too personal to say, HA. Taigi pats renginys, be abejo, buvo gan nekoks, bet geresnis nei tikėjaus... Jį išgelbėjo 'gezai', lol. Už diskvalifikavimą jūs turit kentėt. Tie 'muzikantai' kuriuos pasamdėt buvo toks epic fail, kad net nežinau ką sakyt. Pati palėpė buvo kiek nejauki,not to mention įėjimas į ją... Per lame j-rocko garsą buvo neįmanoma susikalbėt ir laimėjo žmogus, kuris trečią cosplay su tuo pačiu kostiumu ateina krč. Žiauru... Bet bent jau buvo iš ko šaipytis.^^ Ir šiaip, kietų žmonių buvo. Ir lol, Lightas su pizza hut shirt ir death note, kuris subraižytas kaip natų sąsiuvinis.
Nu ir šiaip, vedėjas visai ok buvo.Paskutinis pakeitimas nuo Mao; 2009-10-30, 01:20.I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!👍 1Comment
-
ok, katik grizau xD mini aptarimas:
pliusai:
vedejas su varztu galvoje
linksmasis klausimynas
apsvietimas
YPAc malonus zmones
minusai:
per didelis laiko tempimas (vietomis net nuobodu buvo)
Saltis (teko kaikuriem su striukem sedeti)
jo.. "muzikantai" (agreed that fail)
LAIPTAI
Siaip laika praleidau visai linksmai, bet kazko daugiau tikejaus, gal ta nejauki aplinka trukde.. susipazinau su kaikuriais forumieciais, pamaciau kaip Izzo atrodo xD neskaitant ivairiu kelyje istikusiu nesklandumu , siaip fun buvo! JO.. GEZAI JEGA!!semashke.deviantart.com BLACKOUT
Comment
-
Nevaryk ant sijonu :/
na man renginys paciai patiko.linksmi zmones,fainai ispuosta sale.sudalyvavau anime klausimyne ir net trecia vieta uzemiau oh yeah liux prizai beja.salta tai tikrai nebuvo[na gal cia del to kad mazai sedejau],nu siaip man tikrai lb patiko ;DComment
-
kadangi esu STUDENTE ir dabar KOLIŲ laikas, o dar kaip ketvirtadienis, tai galiu tik čia nuotraukas pažiūrėt... visai nieko kostiumai, gaila, kad dauguma jau matyti (na, laiko juk nedaug buvo duota), bet atrodo linksma buvo, tikiuosi kitą kartą ne per EGZŲ sesiją ką organizuosit nes mokinukam jau atostogosComment
Comment