Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Visas renginys buvo tikrai labai linksmas ir įdomus, tik gaila, kad lietus sugadino viską, bet ką jau padarysi. Gal vietoj ugnies šokio sušoko lietaus šokį?
Jei kam reikia foto, tai šiek tiek yra čia: http://picasaweb.google.co.uk/doshas96/BonOdori
Man asmeniškai visai patiko, tik tiek, kad kai lyti pradėjo ir pasidarė nebelinksma. Kadangi su drauge išėjom ankščiau, taip ir nesužinojom, kas rinkimus laimėjo...
Man asmeniškai visai patiko, tik tiek, kad kai lyti pradėjo ir pasidarė nebelinksma. Kadangi su drauge išėjom ankščiau, taip ir nesužinojom, kas rinkimus laimėjo...
Geriausias moteriškas personažas: Seras Victoria iš Hellsing
Geriausias vyriškas personažas: Histagi iš Bleach
Originaliausio nepamenu
Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?
Lou,kur tu nenorėsi.Aš ką dar noriu pridurti .Man labai patiko draugiška aplinka ir žmonės.Labai patiko vedėjas.Jis pasirodė toks fainas ir linksmas.Arba geriausiai kai šoko ant scenos ir nežinau ten to vaikino vardo,bet kai paslido ant scenos labai juokinga buvo.Dar geriausiai buvo kad isijaučiau į muzika ir pradėjau kratytis. xD ok nešnekėsiu daugiau o tai viska suskelsiu ką manau xD
Lou,kur tu nenorėsi.Aš ką dar noriu pridurti .Man labai patiko draugiška aplinka ir žmonės.Labai patiko vedėjas.Jis pasirodė toks fainas ir linksmas.Arba geriausiai kai šoko ant scenos ir nežinau ten to vaikino vardo,bet kai paslido ant scenos labai juokinga buvo.Dar geriausiai buvo kad isijaučiau į muzika ir pradėjau kratytis. xD ok nešnekėsiu daugiau o tai viska suskelsiu ką manau xD
Paslydėlis buvo Dark(Marius), čia klausiai dėl foto dar, tai palauk kol visi jas sukels kurnors ir galėsi atsisiųsti
Buvo be galo linksma ^_^
Tik lietus lijo, mano kostiumas plyso (taip, taip, cia as), bet tai ne kiek nesugadino nuotaikos ^_^
Jei kas dar nesuprato, tai as buvau Yukari-chan is Rosario to Vampire (maid) ;D
buvo unreal linksmas renginukas! kvailas lietus jį nenormaliai sutrumpino, bet šiaip smagu buvo labai ^^
nyan nyan~ taip džiaugiuosi kad tą savadarbį nyappy-bunny atsitempiau ir kad karaoke padainuoti išdrįsau =3 (aš dainavau "dango daikazoku")
funny stuff: i was mistakened for a male twice today *giggle* and found out that there were more cafekko in this fest than in nowJapan O.O (or at least more people recognised who i'm cosplaying as)(p.s.:buvau Yuuki iš An Cafe)
Comment