AnimeRally

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Nakanamori
    Narys

• 2008 07 05
    • 70

paladin-koks cia reipinimas kilnot sijonus?DD ir dvylikameciu nlb yra cia.ir beto nlb cia vulgaru,tiesiog del ft ar ant prikolo..nereik visko taip imt i sirdy,juk ne kampuose geria ar ruko o tiesiog smagiai leidzia laika
    ir beto nekrentam visu akyse,nes nieko blogo nedarom[na nevisems tas patinka bet kiek zmoniu tiek nuomoniu]

Comment

• DStalker
      Kuroi kenshi

• 2007 04 16
      • 190

Autorius Nakanamori
      ...ir beto nlb cia vulgaru,tiesiog del ft ar ant prikolo...
      Matosi moralinis jaunimo nuosmukis ir nemokėjimas kitaip linksmintis (joke) To dar betruktu kad ne ant prikolo, o rimtai tas butu daroma
      Taigi taip galima bet kokią vulgarybę paskelbti "darymu ant prikolo" ir nusišvilpt

Comment

• Nakanamori
        Narys

• 2008 07 05
        • 70

Autorius DStalker
        Matosi moralinis jaunimo nuosmukis ir nemokėjimas kitaip linksmintis (joke) To dar betruktu kad ne ant prikolo, o rimtai tas butu daroma
        Taigi taip galima bet kokią vulgarybę paskelbti "darymu ant prikolo" ir nusišvilpt
        viskas turi savo ribas,tai pat ir pervertizmai ;D

Comment

• Paladin
          Naujokas

• 2009 05 07
          • 18

butent kad esme subtilume o ne tokiuose prikolose O.o tiesiog gaila jau suterstu vaiku sielu... T.T
          Feed Me! Feed Me! Feed Me!

Comment

• n'Huun
            Solid aggression.
            • 2009 06 12
            • 72

Autorius Paladin
            butent kad esme subtilume o ne tokiuose prikolose O.o tiesiog gaila jau suterstu vaiku sielu... T.T
            Pritariu. Tas visas reipinimas and stuff tai ne linksmybės o kažkoks mažvaikiškas elgesys. Man pavyzdžiui kai begiojao ten aplinkui kaikurie ir reipinosi tai buvo diskomfortas... O tikros linksmybės, jos žymiai subtilesnės... Bet vėlgi, vaikams ne iki jų dar.
            Carpe diem... and place no trust in tomorrow.

Metallica - ...And Justice for All...

Comment

• Paladin
              Naujokas

• 2009 05 07
              • 18

Gal butu galima gauti Kontaktus merginos laimejusios Orginaliausio kostiuma titula?

Comment

• Paladin
                Naujokas

• 2009 05 07
                • 18

Rimtai Reikai jos Kontaktu, jei kas turit man praneskit, o dar geriau kad ji pati pranestu.

Comment

• Nakanamori
                  Narys

• 2008 07 05
                  • 70

Autorius Paladin
                  Rimtai Reikai jos Kontaktu, jei kas turit man praneskit, o dar geriau kad ji pati pranestu.
                  pasakyk kas laimejo nes nepamenu.gal turesiu kontaktus

Comment

• Bagy
                    Bagy-san

• 2008 05 24
                    • 289

Autorius yuujin
                    Ziauriai fainas renginukas buvo
                    man ziauriai patiko!!!
                    Toks jaukus, techniskai tvarkingas, draugiskas, per ilgai neuzsiteses ;p
                    Karaoke buvo ypac gerai paruosta: pirma: daug +++++ karaokes vedejai, kuri is tiesu nuostabiai pralauze ledus savo dainavimu, be to veliau padejo ir susirast dainavimo partneri, jei bijojai dainuot vienas
                    Man piesimo konkursas irgi patiko, tikrai linksmiau toks online greitas piesimas per 15 min., negu pasiruosimas is anksto namie... Idomu papaisyt ir kitu piesima paziuret.
                    Zinoma pirtis tai tikrai nemaza buvo, o man su pagalve ant pilvo ir viso veido makiazu, bei kepure ir saliku... na bet buvo verta, velniskai dziaugiuosi originalumo ivertinimu
                    tikrai kuo dazniau cosplayuose dalyvauju, tuo jie mane labiau uzkrecia
                    laukiu nesulaukiu kitu susitikimu, reikia pradet mastyt koki cia kostiuma pasigaminus

didelis dekui organizatoriams, jus buvot nuostabus
                    Negi taip sunku paskaityt. Ji lamejo originalaiusia kostiuma aiskiai parasyta, jai ir rasyk i privata.

Comment

• Sekirei
                      Rimtas forumo narys

• 2009 04 23
                      • 170

Autorius Paladin
                      Na tiesiog tie vadinamieji reipinimai tikrai apgailetini tai laksto trys 10-12 metu berniukai ir bando kilnoti sijonus, na tai tikrai... krentam visu akyse... reikia bent truputy padorumo, negi nebesugeba siu dienu jaunimas linksmintis ne taip vulgariai?
                      na, manau jejgu esi cosplayuje , kuri visi anime fanai/otaku kjp ir yprasta biski pervs, tj padaryti keleta funny fotkiu su typo kissais ar grabais sian ar ten nera tjp baaisu, at least , juk visi savi , visi animeshnikai!. o tu KITU VISU akyse tj , niekas juk nefilmuoja ir nededa i tiesiogine ziniasklaida eh?

nu cia gal biski ne i tema bet as pvz , savo klaseje esu viena animesnike, ajsku.. as vapshe kitokia nei visi kiti mano klasiokai , juos tai stebina , bet jie jau priprate , ir.. esme tame kad , nerejkia per daug manyt ka apie mus pagalvos kiti. jejgu sitai labai rupes negi mesi bet kokia kita veikla kuri pasirodys bloga kitu atzvilgiu ?.. [ nzn ar supratot ka noriu pasakyt .. man snd sunku issakyt ka galvoju XDD ] ta prasme , TIESIOG JUK NETURI RUPET KITU NUOMONE! ..
                      Paskutinis pakeitimas nuo Sekirei; 2009-07-28, 01:08.

Comment

• neko_pari
                        nyanko sensei

• 2009 04 22
                        • 130

ziuriu kas niekas neimeta nuotrauku is renginio tada as pasisharinsiu savo darytomis
                        Spoileris:

nemoku as pozuoti
                        Itchygo!
                        taip taip man labai patinka Bleach
                        Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-07-28, 19:22.

Cosplay.com

Comment

Working...