AnimeRally

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • n'Huun
    Solid aggression.
    • 2009 06 12
    • 72

Autorius cobabara
    o kitas bus tik kitais metais, ane? =DDD

Ne. Rodos sakė kad bus vasaros pabaigoje...
    Carpe diem... and place no trust in tomorrow.

Metallica - ...And Justice for All...

Comment

• cobabara
      Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
      • 998

Autorius n'Huun
      Ne. Rodos sakė kad bus vasaros pabaigoje...
      na as girdejau apie kazkoki dideli rengini rugpjucio pabaigoj, bet Vilniuj...

Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• giedriusonline
        Costume Maker

• 2008 06 07
        • 279

Autorius cobabara

na as girdejau apie kazkoki dideli rengini rugpjucio pabaigoj, bet Vilniuj...

antroje rugpjucio pusėje buvo pranešta kad bus KOI CON
        and something awsome gona come there

Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
        Parašyk man.

Comment

• krapija
          Cadavariffic

• 2008 03 08
          • 260

Ką gi, dėkui labai visiems dalyvavusiems ir, žinoma, už kritiką ir gerus atsiliepimus. Visi organizatoriai jums širdingai dėkoja. Artimu laiku galite tikėtis senąja "AnimeRally" tematika paremto renginio (naktinė peržiūra, daug alkoholio pilnamečiams ir LABAI daug smagybių). Dar kartą visiems padėkosime ir tikimės, kad visi bendradarbiausim plėsdami anime kultūrą Lietuvoje.

Pagarbiai, AnimeRally '09 organizatoriai.
          Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.

http://myanimelist.net/animelist/Dieucra

http://www.last.fm/user/bombska

Comment

• Zen-zen
            Shiro

• 2008 12 21
            • 15

AnimeRally 2009 Nuotraukos

Iš mano pusės renginys buvo pusėtinas.
            1. Stigo organizuotumo. Tos "sutrumpintos" pertraukos tarp renginių tikrai neatrodė trumpos... Daugelis per jas voliojosi pakampėmis ir šūdą malė.
            2. Cosplayer'iai. C'mon, people~ Ar žinot tik Misas, L, Light'us, Narutus ir t.t.?! Stigo originalių personažų, nors kelis tikrai pastebėjau.

But, look at the bright side~
            Konkursai buvo nerealūs, ypač karaokė ir valgymas. Karaokėje dalyvauti nesiryžau, nenorėjau publikos gąsdinti, bet kitus stebėti buvo visai smagu, o ypač "Satsugai" atlikėjus. ;D Valgymo konkurse ir pats būčiau dalyvavęs, tačiau buvo tik 4 vietos... Duh!

Taigi, iš manęs tiek.

Comment

• Totoro
              Rašantis
              • 2007 04 22
              • 12

Jo- oras patalpoj pateisino pirties pavadinima- siaip tai ten buvo oranzerija (siltnamis) su daug geliu ir salia- sale renginiams su scena. Siltnamy vyko kortu (uno) zaidimas, origamio lankstymas, piesimas ir dar siaip gerimas ivairiu skysciu, nuo kuriu stalai tapdavo lipnus...
              Va gaila, kad kosplejaus mazai vyko ant scenos- visi buvo padalinti i 3 grupes, trumpam uzlipo, prisistate ir nulipo. Galima butu prigalvoti kokiu trumpu siuzeteliu po maziau dalyviu, parenkant i grupeles susijusius personazus, tai butu idomiau...
              Dar kilo mintis, kad jei jau suvaziavo dalyviai is visos Lietuvos, tai gerai butu koks konkursas ir komandoms pagal miestus- padetu isjudinti pasyvesnius ziurovus, nes buvo tokiu, kad taip ir prasedejo nedrasiai savo kamputy visa rengini...

Comment

• Flintas
                Narys
                • 2009 01 19
                • 47

Na del organizuotumo tai jo biski per daug nesklandumu manau bet nieko kaip renginys visai suejo daug kam patiko karaoke nu nezianu kas gerai sudainavo kas blogai bet cia ir yra karaoke ateiona neprofesionalai seip sudalyvauti taip kad labai peikti ir engaliu cosplay aciu dievui ne tiek narutardu kiek tikejausi tikrai daug maziai ju buvo sy karta sushi valgymas tikrai buvo jega is cospleyeriu beja man labiausiai aky patrauke sanousuke sagara kostiumas saunuolis tikrai panasus y savo cosplaynta personaza visai nieko buvo ir fan'art buvo siokiu tokiu nesklandumu bei perilgos pertraukos bet na nieko tokio dar labai nervino zmones kurie atsinese savo ten gerimu ri maisto ir nepaise prasymu kad reikai paslepti tai ka atsineset :/ dar biski pasyviai zmones regavo y pradzia ir pabaiga mazai aplodismentu ir panasiai na bet nieko renginys kaip renginys viskas buvo saunu buvau ir ten ir sen nera blogiausia ka esu mates saunuoliai organizatoriai uz pastangas uz tai kad isvis daro kazka panasaus y anime renginius

Comment

• FainaruFantaji
                  Cyber Snake

• 2007 04 28
                  • 579

http://img145.imageshack.us/gal.php?g=dscf9302.jpg
                  ^Tikiuosi nepyksit už link'ą į galeriją.

Renginys pavykęs. Patalpoje buvo tikrai karšta ir aš nepavydžiu tiems, kas dalyvavo su visą kūną dengiančiais kostiumais. Neteko pastebėti stambių techninių nesklandumų, karaoke kūriniai buvo gerai paruošti ir publika labai gražiai elgėsi su tais, kurie šėlo su mikrofonais.
                  Norėčiau kai ką pasakyti ir patiems cosplay dalyviams, nors tai ir visiškai asmeninė nuomonė. Renginio pagrindą sudaro dalyviai, jų pasiruošimo kokybė kelia ir paties renginio kokybę. Manau, kitą kart kostiumuotiems žmogučiams reikėtų pasiruošti ne tik kostiumus. http://www.youtube.com/watch?v=aKtAD-D6Svk tokį šou yra smagiau pažiūrėti, nei slankioti pakampėmis pertraukos metu.
                  Turbūt viskas. Trumpai tariant man patiko, o pasitobulinti visada galima.

Working underground.

Comment

• Paladin
                    Naujokas

• 2009 05 07
                    • 18

Nam man buvo fun istikro, ir buvo tikrai keista kad laimejau nes tikrai nemaniau kad su Sagaros kostiumu busiu pastebetas ^^ o siap del karaoke tai buvo visai fun paklausyk, nesvarbu kaip padainavo, svarbu kad bande o ar gavos tai cia jau nebeesme ^^
                    Feed Me! Feed Me! Feed Me!

Comment

• (sic)enemy
                      Sakikao

• 2008 08 13
                      • 162

Autorius mylichka
                      Na, įsimintiniausia turbūt buvo karaokė, nes satsugai privertė pabust iš to nuovargio ir apsnūdimo. Bet taip pat labai gražų balsą turi ir karaokės vedėja
                      tu dar gausi i kaulus, kad nuo karaoke nusimuilinaj
                      wiskas buwo liuks o swarbiausiaj susio gawau ^^

!!! Ninirvuok !!!

Comment

• Laarf
                        mastermind.

• 2009 06 23
                        • 79

O kada bus galima tiketis foto is profesionaliu fotografu?
                          ▲
                        ▲ ▲
                        Spoileris:

Comment

• Drambliukas
                          Narys
                          • 2008 08 29
                          • 46

Autorius Laarf
                          O kada bus galima tiketis foto is profesionaliu fotografu?
                          To pačio norėjau paklausti.

Comment

• dubi
                            Klyšakojis piratas ;O

• 2008 10 14
                            • 50

Būtų smak pavepsot. Gaila, kad mašinos neturiu ;/ busu neidom dar kur nors į Palangą su savo reakcija nuvažiuočiau ;D
                            Same as you but different.

Comment

• krapija
                              Cadavariffic

• 2008 03 08
                              • 260

Foto bus sudėtos į .pdf. Kai sudės, kurnors patalpinsim web'e. Savaitgalis dabar, ilsisi žmonės.
                              Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.

http://myanimelist.net/animelist/Dieucra

http://www.last.fm/user/bombska

Comment

• yuujin
                                Final Fantasy games RULEZ

• 2009 03 02
                                • 83

Ziauriai fainas renginukas buvo
                                man ziauriai patiko!!!
                                Toks jaukus, techniskai tvarkingas, draugiskas, per ilgai neuzsiteses ;p
                                Karaoke buvo ypac gerai paruosta: pirma: daug +++++ karaokes vedejai, kuri is tiesu nuostabiai pralauze ledus savo dainavimu, be to veliau padejo ir susirast dainavimo partneri, jei bijojai dainuot vienas
                                Man piesimo konkursas irgi patiko, tikrai linksmiau toks online greitas piesimas per 15 min., negu pasiruosimas is anksto namie... Idomu papaisyt ir kitu piesima paziuret.
                                Zinoma pirtis tai tikrai nemaza buvo, o man su pagalve ant pilvo ir viso veido makiazu, bei kepure ir saliku... na bet buvo verta, velniskai dziaugiuosi originalumo ivertinimu
                                tikrai kuo dazniau cosplayuose dalyvauju, tuo jie mane labiau uzkrecia
                                laukiu nesulaukiu kitu susitikimu, reikia pradet mastyt koki cia kostiuma pasigaminus

didelis dekui organizatoriams, jus buvot nuostabus
                                MANO MANGA:

perziuretu anime list'as http://www.anime-planet.com/users/yuujin/anime/watched

Comment

Working...