Pertraukų numatytą laiką sutrumpino.
AnimeRally
Collapse
X
-
-
foto is mano pusės bus biski vėliau
nes netas ne pats geriausias
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.Comment
-
Nepatiko piešimo konkursas, kur vietoi kokios nors temos (muzika, kovos ar kasnors panašaus) reikėjo piešti Naruto arba Zetsubou Sensei personažus... Zetsobou aš išvis nemates, Naruto gal 10 episodų prieš kokius metus mačiau... Taip kad teko kopijuot nuo kitų, na o rezultatas aiškus.
Nepatiko tie dikinėjantys emo vaikėzai... Na bet be jų tai spėju neįmanoma būtų.
Nepatiko pigioji pica (na ko iš pigios picos norėt), ji buvo prikėpusi kažkokia, ir visai neapvali...
Na bet žiauriai patiko tas vyrukas kur Sanosuke Sagara cosplay'ino (tikrai panašus gavosi, ir neveltui pirmą vietą užėmė), dar tas kur Kakashi buvo na ir žinoma tas Shinigamis iš Bleach'o (nežinau jo vardo nes nemates to anime, bet man paaiškino kad ten būtent iš Bleach)... Daug maž buvo visai neblogų cosplay'ų, aišku buvo kiek graudoka žiurėt į strikinėjantį ir šokinėjantį visur Yagami Light'ą... Dar buvo pora visai neblogų karaoke atlikimų, na bet paskutinysis (kur penkios merginos į sceną išėjo ir nei viena nedainavo) tai buvo apgailėtinas... Taigi galiu pasakyt kad buvo vidutiniška.
P.S. Keista buvo matyti tik vieną Sailor Moon'ę (man rodos Drambliukas ją cosplay'ino jai neklystu).Paskutinis pakeitimas nuo n'Huun; 2009-06-26, 20:53.Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
-
Pati galvojau, ko jos nedainuoja xD Užlipau ant scenos. Pasirodo, kad jos dainavo, tik nežinau kodėl nesigirdėjo. Gal dėlto, jog per tris panas tą vieną mikrofoną teko tiliau laikyt, kad visos tilptų prie vieno.Comment
-
manau buvo visa idomu , linksma , man seip truko to tokio COSPLAY!. kai visi iseina i lauka ar saleje ir amsiskai fotkinasi viens su kitu XDD nebuvo po renginio pasakyta- va db einam i lauka ir dar big fotosesija , va sitaip viens su kitu ir issilakste , o seip-mamn patiko!^^ nors ir mini cosplay bet jie fajni~!^^ is mano puses gal fotkiu irgi bus kiek veliau ^^Comment
-
Na bet paskui karaoke vedėja (?) perėmė mirkofoną ir viska neblogai sudainavo.Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
-
Na va, parsiradau namo... Jėga buvo. Šaunuoliai organizatoriai. Man asmeniškai tai iki šiol geriausias tokio tipo renginys kuriame teko dalyvaut (rimtai, net seną gerą Kauno CP pralenkėt (man tada labai labai patiko. Labai.) ) Iš tikrųjų gaila kad dainuojančių ar šokančių buvo mažai, bet vietoj to kad skųstis turbūt patiems reikia griebtis veiklos. :3 Negaliu nepagirt dainuojančios vedėjos. ;D ji jėga. Ir tos panelės kur su jiraiya dainavo GO! berods.... Jėga pati renginio vieta buvo beto. :] cheers ir ačiū. :}Comment
-
na visa patiko D tik buvo labai karsta[tikrai,labai karsta] ir uz mineralini 4lt >.> siaip nemazai kampuose miegojo/nuobodziavo.kiti straksejo salej [as tarp ju] poto su misa,kakashi,kazkuom garbanotu ir sexy jutsu pazaidem uno xD fotkinom.labai zvengiau is konkurso klausimu ir siaip tie bicai buvo prikolni.ir dar kietai satsugai seyo dainavo D nors siaip daug tikrai kas sedejo,galejo iseit i sale ir pasokt >.> veliau uzmatem kieme net ir viena japoniuka D siaip zmones buvo labai faini ir draugiski ir t.t. [daaaug plakatu su free hugs.vienas su free ******** xD] po cosplay dar ejom i miesta,ten slankiojom 30tiese mazdaug,ant galo liko 6,marozai prisikabino >.> anyway buvo tikrai neblogai DComment
-
Nepatiko piešimo konkursas, kur vietoi kokios nors temos (muzika, kovos ar kasnors panašaus) reikėjo piešti Naruto arba Zetsubou Sensei personažus... Zetsobou aš išvis nemates, Naruto gal 10 episodų prieš kokius metus mačiau... Taip kad teko kopijuot nuo kitų, na o rezultatas aiškus.
Nepatiko tie dikinėjantys emo vaikėzai... Na bet be jų tai spėju neįmanoma būtų.
Nepatiko pigioji pica (na ko iš pigios picos norėt), ji buvo prikėpusi kažkokia, ir visai neapvali...
Na bet žiauriai patiko tas vyrukas kur Sanosuke Sagara cosplay'ino (tikrai panašus gavosi, ir neveltui pirmą vietą užėmė), dar tas kur Kakashi buvo na ir žinoma tas Shinigamis iš Bleach'o (nežinau jo vardo nes nemates to anime, bet man paaiškino kad ten būtent iš Bleach)... Daug maž buvo visai neblogų cosplay'ų, aišku buvo kiek graudoka žiurėt į strikinėjantį ir šokinėjantį visur Yagami Light'ą... Dar buvo pora visai neblogų karaoke atlikimų, na bet paskutinysis (kur penkios merginos į sceną išėjo ir nei viena nedainavo) tai buvo apgailėtinas... Taigi galiu pasakyt kad buvo vidutiniška.
P.S. Keista buvo matyti tik vieną Sailor Moon'ę (man rodos Drambliukas ją cosplay'ino jai neklystu).Comment
-
Blem, užlėkiau trumpam su draugeliu, pastovėjom, karšta žiauriai buvo, kokią 10min., nk nevyko tik keli žmogeliukai ant scenos ten fotkinos, kelis žmones pažystamus pamačiau ir tiek, išvarėm poto.
P.S. kas ten cospalyino ero-senin xDD Priėjo prie mūsų, knygelę parodė ir nukaukšėjo DD
P.S.S. iš arčiausiai kokį cosplay mačiau tai buvo kai su draugeliu matėm kažkokias panas skersgatvy besifotkinančias
P.S.S.S.xD Iš pradžių kai tik atėjom, nepričiom nuvarėm į tą bendrabutį šalia xDDDD Net nemačiau tų kitų durų į patį klubą ;DDDDPaskutinis pakeitimas nuo Aivaras; 2009-06-26, 22:50.Comment
-
Yay..buvo gan smagu..bet kazkaip iki karaoke konkurso nieeeko neprisimenu O.o".....Nors taip...sunkiai bet atsimenu.Na buvo linksma..saunuoliai organiztoriai...Ypatinagi karaoke vedeja ! Bet kaip kekviena cosplay kraupino narutardu siautimas...na bent jau sikart ne vien narutardai siauteImagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
Comment