AnimeRally
Collapse
X
-
Kche. Tai va būtent,kad labai "ilgi" sijonai. Tai jeigu važiuosiu jau iškart su kostiumu, tai autike ne tik bernai "netyčia" griuvinės,bet dar ir seniai xD
O moterys žvairuos. . . Kažkaip nejaukuPaskutinis pakeitimas nuo Drambliukas; 2009-06-19, 13:12.Comment
-
Niekas ten nežvairuos, negriuvinės ir pan... Dabar kas trečia mergina vaikšto su uber trumpu sijonu (su plačiu diržu , kaip mes su draugu vadinam), taip kad visi jau daug maž atsižiurėja... Jug vasara...Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
-
Kaip tau gerai O šeip tai geras pasiūlymas,thanks. Nūū,ok žodžiu. Jeigu ką,paprašysiu,gal tėtis nuveš :3Comment
-
Na kaune niekas tikrai nesumus,kad su cosplay apranga vaikstot.cia daug tokiu [kai narutai prie pilies lakste,kazkokie bicai praeidami pasake "cosplayina.." ] nors zmoniu visokiu yra [ypac marozu] ,bet jie blogiausiu atveju pasikabines ir nueis ;D
labai laukiu anime rally👍 2Comment
-
Sveiki
Turiu klausima apie meno alėja. Koke tema maždaug reikės piešti? Anime? Ar šeip kanors? ;D
Um... NA aš ne iš Kauno ir taipat norėčiau susipažinti su kitais :cat22Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-06-20, 08:48.<...>What should I do??? *panic* Aaaa *got an idea*-look useless!Comment
-
-
Beja...Dar klausimas... O jai mano fanfic'e bus tokie ar dar panašūs sakiniai jie bus galimi?
"Miške buvo baisoka. Visur girdėjosi keisti garsai. Kai kurie iš jų buvo "ah... Taip...TAIP!! Varyk tėvai!" , o kai kurie iš jų buvo "tu mirsi..., Pamatysi... Bek greičiau iš čia!"
Ir visi jie mišką padarė tik dar šiurpesnį."
D<...>What should I do??? *panic* Aaaa *got an idea*-look useless!Comment
-
Ždž, ten atvarysiu, ir dar draugių atsivesiu. Tik mane užnervavo vienas dalykas. Kodėl negalėjot sukūrt manga konkursą??? Ten būtinai turėjo būt fanfic? TT^TT Aš mirus.. Baisiai noriu sudalyvaut manga konkurse, nes pati kuriu manga... >.<Comment
Comment