AnimeRally

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Akira-Baka
    Say "woof, woof baby"
    • 2009 06 29
    • 1

Na, bent jau man AnimeRally labai patiko
    Nemanau, kad reikia kaltinti kitus už blogą renginį, jai pats nemoki linksmintis,
    Nes tai pirmasis Kurokawa (tikiuosi neklystu dėl pavadinimo xD) rengtas cosplay.

Comment

• Faithless
      agniWinga

• 2008 10 12
      • 41

Sveiki,

paskelbti nugalėtojai ir įdėtas nugalėjusio žmogaus fanfic'as pagrindiniame aprašyme . Pažymiu: paskelbti nugalėtojai, kuriems buvo reikalinga išankstinė registracija.
      W.
      http://blog.origami.ltsigpic

Comment

• Nakanamori
        Narys

• 2008 07 05
        • 70

kietas fanficas D norejosi hepiendo bt kaip yra taip dvi valandas zvengiau is to "varyk tevai!" xDD

Comment

• Laarf
          mastermind.

• 2009 06 23
          • 79

Autorius Sekirei
          manau rejkia izvelgti ne tik narutardus , ens lygtais buvo nemazai ir is sekirei, keletas is soul eater ir kituu.. zmones keisti man..pamato viena ar 3 naruto cosplaynancius zmones ir sako kad ten TIK naruutardai, manau ziuret atidziau rejk.
          Cia ejo kalba ne apie anime rally. O apie meetus prie kauno pilies. Kur begoja su akatsuki apsiaustais ir vienas kita reipina.
            ▲
          ▲ ▲
          Spoileris:

Comment

• Bagy
            Bagy-san

• 2008 05 24
            • 289

Kazkodel man tai Fanfic'ta nepanasu tai beveik pilnas Rosario+Vampire pirmos serijos perrasymas, iskyrus paskutinio puslapio galines eilutes pakeistos. Tiesa pasakius as nusivyliau situo Fanfic'tu.

Comment

• Deima-
              Ką čia gero nuveikus?

• 2008 07 04
              • 90

Man kyla klausimas kaip toks fanfic'as galėjo laimėti? Ką geresnių nebuvo? Kaip gali laimėtojas daryti tiek daug ir dar tokių vaikiškų klaidų. Jau bent organizatoriai galėjo ištaisyti jas prieš rodant viešai. Beje, tikiuosi organizatoriai parodys ir kitus fanfic'us.

Sigą sukūrė pasalūnė.Didelis ačiū jai.

Comment

• n'Huun
                Solid aggression.
                • 2009 06 12
                • 72

Mjooo... Fanfic'as nuvylė... Aš irgi norėčiau kad visus darbus patalpintu.
                Carpe diem... and place no trust in tomorrow.

Metallica - ...And Justice for All...

Comment

• DStalker
                  Kuroi kenshi

• 2007 04 16
                  • 190

Renginys manyčiau buvo visai pavykęs ir kaip išimtis iš "taisyklės" nebuvo akivaizdžių techninių nesklandumų. Gaila tik kad cosplayerių aktyvumas buvo mažokas, taigi kai kurios dalys kaip cosplayerių pasirodymai baigėsi gan greitai, o kadangi laiko matyt tam buvo skirta daugiau, tai ir visas renginys baigėsi anksčiau nei numatyta. Buvo veiklos tiems kas norėjo kažką veikti ir bent jau nebuvo perkrauta keliais konkursais vienu metu kai nebežinai kur eiti ir ką žiūrėti Bent man toks tempas visai patiko

O dabar nuotraukų rinkinukas nuo manęs:
                  Spoileris:
                  Paskutinis pakeitimas nuo DStalker; 2009-06-30, 16:49.

Comment

• neko_pari
                    nyanko sensei

• 2009 04 22
                    • 130

renginys buvo smagus, labai aciu organizatoriams
                    ehh nuotraukose as tokia susikuklinus atrodau

Cosplay.com

Comment

• giedriusonline
                      Costume Maker

• 2008 06 07
                      • 279

Autorius Laarf
                      Cia ejo kalba ne apie anime rally. O apie meetus prie kauno pilies. Kur begoja su akatsuki apsiaustais ir vienas kita reipina.
                      butent

Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
                      Parašyk man.

Comment

• Laarf
                        mastermind.

• 2009 06 23
                        • 79

jeigu norim, kad visuomene apie cosplayerius gera nuomone susidarytu, reiktu tokias nesamones baigti, visus reipinimusis, pervertizmus ir t.t.
                        Tada galbut tokiuose renginiuose zmoniu pagausetu.
                          ▲
                        ▲ ▲
                        Spoileris:

Comment

• Faithless
                          agniWinga

• 2008 10 12
                          • 41

Autorius Gintoki
                          Man kyla klausimas kaip toks fanfic'as galėjo laimėti? Ką geresnių nebuvo? Kaip gali laimėtojas daryti tiek daug ir dar tokių vaikiškų klaidų. Jau bent organizatoriai galėjo ištaisyti jas prieš rodant viešai. Beje, tikiuosi organizatoriai parodys ir kitus fanfic'us.
                          Nebuvo geresnių . O su klaidomis įkelta, nes paliekame tokį, kokį gavome. Pvz.: ar gautas mangas organizatoriai turėtų teisę taisyti prieš talpinant? Turime tai, ką gavome, talpiname, tai, ką turime . Ateityje šis klausimas bus svarstomas smulkiau.

Nuoširdžiai,
                          Faithless
                          W.
                          http://blog.origami.ltsigpic

Comment

• Airiz
                            מיד

• 2004 01 09
                            • 1657

Nu nevisi adekvaciai jauciasi tokiose kostiumuose. Todel gal tegul nerengia meetus labai jau vieshosiose vietose?
                            Faithless, nera ten ko svarstyt. Manga skirta konkursui, pretenduoja i prizine vieta ir leisti dalyvauti mangai su gramatiniu ir kalbos klaidomu (optional)aibe mano manymu nerimta.
                            Be to paprastai yra toks punktas:
                            Teikiant darba dalyvavimui konkurse, konkurso rengejai turi teise naudoti pateikta darba nekomerciniai veiklai.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-06-30, 19:35.

Comment

• Futari
                              AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                              • 1094

Autorius Laarf
                              jeigu norim, kad visuomene apie cosplayerius gera nuomone susidarytu, reiktu tokias nesamones baigti, visus reipinimusis, pervertizmus ir t.t.
                              Tada galbut tokiuose renginiuose zmoniu pagausetu.
                              Bet be tokių pervertizmų prarastume pusę smagumo. Ko mes renkamės, smagiai praleisti laiko ar laikyti gerą savo įvaizdį visuomenės akyse? Aišku, norėtųsi kad cosplayeriai žmonėms nebeatrodytų "abejotinos reputacijos", bet iš dalies, ką padarysi, visi žinom, kokioj šaly gyvenam, kaip į tokias neformalias naujoves žiūri didžioji dalis gyventojų.

Comment

• Aivaras
                                ką tu?

• 2008 09 10
                                • 358

Autorius Laarf
                                Visiškai pritariu.Net be cosplay kostiumų taip elgiantys žmonės man pasirodytų psichiškai nestabilūs
                                Vienaip ar antraip dėl tokių nesamonių kažkaip niekad ilgai neišbūnu renginiuose (cosplay žinoma), mane nerviškai tai veikia ^^

Comment

Working...