na sitas cosplay daug kam nepatiko,daug kam patiko,bet kaip bebutu tai buwo pirmas cosplay kaune todel labai jau nesmerkit ^^
Cosplay Kaune
Collapse
X
-
SataNa,tu ishties esi lieknas...bet kjp kakashi normalej atrodej...tik tu man plauku lako db skolingas👍 1Comment
-
Ot, tik šiand su vienu žmogumi užsikalbėjus apie cosplėjus, prisiminiau, kad čia neapžiūrėjau nuotraukų. Žiūriu, visai linksmai buvo, nors žmonių nebuvo per daugiausiai. O šiaip šitas dėdulė, kur visad būdavo iš Hellsingo, kostiumas man labiausiai patiko ir žiūriu plaukai taip gražiai nupurkšti ar nudažyti. :]
Spoileris:Comment
-
Ot, tik šiand su vienu žmogumi užsikalbėjus apie cosplėjus, prisiminiau, kad čia neapžiūrėjau nuotraukų. Žiūriu, visai linksmai buvo, nors žmonių nebuvo per daugiausiai. O šiaip šitas dėdulė, kur visad būdavo iš Hellsingo, kostiumas man labiausiai patiko ir žiūriu plaukai taip gražiai nupurkšti ar nudažyti. :]And it's so easy when you're evil
This is the life, you see
The Devil tips his hat to me
I do it all because I'm evil
And I do it all for free
Your tears are all the pay I'll ever need
All, you should know about me...Comment
-
Nuotraukos iš cosplay kurias radau pas save. Atsiprašau už kartais pasirodančias raudonas akytes... Jos net su redaktoriu neišvalomos =(
Spoileris:
Paskutinis pakeitimas nuo Hound; 2008-08-29, 18:34.And it's so easy when you're evil
This is the life, you see
The Devil tips his hat to me
I do it all because I'm evil
And I do it all for free
Your tears are all the pay I'll ever need
All, you should know about me...👍 3Comment
-
Comment
-
o mai gad! xDDD lolz nyy mane isreipino haruhi , o as sasuke , ir dar mano subine nufotkino! XDDDDDComment
Comment