YOa, dirbantiems 15 litų, moksleiviams nemokamai
Cosplay Kaune
Collapse
X
-
niekas dar neaisku
tiesiog orientuosimės i visus
as cia tik kaip pavyzdy pateikiau moksleivius
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.Comment
-
Norėčiau pasidomėti,aš ruosšiuosi dalyvauti,ir man įdomu,ar ten jau reikia būt pasiruošus kokį šokį ar pan?Comment
-
Ne, galėsi manau eksprontu viską daryt.
Skaityk : http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=3354Comment
-
Vienam žmogui tai tiesiog persunku, nes visad organizuoja kažkokie kolektyvai tiek anime nights, tiek KOI renginius, tiek anime rally... O Kaune mažai kitų žmonių susibūrimų, kurie domėtųsi anime. Anime nights buna kiekvienais metais savo laiku, o iš kurokawos daugiau apie naujus renginius nieko negirdėti, todėl taip ir gaunas. Gal reiktų ir Kaune daugiau kažkokios komercinės grupės susijusios su anime? Manau ir anime renginių lygis pakiltų, jei tai padaryta būtų su šiek tiek komercijos (aišku, be "neįkandamų" kainų).Comment
-
Nėra sąlygų dažniau padaryt ką nors panašaus į AnimeNights?nes tikrai labai fainas renginys ir sutraukia daug dėmesio, kad ir bent kelis kart per metus, įdomu kiek patalpų nuoma.
P.S. Milita, siūlais?;D Apsiimk dar su kuom ir pirmyn ;DPaskutinis pakeitimas nuo Aivaras; 2009-10-07, 17:53.Comment
-
Kiek jūs galvojat žmonių galų gale surinktų tie renginiai jei jie taip dažnai vyktų? Ko per daug tas nesveika, tų renginių anime tematika ant kiekvieno kampo kaip prišikta pilna, manau pilnai užtenka tiek kiek yra, nebent norit pasidaryt kažka mini tematika. Tiesiog nauji renginiai arba seni greit numirs jei jų bus per daug.👍 1Comment
Comment