Dėl mangos nežinau, bet anime tai žiauriai geras Beveik visą laiką žiūriu su šypsena
Skip beat!
Collapse
X
-
technotrach >> tai kad iš mangos paimta, o ir šiaip romantiškų saldainiukų karts pametėja ir manga ir anime
technotrach >>cia skaną idėjęs žmogus rašo, kad paėmė jį iš žurnalo Hana to Yume, kuris spausdina Skip beata, vienžo kaip ir oficialus fanartPaskutinis pakeitimas nuo technotrach; 2009-02-27, 14:30.Comment
-
technotrach >>cia skaną idėjęs žmogus rašo, kad paėmė jį iš žurnalo Hana to Yume, kuris spausdina Skip beata, vienžo kaip ir oficialus fanartComment
-
-
Gal kas galite pametėti kokį linką šitos mangos atsisiuntimui?
Ne online~ Dėkulis~
Anime dukart pražėjau, tai labai labai mangos užsinorėjau~
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
-
-
Girdejau skip beat live action darys,bet darys taiwanieciai o jie visada susimauna ant tv drama (pvz hana kimi live action buwo daug geresnis nei japonu nei taiwanieciu)ir dar ariel lin vaidins kyoko ,kaip as jos nekenciu
As taip norejau kad kyoko vaidintu kokia nors kawaii girlComment
-
Viena draugė man ausis išūžė su šia manga - ji pati pasinešus ant šios mangos. ne kartą bandė priverst pasižiūrėt. Ech... Teks XD Kiek mačiau, atrodo gana nebloga.
PS: ten yra toks veikėjas Reino. Tai ta pati draugė kokį mėnesį kiekvieną kartą susitikus vis sakydavo 'Nupiešk man Reino!'Comment
Comment