Akira (manga) + Akira (filmas)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Katsu
    Hajimemashite

• 2007 01 18
    • 192

Akira (manga) + Akira (filmas)

Akira (manga)

Wiki II AnimeNfo
    Autorius: Katsuhiro Otomo
    Žanrai: Adventure; Cyberpunk; Horror; Military; Psychological; Sci-Fi, Supernatural.
    Išleidimo metai: 1982-1990
    Tipas: Completed
    Volumes: 6

Pirmiausia norėčiau pradėti nuo manga, kadangi ji yra pagrindinis šaltinis, kuriuo buvo remtasi, kuriant filmą. Katsuhiro Otomo yra iškyli asmenybė manga ir anime pasaulyje. Nors jam priskiriamos dar keli manga darbai bei jis dalyvavo/dalyvauja daugelyje anime projektų, kaip režisierius, scenarijaus autorius ir t.t., Katsuhiro Otomo bene labiausiai žinomas, kaip žmogus paleidęs į pasaulį
    34
    5
    0%
    23
    4
    0%
    8
    3
    0%
    3
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Vienas is pirmuju mano matytu anime. Baisokas man jis tada pasirode. Tikrai nustebino piesimas. Senamadishkas bet tikrai kokybishkas. Klasika kuria butina paziuret visiems. Ir nesvarbu patiks ar ne.

Comment

• Evil_of_Darknesz
      Suicide is painless...

• 2006 04 09
      • 998

Akira vienas is geriausiu sci-fi ir horror anime, nes kaip killerbee rase tikrai baisokas anime, po kolkas vienintelis kuris mane siek tiek baugino 8/10 man asmeniskai buvo siek tiek per daug kraujo ir auku, negailestingai ten zmones mirdavo, labiausiai budavo gaila moteru...

Comment

• Bardakas
        Žmogus Ne

• 2005 09 22
        • 1462

Tikrai geras darbas, detalumas nerealus, pamenu žiūrėjau dokumentiką apie filmą, tai Otomo ten kai nesveiks atrodė, dieną naktį jie prie Akiros dirbo. 5/5, nes ši klasika nemiršta ir niekada nemirs.
        Maybe on Earth, Maybe in the Future
        sigpic
        Kurokawa idėjinis lyderis
        Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• ramzas
          Rimtas forumo narys
          • 2007 06 10
          • 114

klasika. neturiu daugiau ko pasakyti. vienas pirmuju animu matytu kai jau zinojau kas yra anime. nuostabu. puikus irodymas, kad ir be kompiuterizacijos galima apsieiti. beje, gal kas galetumet patart kaip gauti manga ? parisiusti is kur galima. tik ne japu kalba. dar pridursiu :] puikus aprasymas, pats planavau aprasyt kadanors sita sedevra, bet uzbegai uzakiu ir puikiai atlikai savo darba :]
          Paskutinis pakeitimas nuo ramzas; 2007-10-17, 17:43.
          sigpic

Comment

• Katsu
            Hajimemashite

• 2007 01 18
            • 192

Aš buvau labai nustebęs, kai neradau čia nei Akira, nei Metropolis aprasymų.. Tad ramzas - kas pirmesnis, tas gudresnis ^^

Taip scenos filme yra žiaurios, bet manga pateikia dar daugiau - ir išties įspūdis, bent jau man, buvo dar didesnis. O juk mangoje viskas juoda-balta, bet Katsuhiro Otomo puikiai perteikė piešdamas.

Kalbant apie filmą, aš tikrai pamiršau paminėti vieną dalyką - Muziką. Tokio įtampą kuriančio OST'o iš tiesų reikia gerai paieškoti. Kai pagrindinėse veiksmo scenose skamba muzika, kurios pagrindą sudaro choro vokalas - įspūdis yra nerealus. Kaip palyginimą galima paminėti Kenji Kawai sukurtą muziką Ghost in the Shell filmuose, bei pagrindinėje melodijoje taip pat panaudotą choro vokalą. Beje, puikus yra Akira OST net ir klausant atskirai - iškart primena žiūrėtą filmą.

Comment

• Youka
              bishoujo

• 2006 01 30
              • 335

klasiku klasika. man tai - dementios etalonas ir sakykit jus ka norit.
              pabaiga tada, seniai seniai, mes spoksojom gal 4 kartus ir visaip bandem suprasti, kame reikalas.
              gerai, kad priminet, reiks gal dar koki karteli paziuret. XD

Comment

• ramzas
                Rimtas forumo narys
                • 2007 06 10
                • 114

akira manga eng volume 1-6 torentas
                sigpic

Comment

• Dai-Katana
                  Podcast or Death

• 2004 10 04
                  • 686

Cyberpunk valdo. Sci-fi žanre tai viena iš nedaugelio anime, kuri yra tarp kelių geriausių iš visų mano matytų anime. Nemanau, kad per pastaruosius metus buvo išleista bent keli panašios kokybės ar lygio kūriniai. Anksčiau ir siaubo ir sci-fi ir dementia žanrai buvo tamsesni, labiau verčiantys susimąstyti. Dabar viskas sukasi apie veiksmą ar tokį šlamštą kaip Higurashi/Elfen Lied.

Comment

• Qone
                    Rimtas forumo narys

• 2006 08 28
                    • 156

Na va, 88-tuju kurinys nusluosto nosi daugeliui siuolaikiniu blockbusteriu. Gal dabar reikes ir manga paskaityt..

Comment

• Sable
                      The Hitchhiker

• 2005 03 11
                      • 1530

Lyg ir planuojami keli Live Action'ai pagal Akira mangą
                      http://www.animenewsnetwork.com/news...ra-live-action
                      Bet vėl gi iki 2009 vasaros dar toli :/

Comment

• palanga07
                        mugen.. it means infinite
                        • 2009 07 04
                        • 14

Autorius Sable
                        Lyg ir planuojami keli Live Action'ai pagal Akira mangą
                        http://www.animenewsnetwork.com/news...ra-live-action
                        Bet vėl gi iki 2009 vasaros dar toli :/
                        jau nebe planuojami.. http://screenrant.com/live-action-ak...ad-ross-13403/ nezinau kiek cia tiesos, taciau gal net lengviau pasidare, kai suzinojau kad nedarys tos nesamones su dicaprio ir neo manhetenu...
                        http://failutalpykla.lt/getfile.php?...=prasminga.pps

Comment

• Miglaja
                          Cute potato ~

• 2007 12 16
                          • 551

Vienas žiauriausių mano matytų anime: vaizdai tikrai šlykštūs ir nemalonūs, bet kažkodėl vis vien prikaustantys prie ekrano...Kai baigiau žiūrėt, tai smegenys gerokai susisukę buvo Klasiką būtina pažiūrėt kiekvienam anime fanui.
                          Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

Working...