Blood Parade

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Blood Parade

    FzXos40.jpg
    Blood Parade
    ブラッドパレード; 血之祭典




    Metai: 2011 - 2012
    Žanrai: Shounen, antgamtinis.
    Istorijos autorius: Kazuyoshi Karasawa
    Dailininkas: Kazuyoshi Karasawa
    Apimtis: 2 tomai, 12 skyrių
    Tipas: Manga
    || Anime - Planet || MAL ||

    Skaityti internete: Manga Fox

    Kiti šio autoriaus darbai: * * *


    Aprašymas:
    Kone nematoma egzistuoja tokia "Dvylikos apaštalų" organizacija, kurios pirminis ir vienintelis tikslas - visam laikui ir visus iki vieno išnaikinti ne bet ką, o amžiną žmonijos priešą - vampyrus. Jei dar to negana, tai pagrindinis veikėjas ne šiaip sau koks ištižėlis. Gil'as tikras keršto maniakas, nes iki pat širdies gelmių nekenčia vampyrų ir vienintelės grynakraujės, kuri juos ir sukūrė. Vaikinukas ne iš kelmo spirtas, todėl vos du su puse metų pasimokęs jis išlaiko visokius egzaminus ir beveik tampa dar vienu iš apaštalų, kurie ne tik gerosios žinios skleidimu užsiima. Paskutinė dalis be abejo praktinė, tad kaip pradedantytis "svieto lygintojas" jis gauna ir prityrusią pagalbininkę vardu Luna, kurios lydimas keliauja vykdyti misiją, tačiau Gil'as dar nežino kas jo laukia.




    wrFAoM8.jpgRinkitės visi, visi. Vampyrai dideli ir maži. . .

    Kažkuriame aprašyme buvau minėjusi, kad vampyrų niekada nemažai. Tikriausiai mano žodžiuose ne tik niekingas lašas tiesos, nes tokio tipo mangos vis leidžiamos, ir leidžiamos, ir leidžiamos. . . Tačiau ne visos jos tokios prastos, nors ir vadinamoji pop kultūra įvaizdį "suėdė".
    Kaip pagrindinį veikėją turime Gil'ą, kuris nors ir labai jau švaistosi pažadais, vis dėl to iki pat pabaigos nelabai ką ir tenuveikia. Luna kiek įdomesnė, tačiau per greitai ją atskleidžia. Beveik net galva apsisuko nuo tokio greitumo - jau pirmąjame skyriuje! Tačiau tai dar ne viskas. Nors manga turi daugiau skylių nei prabangus sūris, tai jai netrukdo ganėtinai sudominti. Pradžia lėtoka, tačiau manga vėliau "pagauna" pagreitį - daug maž ties pabaiga. Šis darbas taip pat neišvengia įvairių ir japonų taip mėgstamų klišių, kaip "bent vienas epizodas ecchi" ir "humoras ne vietoje ir nelaiku". Taip pat ir klaidos kaip ir daugelyje, pabaiga "pagaminta" kvailai, lyg ir kažką žadant, tačiau nieko neduodant ir neatsakiant net į ketvirtadalį beskaitant iškilusių klausimų. Truputį prikibsiu ir prie dizaino: nors suprasti kas vyksta pakankamai lengva, tačiau Lunos piešimas. . . Na kaip ir loli, bet kaip ir ne. Tas būtent toks tarpinis variantas man nepasiteisino.

    Vidinio kritiko balsas:
    Pusėtina manga ir verta pusėtinų balų - 2,5/5 ir pusę balo padovanosiu.







    3
    5
    33.33%
    1
    4
    0%
    0
    3
    33.33%
    1
    2
    0%
    0
    1
    33.33%
    1
Working...