Uroboros no Wa

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Uroboros no Wa

    <img src="http://i.imgur.com/oOZOc8L.jpg" align=left hspace=13 width=159height=250 ></img><hr/>
    Uroboros no Wa
    ウロボロスの輪; 沃洛波羅斯之輪迴; Uroboros's Circle;
    <hr/>


    Metai: 2005
    Žanrai: Mistika, fantastika, siaubas, romantika, mergaitėms.
    Istorijos autorius: Youzaboru Kanari
    Dailininkas: Keiko Yamamoto
    Apimtis: 1 tomas, 12 skyrių.
    Tipas: Manga
    || Anime - Planet || MAL ||

    Skaityti internete: Manga Fox

    Kiti šio autoriaus darbai: Gimmick!; Kindaichi Shounen no Jikenbo (series).

    Aprašymas: Turbūt jau ne kartą yra girdėta istorija apie mokykloje sklindančias kalbas apie prakeiktus laiškus ir taip toliau. Japonija mėgsta paauglišką mistiką ir dramą. Šioje istorijoje pasklinda kalbos, kad jei gauni žmogaus formos laišką tampi prakeiktuoju, nebent (o čia ir prasideda linksmybės) išsiunti dvi visiškai vienodas laiško versijas kitiems dviem žmonėms. Sąmyšis, kylanti panika ir chaosas galiausiai apima kone visą mokyklą, o galo tame nematyti.

    <hr/>

    <hr/><img src="http://i.imgur.com/joq0hIU.jpg" align=right hspace=13 width=164height=260 ></img>Ne visada gauti laiškus yra smagu. . .
    Piešimas: Pirmąjai mangos pusei dėl piešimo tariu ne. Negražu, nepatrauklu, o visų didžiausiai nuviliantis dalykas - nebaisu. Antroji mangos pusė pagerėja piešimo atžvilgiu. Tokio tipo piešimas tinka istorijai, todėl jis atrodo geriau. Deja, prmoji pusė atrodo kaip nevykęs tarpinis variantas (piešimu) tarp meilės ir tragedijos žanrų.
    Veikėjai: Labai neįsimintini, dažnai kvaili ir neišvystyti. Jų veiksmai nors ir geriausių (arba blogiausių) paskatų vedini atrodo neverti pastangų ir vargo, o logškumo juose vos keli trupiniai. Motyvacija atperka labai daug logikos šioje mangoje. Autorei pasisekė išsisukti šiuo atžvilgiu, nes spaudžiu "taip" mygtuką.
    Siužetas: Tikriausiai stipriausia šios mangos dalis - siužetas. Nors pirmoji mangos pusė gali atstumti nuvalkiotu ir kitų jau senai išsunktu siužetu, tačiau antroji mangos pusė ištaiso visą padėtį maloniai nustebindama savo pobūdžiu. Skylių be abejo siužete netrūksta, bet dėl to jau senai nustojau stebėtis ir tokias paprastas mangas geriausia skaityti papraščiausiai nekreipiant dėmesio į skylutes ir neklausinėjant "kas", "kaip" ir "kodėl".
    Verdiktas: Vien antroji mangos pusė verta visų balų, bet pirmoji pusė numuša didelę dalį malonumo, nors pastaroji taip pat gan neblogai pateikta. 4/5

    <hr/>

    <hr/>
    Siųstis: Manga Traders
    <hr width=240 align=right />
    1
    5
    0%
    0
    4
    0%
    1
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...