Die

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Die

    UnPTf.jpg
    Die



    Metai: 2005
    Žanrai: Romantika, shoujo, psichologinis, drama.
    Istorijos autorius: Kaori Yuki
    Dailininkas: Kaori yuki
    Apimtis: 1 -shot
    Tipas: Manga (doujin)

    Anime - Planet

    Skaityti internete: MangaFox

    Kiti šio autoriaus darbai: Earl Cain, Angel Sanctuary, Godchild, Ludwig Revolution, Grand Guignol Orchestra, Demon from a Foreign Land, etc.

    Aprašymas:
    Brolis turi seserį ir su ja elgesiasi kaip su stikline. Jis ją prižiūri, perka jai papuošalus ir kitus gražius dalykus, bei nuolatos jai kartoja, kokia ji graži tapo. Bet gražioji išpuoselėta sesuo nusižudo, o jos paskutinis laiškas atskleidžia ne tokį jau ir gero, bei malonaus brolio tikrąjį veidą.



    Nesu Kaori Yuki "fanė", nors prieš šią autorę nieko neturiu blogo pasakyti. Turi ji savo stilių, kurį lengva atpažinti. Die labai jau man supanašėjo į Angel Sanctuary, visu pirma dėl brolio/sesers kaip pagrindinių veikėjų buvimo. Žinoma, visa kita daugiau ar mažiau turi savo siužetą. Nors tai ir tėra 1-shot tipo manga, o ir tai ne pati ilgiausia, bet istorija papasakojama labai aiškiai ir suprantamai. Pabaiga taip pat aiški, nenutrūksta bet kur. Veikėjai šiek tiek atskira kalba. Sesuo, bent jau iš piešimo man pasirodė visiškas vyras, o ilgi plaukai, kuriuos jai davė autorė, nė kiek negerina situacijos. Gerai, kad bent brolis į vyrą panašus, o ne į moterį. Iš esmės veikėjai neblogai išplėtoti. Atmosfera patiko, nors pačios istorijos siužetas man atrodo atgrasus.

    Verdiktas:
    Nepatiko man ši manga visiškai. Nors nepasakyčiau, kad piešimas blogas ar istorija prasta, bet nekyla ranka rašyti didesnį balą nei 1. Gal tiesiog ne man tokio tipo tema tiek mangoje, tiek kitur.
    3
    5
    33.33%
    1
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    33.33%
    1
    1
    33.33%
    1
  • JuusanKitsune
    Rimtas forumo narys

    • 2014 07 07
    • 185

    #2
    Vaje, šios mangos nereikėjo suprasti tiesiogiai n_n''' Juk tam ir yra žanras - psichologinis, vadinasi reikia pasukti galvą.
    Kas be ko autorė akivaizdžiai nupiešė čia Atsushi Sakurai.

    Comment

    Working...