Kartojau ir komiksai.com ir kartosiu cia.Trolliai mane nuvyle,jie labai levai nupiesti,o cia mano megstamiausia rase warcraftu franchise.
Warcraft: The Sunwell Trilogy
Collapse
X
-
Uztat dwarfai kietai nupiesti o jie megstamiausia mano rase. Bet siaip kiek pamenu, kad ten tu troliu beveik nebuvo.
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
Be trolliu buvo dar viena problema,nebuvo tos atmosferos kaip zaidimuose,tu graziu ,siltu spalvu.Zinau cia wannabe manga,bet noreciau tos atmosferos.Comment
-
Nezaidej zaidimo - nepirk "mangos"Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
Kazkokia leva... mangu knygutes skolinausi is draugu. Gerai kad nepirkau. Fu, kaip neapsimoka. Nei istorija idomi, nei piesimas grazusComment
-
Turiu, visa trilogija, na siuzetas nera labai ypatingas bet skaityti galima, ;piesimas puikus...tik kad pabaiga kazkokie nei siokia nei tokia, galejo ir geresne but...Gyvenu – tai tik vaikiškas požiūris tavo...
Gyvenu – tai tik kvailas posakis mano...
Gyvenu – sukasi metai kasdieną be sienų...
Gyvenu... Gyvenu... Gyvenu ir viską palieku...Comment
-
Turiu visas tris dalis kurias nusipirkau daugiausiai del labai kruopstaus piesimo stiliaus...Skaityt antra karta tikrai nesinori bet ziuret galima be galo Istorija originalumu nepasizymi, beto perdaug paini priesistore:dizzy: man asmeniskai susizavejimo nekelia. Genialumas slypi paprastume.Comment
-
Manga niekuo neipatinga ,pritariu grazus piesimas ,bet tuscia ideja ir vertimas prastas ,gaila.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
Nei argumentų, nieko. Koks skirtumas, kad Warcraft'o serija viena iš geriausių ir didžiausią įtaką kitoms strategijoms padariusių žaidimų... Bet protas per skystas žaisti srategijoms (kalbu ne apie WOW), tai nieko nepadarysi.
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
Comment