Taisetsu na Koto wa Subete Kimi ga Oshiete Kureta

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • zhmogeliukas
    Super mega ultra rašytojas

    • 2007 03 21
    • 722

    Taisetsu na Koto wa Subete Kimi ga Oshiete Kureta

    Taisetsu na Koto wa Subete Kimi ga Oshiete Kureta





    Pavadinimas: Taisetsu na Koto wa Subete Kimi ga Oshiete Kureta /大切なことはすべて君が教えてくれた
    Metai: 2011
    Žanras: Drama, romantika, mokykla, gyvenimiškas
    Serijų skaičus: 11
    Prodiuseriai: Masumoto Jun, Shimizu Kazuyuki
    Vaidina: Miura Haruma, Erika Toda,Shinoda Mariko, Uchida Yuki, Nishimura Masahiko, Kazama Morio ir kiti.

    Papildoma Info: Jdrama webblog || Dramawiki


    Natsumi Uemura yra jauna anglų kalbos mokytoja, kuri svajojo apie šį darbą visą savo gyvenimą. Ji draugiška, miela iš šilta mergina. Toje pačioje mokykloje, biologijos mokytoju dirba ir jos sužadėtinis Kashiwagi Shuji. Pora yra labai mėgstama tiek moksleivių, tiek jų tėvų - jie jauni, žavūs, suprantingi, o tai be galo traukia gimnazijos mokinius.

    Vestuvių planai vyksta sklandžiai, aplinkui sklando maloni atmosfera, tačiau pirmosios mokslo metų dienos rytą Shuji pabudęs pamato savo kambaryje įtartinai jauną merginą. Neprisimindamas, kas nutiko, jis išlekia į darbą ir ten supranta - mergina praleidusi naktį jo namuose yra jo mokinė Hikari Saeki.


    Tuomet viskas ima keistis - Shuji bando nuslėpti tiesą nuo savo sužaditinės, tačiau būdamas labai sąžiningas yra graužiamas sąžinės jausmo. Tuo tarpo Saeki sprendžia savo asminines problemas ir bando palenkti jaunajį mokytoją į savo pusę visais įmanomais būdais.


    Ar sužadėtiniai išgelbės savo santykius? O gal Shuji pasirinks savo mokinę? Kaip reaguos Natsumi, sužinojusi skaudžią teisybę? Žiūrim, ką turim~






    Aš pati šiuo metu esu peržiūrėjusi tik tris epizodus,bet jau imavis stipriau įtraukti~Drama tikrai patinka.

    Iš pradžių nusprendžiau žiūrėti dėl mėgiamo aktoriaus, o dabar ima įtraukti siužetas


    Iš tiesų dar daug ko pasakyti negaliu - drama juk ongoing, bet galiu drąsiai teigti,jog patinka jau net dabar^^';

    Kas jau nuo pirmos serijos atkreipė dėmesį - soundtrack. Jis toks paprastutis,bet tuo pačiu ir kažkuo traukiantis dėmesį. Na nežinau,galbūt tik man taip~








    Download: D-addicts
    Watch online: Mysoju
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1515

    #2
    Kadangi čia yra Erika Toda tai pradėjau žiūrėt ir aš. Reikia pasakyti kad japoniškos dramos man atrodo nuobodžios, kad ir nevisiškai, bet vietomis imi ir prasuki kai kuriuos įvykius (išskyrus mano favoritą LIAR GAME), bet šitas serialas kol kas man labai patinka.
    Pliusai: toks pagal mane greitas serialo stilius, režisūra (kai kurie shot'ai atrodo fantastiškai) ir bendrai vaizdas žiūrint aukštesne kokybe atrodo labai gerai, soundtrack'as į kurį įeina ir Pink muzika (pripažinkim keistas, bet į naudą išėjęs sprendimas). Beto patiko seriale nagrinėjamos tipinės paauglių problemos.

    Vienu žodžiu su serialu matyt liksiu iki jo galo, manau nusivilti tikrai neteks.

    Baigtas.
    Deja teko nusivilti. Po galais, kai atrodo būtų buvusi verta dėmesio drama..... Pradžioje serialas atrodė išties daug žadančiai, bet vėliau prasidėjo muilas, muilas ir dar kartą muilas, ir su tokiom klišėm kad neduok Dieve, tai bent jau baigėsi laimingai, o šiaip tai irgi gavosi toliau pilstymas iš tuščio į kiaurą. O gaila, labai gaila.
    Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2011-06-20, 09:31.

    Comment

    • Working...