Hanazakari no Kimitachi e
Pavadinimas: 花ざかりの君たちへ / Hanazakari no Kimitachi e
Dar žinoma kaip: For You in Full Blossom / Hana-kimi
Tagline: イケメン♂パラダイス / Ikemen Paradise
Metai: 2007
Žanras: Komedija, drama, romantika, draugystė, mokykla
Serijų skaičus: 12 + SP
Prodiuseriai: : Goto Hiroyuki, Moriyasu Aya
Sukurta pagal: To paties pavadinimo mangą
Vaidina: Horikita Maki, Oguri Shun, Ikuta Toma ir kiti.
Papildoma Info: Imdb || Jdorama || Dramawiki
Gyvenanti JAV Mizuki Ashiya, kaltina save dėl to, jog jos idealas, žavus sportininkas Sano Izumi, nebegali sportuoti ir nusprendžia keliauti į Japoniją, tam, kad priartėtų prie jo ir padėtų toliau siekti savo svajonės.
Paaiškėjus, kad Sano lanko privačią berniukų mokyklą, Mizuki nusprendžia nenuleisti rankų ir, apsimetusi vaikinu, pradeda mokytis joje.
Nuo pat pirmos akimirkos šioje mokykloje, merginą supa daug nuotylių, linksmų ir nelabai situacijų.
Ar Mizuki išsaugos savo paslaptį, ir ar jai pavyks priversti Sano vėl pradėti sportuoti?
Pati šią dramą žiūrėjau ar tai 2007 pabaigoj(greičiausiai) ar tai 2008 pradžioj, bet pamenu, kad buvo jau nebe ongoing~Iš tiesų paliko įspūdį(galbūt dėl to, kad nedaug iki tol mačius buvau?XD) ir įsiminė ilgam. Tiesą sakant man atrodo, ka dmačiau ją daug seniai negu anksčiau, toks hmm..nostalgiškas(?) jausmas.
Iš pirmo žvilgsnio atrodo tiesiog linksma komedija,galbūt net lėkštoka, tačiau taip gali atrodyt tiesiog plaukiant paviršiumi,o iš tiesų čia yra pasakoma nemažai dalykų.
Kai ją žiūrėjau buvau visiškai žalia in drama stuff, bet susižiūrėjo puikiai. Kai kuriuos epizodus prisimenu iki šiol. Kaip ir įdomius,skirtingus veikėjus.
Su manga, deje, palyginti negaliu, nes ją buvau pradėjus skaityti, jau po dramos žiūrėjimo, bet taip ir nebaigiau XD
Anyway, siūlau visiems komedijų ir love stories mėgėjams~
Tai tiek~
Download: D-addicts(eps) ; SP
Watch online: Mysoju
Comment