Jigoku Shoujo Pavadinimas: 地獄少女 / Jigoku Shoujo / Pragaro mergaitė Metai: 2007 Žanras: Drama, Mistika Serijų skaičus: 12 Imdb vertinimas: 8.8/10 Prodiuseris: Hideaki Takahashi Vaidina: Iwata Sayuri, Sugimoto Aya ,Kato Kazuki, Ogura Hisahiro, Irie Saaya, Nishimura Kazuhiko ir kiti. Papildoma Info: Oficiali svetainė || ANN || Dramawiki Kažkur, beribėje interneto platybėjė egzistuoja puslapis kurį galima pasiekti tik lygiai vidurnaktį. Sklinda legendos, jog užėjus į šią svetainę ir įrašius pagrindiniame puslapyje žmogaus, kuriam nori atkeršyti, vardą. pasirodys pragaro mergaitė, kuris nusineš jį tiesiai į pragarą, tačiau už tai turėsi atiduoti savo sielą. Toks yra kontraktas, prieš kurį pasirašant žmogus turi laiko viską apgalvoti ir gali pats nuspręsti, ką daryti toliau. Žmogus, "pasirašęs" kontraktą su pragaro mergaite Enma, atkeršija norėtam asmeniui, tačiau pats praranda galimybę, po mirties patekti į rojų - tokia revanšo kaina. Doramos kiekviena serija - vis kito žmogaus istorija. Kiekvienas įsižeidęs, ar nuskriaustasis keliauja į pragariškąją svetainę ir atsirevanšuoja. Kiekvienos serijos žiužetas beveik toks pats, ir nors iš pradžių gal ir įdomu, vėliau tai ima nusibosti. Vėliau viskas keik pasikeičia, tačiau esmė lieka ta pati. Laimė ta, kad epizodai tikrai trumpi - po 23-24 minutes. Taip pat efektai. Apdirbimas kompiuteriu nėra labai jau ypatingas, nors kaip dramai to pakanka. Gal taip turėjo būti pagal anime tačiau skraidančios gėlytės iš Enmos kimono jau antroje serijoje ėmė juokinti ir nusibodo. Galėčiau pagirti tik Iwata Sayuri, ji tikrai įsikunojo į Enma. Ir pati veikėja man patiko. Toks ramus, mielas charas atrodo. Tarsi viskas čia normalu. Tai viskas manau, galui norėčiau paminėti, kad engingas nerėžia ausų ir visai neblogas toks, net gan geras, mano manymu. ^^'' |
Jigoku Shoujo
Collapse
X
-
Jigoku Shoujo
10550.00%5430.00%3310.00%120%0110.00%1Žymos: Nieko
Aprašymas vos ne "Sky high" primena~~
Na jeigu jau sutitruota, tai gal ir bandysim kada pažiūrėt~
Na jeigu jau sutitruota, tai gal ir bandysim kada pažiūrėt~
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt
Comment
Man asmeniškai anime visa galva buvo aukštesnis už live-action. Kas labiausiai nepatinka jp serijaluose, kad retas kuris pazižymi gera aktorių vaidyba (kol kas patiko tik GTO ir Oh My Girl! šiuo atžvilgiu), šitas buvo neišimtis - ypač kai pradeda efektus vaizduot... Be to Enma Ai tikrai FAIL sitose serijose, galejo ir gyvesne aktore surasti (animej vienas is favorite charu mano, o čia - bwah..). Na, prie pagrindinės istorijos nors iš kart per daug netempiant gumos ėjo.
Paskutinis pakeitimas nuo DIX; 2009-08-30, 20:21.
Comment