kažkaip nesiklauso tie butt-lick, dabar sunkiai atrandu kokią j-rock grupę įdomesnę, nes visos per daug vienodos jau
Buck-Tick
Collapse
X
-
...bet tai nereiškia, kad gali žeminti taip juos vadindamas(-a?). Aš šiaip nelinkusi kreipti dėmesio į tokius nereikšmingus išsišakojimus, kurie tik parodo siaurą mąstymą. Tačiau BUCK-TICK yra išimtis ir aš tikrai netoleruoju jokių niekuo nepagrįstų leptelėjimų. Jei tamstai tokio stiliaus muzika nepatinka - klausyk kas patinka ir patylėk ^^ O jei labai nori kažką šioje temoje pasireikšti, tai visų pirma pasidomėk.Comment
-
aš apie Jey-rock visiškai nieko neišmanau ir neklausęs jo niekad, tai todėl ir šaipausi iš juokingų pavadinimų ir nesuprantu kas tas visual key ir panašiai. beje tu pas mane kažkodėl ignore liste XD ir kas jūs toks (-ia), kad galit sakyt, kad mano siauras mąstymas?Comment
-
Platesnio mąstymo žmogus visiškai nieko nežinodamas apie grupę neįžeidinėtų tokiais ''pavadinimais''. Dar suprasčiau, jei šiaip keliomis raidėmis nekaltai iškreiptumei pavadinimą ir tai nebūtų įžeidžiama. Mano nuomone žmonės neturėtų varyti ant grupių, kurių atliekama muzika jiems nelabai patinka (argi taip sudėtinga susilaikyti ir tiesiog nepiktybiškai pasakyti, kad ''ne mano stilius'' ar pan.). Bet kai iš viso nesi klausęs ir nieko absoliučiai nenutuoki, šitaip dergti jų vargą jau viršūnė. Štai dėl ko manau, jog tamstos siauras mąstymas šiuo atveju.
Beje nebūtina būti išskirtine ar ypatinga, kad galėčiau išreikšti savo nuomonę ^^ Aš neturiu jokių ketinimų, kaip perauklėti ar pasipykti, tiesiog matau tikrai neprotingą poelgi. O ypač forume.Comment
-
tai jų tą koncertinį... ir garsas iš to koncerto ir pabaigoj video trumpai iš to koncerto atitaikiau į žodžius va toj vietoj kur greit galvą nuleidžia (nežinau kaip tai pavadint ) prasideda sąrašas visko ko naudojau. Na, patiko žmonėms... Negirdėjau kad kas stumtų ant jų dainos nors šiaip kai sužinojo kokia tema bus klipas tai pasigirdo krizenimų... vadinasi, Buck-Tick visiems limpa bent jau ta dainaComment
-
Platesnio mąstymo žmogus visiškai nieko nežinodamas apie grupę neįžeidinėtų tokiais ''pavadinimais''. Dar suprasčiau, jei šiaip keliomis raidėmis nekaltai iškreiptumei pavadinimą ir tai nebūtų įžeidžiama. Mano nuomone žmonės neturėtų varyti ant grupių, kurių atliekama muzika jiems nelabai patinka (argi taip sudėtinga susilaikyti ir tiesiog nepiktybiškai pasakyti, kad ''ne mano stilius'' ar pan.). Bet kai iš viso nesi klausęs ir nieko absoliučiai nenutuoki, šitaip dergti jų vargą jau viršūnė. Štai dėl ko manau, jog tamstos siauras mąstymas šiuo atveju.
Beje nebūtina būti išskirtine ar ypatinga, kad galėčiau išreikšti savo nuomonę ^^ Aš neturiu jokių ketinimų, kaip perauklėti ar pasipykti, tiesiog matau tikrai neprotingą poelgi. O ypač forume.Comment
-
Ateičiai patarimas: atsargiai su tokiais ''juokeliais'' prie fanų, nes ne visiems juokinga and funComment
-
Lol čia nebuvo grasinimas, tik šiaip patarimas kaip išvengti ginčų ir nežeminti savo reputacijos (aš ne apie + ar - kalbu, beje ). Anyway aš šiaip draugiškas padaras, tik nežeminkit Buck-Tick mano akyse D yup. Aš fangirl
O čia, kad sumažinti offtopicą: BUCK-TICK naujas singlas ''Kuchizuke'' pasirodys Rugsėjo 1-ąją! Štai daina Kuchizuke pasirodys anime Shiki openinge ^^
Paskutinis pakeitimas nuo SeiSoraYu; 2010-07-20, 15:53.Comment
-
biski off topic bet as vidurtis tai sneipa is hario poterio
Kas apie grupe tai esu girdejas viena gabala ju labai patiko bet neprisimenu pavadinimo po biski perklausineju diskografija rasiu parasysiu cia.Grupe seip kaip grupe labai neisiskirianti bet geru gabalu turiEch tie seni laikai ..Comment
-
Ahahaa turi omeny Atsushi (vidurinis) į Sneipa panašus? XDDD pirmą kartą girdžiu , fun xDD
Domėkis domėkis, jei kokių klausimų ar pagalbos prireiks, visada gali į mane drąsiai kreiptis ^^Comment
-
man visa diena Beauty skambejo galvoj kazko kol darbe 10h sedejau xDD go go~ beauty run run~ (paskuj su bendradarbiais "last christmas" plest pradejom o.O)
P.S sei, pataisyk is endingo i openingaComment
-
tfuDD dėkui, jau pataisyta lol xDDD
Žinok man irgi galvoj jau kuris laikas groja GO GO beauty RUN RUN (dar tokiu japonišku akcentu) ~
Bet ziurėjau užrašytus lyricus tai rašo: ''Go! Go! Beauty round round ! Nothing’s gonna stop. '' ar kažką panašaus. Bet bent jau man tai girdisi GO GO beauty run run... na bet kadangi ten englishas, visko gali būti, kad ten visgi ''round'Comment
-
a jo as singlo versijos ir nemaciau lyricsu, patingejau paziuret xD pati pirmoji versija vertimo is viso buvo "go go beauty love run it's nothing gonna stop" xDComment
Comment