D

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Botaro
    Akuma

• 2005 11 17
    • 196

Nusishaut su duru rankena. NET PASKUTINIS? Bet tai kaip baisu =O Na wisi zinom ta japonu kultura, bet shitos princeses tai Klausyt, bet neziuret.
    I have the Holy Lance

Comment

• Egura
      Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
      • 684

Autorius Killerbee
      Ne, aš ta prasme ar kokiam nors anime jų dainų yra?
      Anime - ne, bet yra panaudota žaidime "Twilight syndrome" bei to pačio pavadinimo filme "Twilight Syndrome: Dead-go-round". Na gal ateityje gal kada išgirsim jų dainas ir kaip kažkokių Anime openingus
      ar endingus

Autorius SolidSnake
      Am.. Negaliu atskirt vyru nuo moteru, shioja grupeja. Perdaug supopsintas ivaizdis. Geju paradas pagal mane arba mexiketishkas.
      vargeli tu mano... Solidai, tai gi prašiau, kad visi jie vyrai...kam tu kankiniesi bandydamas atkirti...

Vėl gi nesinorėtų veltis į diskusijas apie Visual Kei fenomeną Japonijoje, kurio įvaizdis yra vienas iš kertinių grupės požymių; tai ir tam tikras sceninis makiažas, kostiumai, kartais galbūt ir tetraliuoti pasirodymai.

Dėl Asagi balso, tai mano nuomone, jis toli gražu nėra silpnas ir lyginant su kai kuriais VK vokalistais kvykiančiais cypaliais, tai jo - tikra palaima ausiai XD. Na žinoma, čia mano subjektyvi nuomonė
      Čia vėl yra tam tikra specifinė dainavimo maniera, nevengiamas "falsetas", na aišku kaip kam patinka

Be sceninio įvaizdžio Net ir "princesės" gali atrodyti normaliai

Paskutinė naujiena ta, kad rugsėjo 23 dieną planuojamas naujojo singlo 「Tightrope」 išleidimas

Comment

• CvC
        [_]D CareCup, It's Empty.
        • 2009 01 15
        • 75

Suzinojes,kad cia bernai pasislykstejau.Kaip trans... visi atrodo.

Comment

• Airiz
          מיד

• 2004 01 09
          • 1656

Nesuprantu...čia jums kas rūpi? Muzika ar tai kas tarp kojų randasi?

Comment

• Ryuuki
            Žalia <visapusiškai;>
            • 2009 07 22
            • 13

gražūs klipai D, gražiausia daina Birth. gal kas klauset Ruizos darbų(vieno be grupės)? ruiza vienas visiškai nesiklauso...

Comment

• Egura

• 2007 05 17
              • 684

Autorius Ryuuki
              gražūs klipai D, gražiausia daina Birth. gal kas klauset Ruizos darbų(vieno be grupės)? ruiza vienas visiškai nesiklauso...
              Keista, bet mano kolegei iš darbo, neturinčiai nieko bendro su japoniška muzika, būtent Birth labai patiko.
              Kalbant dėl Ruizos, tai žinoma klausiau jo solo darbų, ir albumas Amenity gain man net labai patinka (tiesa singlas Ao no Kakera gal ir nekoks buvo), o kūrinys "by degrees" kažkada buvo net mano lastfm'o topo viršūnėje

Apie Asagi solo turbūt irgi žinote

Beje, jau pasirodė naujojo D singlo CD koveriai
              Spoileris:

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Kol kas oficialiame puslapyje jokio muzikinio preview dar nėra, bet tikėkimės sulauksime neužilgo... vis dar neapsisprendžiu ar daryti preorderį

Comment

• FreaK`aZ
                Rimtas architektorius

• 2005 02 22
                • 532

Autorius Egura

Apie Asagi solo turbūt irgi žinote
                Spoileris:

kažkaip man šis Asagi singliukas labai netgi klausosi, gaila, kad tik pora track'ų jame, galėjo ilgiau studijoj pasedėt ir bent iki EP pritempt.
                "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
                with a sick idea of world domination"

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                  • 684

Iš tikrųjų... pavykęs reikalas buvo...
                  Bet solo reikalai matyt užsiraukė kai D major patapo, nes vyrukai intensyviai muzika užsiima, koncertuoja, matyt solo projektams ganėtinai mažai laiko lieka...

Beje, įdomus faktas su tuo corvinus, nors klipe ir gaijin'ai muzikantai šmėščioja, kiek man yra žinoma jie toli gražu intrumentalo nedarė, o vėlgi tie patys D nariai padėjo, tik nežinia ar visi, bet kad Ruiza ir Hiroki nagus prikišo tai girdėjau

Na lauksim ką mums pasiūkys D su tightrope, į koverius žiūrint, tai tikrai nebus "snow white" tipo baladė. Aš kažkaip pasiilgau falseto, tokio kuris buvo per "Yami Yori Kurai Doukoku No A Cappella To Bara Yori Akai Jounetsu No Aria" norėtūsi kažko panašaus, arba "Sleeper" tipo kabinančios dainos.

Comment

• Hellsing_lover
                    Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                    • 1318

Pažiūrėjom klipą "Mayutsuki no Hitsugi", tai susidarė įspūdis, kad ten tik saldainiukų-pupuliukų grupė su glampyru priešaky. Peržiūrėjus dar keletą klipų padariau išvada, kad tokiems geriau ant podiumo lipt ar gothic filmuose filmuotis, o ne muziką fangirl'ėm kurt ^_^

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                      • 684

Autorius Hellsing_lover
                      Pažiūrėjom klipą "Mayutsuki no Hitsugi", tai susidarė įspūdis, kad ten tik saldainiukų-pupuliukų grupė su glampyru priešaky. Peržiūrėjus dar keletą klipų padariau išvada, kad tokiems geriau ant podiumo lipt ar gothic filmuose filmuotis, o ne muziką fangirl'ėm kurt ^_^
                      Reikėjo nežiūrėt, o tik klausyti Būtų kitoks įspūdis susidaręs

Vizualumas šioj grupėj akcentuojamas daug, bet šiuo atveju nėra nekokybiškos muzikos maskuotė, kaip kad galima sutikti kai kuriose VK grupėse.

Comment

• fasian
                        Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
                        • 586

aIRIZ kas tarp koju randasi
                        perziurejau kelis klipus neblogu yra.
                        Paskutinis pakeitimas nuo fasian; 2009-08-28, 12:01. Priežastis: .
                        Ech tie seni laikai ..

Comment

• sek0ne
                          AnimeMinusFamHator

• 2007 04 28
                          • 1260

omg.

Comment

• tamsa
                            Kiriya

• 2007 08 13
                            • 192

Gal kai rašot aprašymus galėtumėt įmesti ir linkus iš kur būtų galima parsisiųst jų dainų. Dabar tenka ieškot po visus puslapius ir nieko dar rast negali. Bei sek, gal nereikia taip žiauriai, nors ir kaip keistai jie atrodo.
                            sigpic

Comment

• sek0ne
                              AnimeMinusFamHator

• 2007 04 28
                              • 1260

sexovi vyrukai

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                                • 684

Autorius tamsa
                                Gal kai rašot aprašymus galėtumėt įmesti ir linkus iš kur būtų galima parsisiųst jų dainų. Dabar tenka ieškot po visus puslapius ir nieko dar rast negali. Bei sek, gal nereikia taip žiauriai, nors ir kaip keistai jie atrodo.
                                Reikėjo tik kelis postus žemiau aprašymo paskaityti (atsisiuntimui)
                                Ten buvau numetus linką, bet turėsiu omenyje... kai sekantį aprašymą rašysiu ir kai papildysiu šitą aprašymą nauju singlu.
                                Paskutinis pakeitimas nuo Egura; 2009-08-28, 14:30.

Comment

Working...