Nusishaut su duru rankena. NET PASKUTINIS? Bet tai kaip baisu =O Na wisi zinom ta japonu kultura, bet shitos princeses tai Klausyt, bet neziuret.
D
Collapse
X
-
Anime - ne, bet yra panaudota žaidime "Twilight syndrome" bei to pačio pavadinimo filme "Twilight Syndrome: Dead-go-round". Na gal ateityje gal kada išgirsim jų dainas ir kaip kažkokių Anime openingus
ar endingus
Vėl gi nesinorėtų veltis į diskusijas apie Visual Kei fenomeną Japonijoje, kurio įvaizdis yra vienas iš kertinių grupės požymių; tai ir tam tikras sceninis makiažas, kostiumai, kartais galbūt ir tetraliuoti pasirodymai.
Dėl Asagi balso, tai mano nuomone, jis toli gražu nėra silpnas ir lyginant su kai kuriais VK vokalistais kvykiančiais cypaliais, tai jo - tikra palaima ausiai XD. Na žinoma, čia mano subjektyvi nuomonė
Čia vėl yra tam tikra specifinė dainavimo maniera, nevengiamas "falsetas", na aišku kaip kam patinka
Be sceninio įvaizdžio Net ir "princesės" gali atrodyti normaliai
Paskutinė naujiena ta, kad rugsėjo 23 dieną planuojamas naujojo singlo 「Tightrope」 išleidimas👍 2Comment
-
Kalbant dėl Ruizos, tai žinoma klausiau jo solo darbų, ir albumas Amenity gain man net labai patinka (tiesa singlas Ao no Kakera gal ir nekoks buvo), o kūrinys "by degrees" kažkada buvo net mano lastfm'o topo viršūnėje
Apie Asagi solo turbūt irgi žinote
Beje, jau pasirodė naujojo D singlo CD koveriai
Kol kas oficialiame puslapyje jokio muzikinio preview dar nėra, bet tikėkimės sulauksime neužilgo... vis dar neapsisprendžiu ar daryti preorderį👍 1Comment
-
👍 1Comment
-
Iš tikrųjų... pavykęs reikalas buvo...
Bet solo reikalai matyt užsiraukė kai D major patapo, nes vyrukai intensyviai muzika užsiima, koncertuoja, matyt solo projektams ganėtinai mažai laiko lieka...
Beje, įdomus faktas su tuo corvinus, nors klipe ir gaijin'ai muzikantai šmėščioja, kiek man yra žinoma jie toli gražu intrumentalo nedarė, o vėlgi tie patys D nariai padėjo, tik nežinia ar visi, bet kad Ruiza ir Hiroki nagus prikišo tai girdėjau
Na lauksim ką mums pasiūkys D su tightrope, į koverius žiūrint, tai tikrai nebus "snow white" tipo baladė. Aš kažkaip pasiilgau falseto, tokio kuris buvo per "Yami Yori Kurai Doukoku No A Cappella To Bara Yori Akai Jounetsu No Aria" norėtūsi kažko panašaus, arba "Sleeper" tipo kabinančios dainos.Comment
-
Pažiūrėjom klipą "Mayutsuki no Hitsugi", tai susidarė įspūdis, kad ten tik saldainiukų-pupuliukų grupė su glampyru priešaky. Peržiūrėjus dar keletą klipų padariau išvada, kad tokiems geriau ant podiumo lipt ar gothic filmuose filmuotis, o ne muziką fangirl'ėm kurt ^_^Comment
-
Vizualumas šioj grupėj akcentuojamas daug, bet šiuo atveju nėra nekokybiškos muzikos maskuotė, kaip kad galima sutikti kai kuriose VK grupėse.Comment
-
Ten buvau numetus linką, bet turėsiu omenyje... kai sekantį aprašymą rašysiu ir kai papildysiu šitą aprašymą nauju singlu.Paskutinis pakeitimas nuo Egura; 2009-08-28, 14:30.Comment
Comment